تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تجربه‌ی لذیذ مرغ کرایی: غذایی منحصر به فرد برای مجالس شما

«کرایی مرغ» یک غذای خوشمزه و پرطرفدار پاکستانی است که با مزه و بوی منحصر به فرد خود، به هواداران بی‌شماری جذب کرده است. این غذا از ترکیبات اصلی مرغ، پیاز، گوجه فرنگی، ادویه‌ها و سس تهیه می‌شود. در ابتدا، پیازهای خرد شده تفت داده شده و سپس تکه‌های مرغ به آن اضافه می‌شوند تا سرخ شوند. سپس ادویه‌ها از قبیل نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و تخم گشنیز به مواد اضافه شده و سپس آب جوش بریزید. در تابه دیگر روغن داغ کنید و سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به همراه رب گوجه فرنگی تفت دهید. پوره گوجه فرنگی نیز اضافه شده و بعد از پخت، سس حاصله به مرغ اضافه می‌شود تا غلیظ شود. غذا حاضر است و می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید. این دستور تهیه از منبع برترین‌ها گرفته شده است.

«کرایی مرغ» یک غذای خوشمره پاکستانی است که مزه و بوی بی‌نظیری دارد و هواداران بی‌شماری را مجذوب خود کرده است.

شاید از آن دسته افرادی باشید که به سختی طعم‌های جدید را امتحان می‌کنند، اما این قول را به شما می‌دهیم که از مزه و بوی این غذا بی نهایت راضی خواهید بود.

مواد لازم:

طرز تهیه:

در قدم اول پیاز را بشویید و پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید.

گوجه فرنگی‌ها را هم بعد از شست و شو ۵ دقیقه در آب جوش قرار بدهید و بعد در آب سرد بگذارید تا به راحتی پوست آن کنده بشود. نیازی به پوست گوجه فرنگی نداریم! بعد از انجام این کار گوجه فرنگی‌های بدون پوست را پوره کنید. از گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا حتی رنده دستی می‌توانید برای این کار استفاده کنید.

پیاز‌های نگینی شده را در مقداری روغن تفت بدهید و وقتی رنگ آن‌ها طلایی شد تکه‌های مرغ را داخل تابه بگذارید. با صبر و حوصله مرغ‌ها را سرخ کنید. باید تمام اطراف آن‌ها به خوبی سرخ شده و طلایی بشود. حالا وقت جشنواره عطر است! نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر کاری و تخم گشنیز را اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی آن‌ها آشپزخانه شما را تسخیر کند!

در این قسمت باید آب را به مواد اضافه کنید ۲ استکان آب جوش را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید. اجازه بدهید مواد در کنار همدیگر با آرامش و شعله حرارت ملایم بپزند و شما هم یک تابه دیگر بردارید و در آن روغن بریزید تا داغ بشود و سیر را بعد از پوست گرفتن له کنید و به همراه زنجبیل رنده شده در آن تفت بدهید. وقتی به مرحله سرخ شدن رسیدند رب گوجه فرنگی را به آن‌ها اضافه کنید و تفت بدهید تا هم از خامی دربیاید و هم رنگ باز کند. حالا نوبت به پوره گوجه فرنگی می‌رسد. پوره را تا مرحله‌ای که آب آن کاملا کشیده شود و بافت آن هم سرخ شود و تغییر رنگ بدهد سرخ کنید. در اینجا سس شما آماده است و بهتر است آن را به مرغ‌ها اضافه کنید تا یک ساعت دیگر این غذای خوشبو و خوشمزه پخته شود و تمام طعم‌ها در هم ترکیب شده و برای سرو آماده بشوند.

تکه‌های مرغ را به شکل دلخواهتان در ظرف موردنظر بچینید و نوش جان بفرمایید. این غذا با نان سرو می‌شود برای همین سس آن باید غلیظ باشد.

منبع: برترین‌ها

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!