پیکاپ T ۹ برقی: گزینهای جذاب برای واردات به ایران!
جک T9 Hunter Electric یکی از اولین وانتهای برقی کاملاً چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک است. این خودرو از سال 2020 وارد بازار شده و در سال گذشته بهروزرسانی شده است. طراحی جلوی این خودرو متفاوت از مدل درونسوز است، با رینگهای 18 اینچی و تغییراتی برای بهبود سود شعاع حرکتی. جک T9 Hunter Electric بیسیم شارژر گوشی هوشمند، خروجی برق 220 ولتی و صندلیهای برقی دارد. دو موتور این خودرو در جلو و عقب قدرت تولید میکنند و باتری با ظرفیت 88kWh امکان پیمایش 500 کیلومتر را فراهم میکند. طراحی کابین بین مدل برقی و درونسوز تفاوت چندانی ندارد، با تغییرات اندک در دکمههای کنسول مرکزی. این خودرو نیز به همراه نسخه پلاگین هیبریدی T9 در آینده عرضه خواهد شد، و دودخانهٔ برقی نیز عرضه شده است.
خودروی موردبحث را میتوان یکی از اولین وانت پیکاپهای کاملاً برقی چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک دانست. البته همانطور که گفته شد جک T ۹ هانتر برقی بر اساس نسخه درونسوز این خودرو شکل میگیرد. T ۹ یک وانت میان سایز است که از سال ۲۰۲۰ تاکنون در بازار حضور دارد و سال قبل فیس لیفت شده است. همانطور که قبلا در پدال نیز اشاره کردیم، جک T ۹ قرار است توسط کرمان موتور در کشورمان نیز عرضه شود.
به گزارش پدال، جک T ۹ برقی قبلاً در نسخه پروتوتایپ رؤیت شده و محصولی آشنا به نظر میرسد. البته باید گفت نسخه بدون آلایندگی این خودرو تفاوتهای ظاهری نسبتاً زیادی با مدل درونسوز دارد تا بهتر از آن متمایز شود. در بخش جلوی این خودرو طراحی کاملاً متفاوتی را شاهد هستیم و مکان لوگوی جک نسبت به مدل درونسوز تغییر کرده است. با اینکه پوشش اطراف جلوپنجره تفاوت زیادی نسبت به مدل برقی ندارد، اما اندکی بهروزرسانی جهت هماهنگی با کلیت بخش جلو صورت گرفته است. رینگهای ۱۸ اینچی جک T ۹ هانتر برقی از پوشش آیرودینامیک برای بهبود شعاع حرکتی سود میبرند. نسخههای درونسوز این وانت پیکاپ چینی به رول کیج و ریلهای جانبی در فضای بار مجهز هستند، اما در مدل برقی خبری از آنها نیست و تنها ریلهای کرومی ساده در کنارههای فضای بار به چشم میخورد. همچنین پوشش پلاستیکی مشکیرنگی نیز اطراف شیشه عقب این وانت بکار رفته است.
نسخه بدون آلایندگی T ۹ طول/عرض/ارتفاع ۵۶۲۰/۱۹۶۵/۱۹۲۰ میلیمتری داشته و طول فضای بار آن نیز به ۱۸۱۰ میلیمتر میرسد. نیروبخش این خودرو دو موتور برقی است که در جلو ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتون متر گشتاور تولید میکند درحالیکه قدرت و گشتاور موتور برقی عقب به ۲۱۴ اسب بخار و ۳۴۲ نیوتون متر میرسد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۸۸ کیلووات ساعتی T ۹ هانتر برقی نیز با یکبار شارژ توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتری را فراهم خواهد کرد.
از نظر طراحی کابین تفاوت زیادی بین مدلهای برقی و درونسوز جک T ۹ وجود ندارد هرچند مهمترین تغییر را میتوان دکمه چرخان مربوط به انتخابگر دنده در کنسول مرکزی دانست. این وانت چینی با اینترفیس ژیلینگ ۳.۰، کنترل صوتی، ناوبری دو حالته، شارژ بیسیم گوشی هوشمند، خروجی برق ۲۲۰ ولتی و صندلیهای برقی عرضه خواهد شد. گفته میشود جک در حال کار روی نسخه پلاگین هیبریدی T ۹ نیز هست و میخواهد آن را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. در خاتمه باید دانست چینیها قبلاً نسخه برقی از وانت T ۸ را نیز در بازارهایی همچون کنیا عرضه کردهاند.