تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرنوشت انگیزنده: ترکیبی جدید از سه گیاه با قدرت امگا ۳

امگا ۳ یک اسید چرب ضروری است که برای سلامتی بدن بسیار مهم است، اما منابع اصلی آن از جمله روغن ماهی و ماهی‌های چرب برای برخی افراد قابل دسترس نیستند. بنابراین، به دنبال جایگزین‌های گیاهی برای امگا ۳ می‌گردند.

گردو یکی از بهترین منابع امگا ۳ در جهان گیاهی است. مصرف گردو می‌تواند به بهبود شناخت، حافظه و سلامت مغز کمک کند. کلم بروکسل نیز یک منبع فوق‌العاده از امگا ۳ است و پخته‌شده حاوی چند برابر امگا ۳ بیشتر است.

دانه کتان نیز یک منبع عالی از امگا ۳ و دیگر مواد مغذی است. این بذرها می‌توانند به سلامتی قلب کمک کنند و راه حل خوبی برای افرادی که رژیم غذایی گیاهی دارند یا ماهی را دوست ندارند، باشند.

به طور کلی، اسید‌های چرب امگا ۳ برای سلامت بدن بسیار ضروری هستند و انتخاب منابع گیاهی این امگا ۳ می‌تواند به افراد کمک کند تا نیاز بدن به این ماده را برطرف کنند.

شناخته‌شده‌ترین منابع اسید‌های چرب امگا۳، روغن ماهی و ماهی‌های چرب مانند سالمون، قزل آلا و تن هستند. این مسئله، شاید برای وگان‌ها، گیاه‌خواران یا حتی کسانی که ماهی دوست ندارند، تأمین امگا۳ را به چالش تبدیل کند.

به گزارش خبرآنلاین، در این مطلب چند مورد از بهترین منابع گیاهی اسید‌های چرب امگا۳ به شما معرفی شده است.

گردو

بر اساس مطالعات صورت‌گرفته، گردو به دلیل دارا بودن امگا ۳، به بهبود سلامت مغز کمک می‌کند؛ به عبارتی خوردن گردو با ارتقای عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است. مطالعه‌ای که روی حیوانات انجام شد، نشان داد که گردو باعث بهبود قابل‌توجهی در حافظه، یادگیری، رشد حرکتی و بهبود اضطراب در موش‌های مبتلا به آلزایمر می‌شود. هر ۲۸ گرم گردو حاوی ۲۵۷۰ میلی‌گرم اسید چرب امگا ۳ است. مصرف یک وعده گردو، پاسخگوی نیاز روزانه بدن به اسید‌های چرب امگا ۳ است.

کلم بروکسل

به طور کلی سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکسل سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ و دیگر مواد مغذی هستند؛ این ماده غذایی نه‌تن‌ها ویتامین K، ویتامین C و فیبر را در خود دارد، بلکه منبع عالی اسید‌های چرب امگا ۳ نیز به شمار می‌آید.

*کلم بروکسل پخته‌شده سه برابر امگا ۳ بیشتری را در خود دارد.

دانه کتان

دانه یا بذر کتان یک منبع تغذیه‌ای مفید است و از مقادیر مناسبی فیبر، پروتئین، منیزیم و منگنز برخوردار است و همچنین منبع عالی امگا ۳ نیز به شمار می‌آید. مطالعات نشان داده‌اند که دانه کتان برای سلامت قلب مفید است و این فایده به لطف اسید چرب امگا ۳ موجود در آن است.

بذر کتان را به راحتی می‌توان در رژیم غذایی وگان گنجاند.

اسید‌های چرب امگا ۳ بخش مهمی از رژیم غذایی به شمار می‌آیند و برای سلامت بدن ضروری هستند.

اگر به هر دلیل ماهی نمی‌خورید، می‌توانید با گنجاندن غذا‌های غنی از امگا ۳ در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل‌های گیاهی، نیاز بدن به این ماده را بدون مصرف غذا‌های دریایی برآورده کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!