رمانتیک و شهی: راز تهیه سوپ خامهای گوجه ایتالیایی
سوپ گوجه ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به عنوان پیش غذا در رستورانها سرو میشود. این سوپ بسیار ساده و لذیذ است و میتوان آن را به صورت گرم یا سرد سرو کرد. برای تهیه این سوپ، نیاز به مواد اولیه از قبیل گوجه فرنگی رنده شده، کره، آب مرغ، آرد سفید، جعفری، خامه و ادویههای مختلف است. مراحل طبخ این سوپ شامل تفت دادن آرد با کره، افزودن آب مرغ و گوجه فرنگی رنده شده و ادویهها، سپس اضافه کردن جعفری و خامه و تهیه سوپ نهایی است. این سوپ را میتوانید به عنوان یک پیشغذا خوشمزه در مهمانیها و جشنها سرو کنید و لذت بردید. این دستور طبخ از منبع اعتمادی و مورد استقبالی مثل تک فانبلاگ گرفته شده است، بنابراین مطمئن باشید که نتیجه آن لذیذ خواهد بود.
سوپ گوجه ایتالیایی یکی از سوپهای خوشمزه بینالمللی است که به عنوان پیش غذا در رستورانها سرو میشود. سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یک نوع سوپ بسیار ساده است که به صورت گرم یا سرد سرو میشود.
در ادامه این مقاله از تک فانبلاگ ما را همراهی کنید تا طرز پخت این سوپ خوشمزه را مرحله به مرحله آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه سوپ گوجه ایتالیایی
برای تهیه سوپ گوجه ایتالیایی برای ۴ نفر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
گوجه فرنگی رنده شده۲ لیوانکره۵۰ گرمآب مرغ۳ لیوانآرد سفید۴ قاشق غذاخوریجعفری ۱ دستهخامه ۴ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیربه میزان لازم
مراحل پخت سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی
در ادامه طرز پخت سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله شرح دادهایم:
مرحله اول: آرد را با مقداری کره تفت دهید
ابتدا مقداری کره را داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و سپس آرد الک شده را داخل قابلمه بریزید. سپس آرد را به طور کامل تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله دوم: آب مرغ را اضافه کنید
در ادامه کم کم آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و همزمان با افزودن آب مرغ، مواد را هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و کاملا باز شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ خیار به صورت خامهای
مرحله سوم: گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و… به قابلمه اضافه کنید
پس از حل شدن آرد در آب مرغ، در ادامه پخت سوپ گوجه فرنگی لازم است گوجه رنده شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر به سوپ اضافه کنید و مواد سوپ را کاملا مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پنیر کانادایی
مرحله چهارم: جعفری خرد شده و سپس خامه را به سوپ اضافه کنید
در مرحله آخر حرارت قابلمه را زیاد کنید تا سوپ بجوشد و پس از جوشیدن شعله آن را کم کنید و بگذارید سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ادامه جعفری را درشت خرد کرده و با مقداری نمک و ادویه به سوپ اضافه کنید.
پس از ۵ دقیقه سوپ آماده است و میتوانید آن را داخل ظرف مناسب ریخته و خامه را به آن اضافه کنید. پس از افزودن خامه آن را مخلوط کرده و سوپ گوجهفرنگی را سرو کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی تک فاندستور پخت سوپ گوجهفرنگی شرح داده شد. میتوانید این سوپ خوشمزه را در منزل تهیه کنید و به عنوان پیشغذا در مهمانیها سرو کنید.
امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!