تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه مرغ خوشمزه و سرشار از انرژی با اسفناج

مرغ شکم‌پر یکی از غذاهای محبوب و مجلسی در ایران است که در پخت آن شکم مرغ با انواع سبزی و ترشی پر می‌شود و سپس داخل فر به طبخ می‌رود. این غذا معمولاً به همراه پلو در مهمانی‌ها سرو می‌شود. در این مطلب، دستور تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج را آموزش داده‌ایم.

برای این غذا به موادی مانند روغن زیتون، زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر و پیاز، نمک، سینه مرغ، پنیر پارمزان، اسفناج تازه، سیر و غیره نیاز داریم. مراحل تهیه این غذا شامل مراحلی مانند مخلوط کردن ادویه‌ها، برش زدن شکم مرغ، پختن اسفناج، پر کردن شکم مرغ با مخلوط پنیر و سپس پخت در فر می‌باشد.

با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید یک غذای خوشمزه و مجلسی مثل مرغ شکم‌پر با اسفناج را با موفقیت تهیه کنید و برای مهمانی‌ها یا جشن‌های خود سرو کنید. این غذا با طعم خاص و مزه‌ای که از ترکیب ادویه‌ها و سبزیجات به دست می‌آید، می‌تواند تجربه‌ی لذت بخشی برای شما و مهمانان شما باشد.

مرغ شکم‌پر از جمله غذاهای مجلسی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. در پخت این غذا شکم مرغ با انواع سبزی و ترشی پر می‌شود و داخل فر به طبخ می‌شود. مرغ شکم‌پر را می توان به همراه پلو در مهمانی‌ها سرو کرد. در این مقاله از تک فانبلاگ قصد داریم دستور تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج را آموزش دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر با اسفناج

ابتدا مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه مرغ شکم پر با اسفناج به تعداد ۴ نفر ارائه شده است:

روغن زیتون۱ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل‌قرمزنصف قاشق چای‌خوریپودر سیر۱ قاشق چای‌خوریپودر پیاز۱ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریسینه‌مرغ۴ عددپنیر پارمزان رنده شدهیک چهارم فنجاناسفناج تازه خرد شده۱ فنجانسیر۱ حبه

دستور تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج

در این بخش طرز پخت مرغ شکم‌پر با اسفناج را به صورت مرحله به مرحله شرح داده‌ایم.

مرحله اول: ادویه، پودر سیر و پودر پیاز را مخلوط کنید

ابتدا داخل یک کاسه کوچک مقداری روغن زیتون ریخته و ادویه‌ها، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم: شکم مرغ را برش بزنید تا یک شکاف ایجاد شود

در این مرحله مرغ کامل را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با کمک چاقوی نوک تیز سینه مرغ را بشکافید تا جایی که سینه مرغ برش خورده و کاملا بریده نشود.

مرحله سوم: ادویه‌ها را روی مرغ بریزید

مواد و ادویه‌هایی که در مرحله اول مخلوط کرده‌اید روی مرغ ریخته با دست روی سطح سینه مرغ بمالید تا مرغ مزه‌دار شود. سپس مرغ مزه‌دار شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر به روش شیرازی

مرحله چهارم: دمای فر را تنظیم کنید

فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید.

مرحله پنجم: اسفناج‌ها را پخته و خرد کنید

در این مرحله اسفناج‌ها را بخار پز کرده و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس داخل کاسه‌ای مناسب اسفناج و پنیر را ریخته، سیر را هم روی آن رنده کنید. در ادامه مقداری نمک، فلفل به مواد افزوده و هم بزنید تا ادویه‌ها خوب مخلوط شوند.

مرحله ششم: سینه مرغ را با مخلوط پنیر پر کنید

مرغ مزه‌دار شده را از یخچال خارج کرده و شکم مرغ را با مقداری از مخلوط پنیر پر کنید. می‌توانید سینه مرغ را با کمک خلال دندان محکم کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

مرحله هفتم: سینه مرغ را داخل فر قرار دهید

سینه مرغ را داخل سینی فر قرار داده به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید کاملا پخته و طلایی شود. در زمان پخت می‌توانید مرغ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

در این مطلب از مجله تک فانطرز تهیه مرغ شکم‌پر با اسفناج را آموزش دادیم تا با کمک آن بتوانید این غذای مجلسی و شیک را برای مهمانی‌ها سرو کنید.

امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!