طعم لذت بخش سالاد بادمجان ایتالیایی؛ هدایت از مرحله به مرحله
سالاد بادمجان ایتالیایی یکی از غذاهایی است که شباهت زیادی به غذاهای ایرانی دارد، به خصوص غذاهایی که با بادمجان تهیه میشود. این سالاد سبک و خوشمزه میتواند به عنوان یک وعده شام یا پیش غذا در برنامه هفتگی خود شما باشد. در این سالاد از بادمجان، سیر، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، جعفری، ریحان، پونه، نمک و فلفل استفاده میشود.
مراحل تهیه این سالاد شامل کبابی کردن بادمجان، خرد کردن آن و اضافه کردن مواد دیگر، و در نهایت استراحت دادن به سالاد در یخچال است. پس از آماده شدن، این سالاد زیبا و خوشمزه آماده سرو و میل شود. برای لذت بردن از این غذا، توصیه میشود آن را طبق مراحل تهیه شده در این مطلب، تهیه و مصرف کنید. امیدواریم که این غذا نوعی تنوع و لذت جدید را به سفره شما اضافه کند و شما و خانوادهتان از آن لذت ببرید.
این سالاد ساده و لذیذ ایتالیایی به غذاهایی که ما ایرانیها با بادمجان میپزیم شباهت زیادی دارد. از آنجایی که ذائقه ما با غذاهای ایتالیایی جور در میآید این غذای سبک هم میتواند جزو برنامه هفتگی ما برای وعده شام یا پیش غذا باشد.
در این قسمت از تک فانبلاگ با طرز تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی همراه ما باشید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی
برای تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
بادمجان۶ عددسیر له شده۲ حبهروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشقجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوریریحان خرد شده۲ قاشق غذاخوریپونه خشک۱ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه میزان دلخواه
مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی
مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به شرح زیر است:
مرحله اول: کبابی کردن بادمجان
فر را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس بادمجانها را خوب بشویید. روی سطح آنها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. کف سینی فر یک فویل بگذارید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. هر از گاهی بادمجان ها را برگردانید. تا کامل کباب شوند.
مرحله دوم: خرد کردن بادمجان و اضافه کردن مواد
در این مرحله بادمجان کبابی را با پوست خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. سپس مابقی مواد یعنی سیر، روغن زیتون، سرکه، شکر، جعفری، ریحان، پونه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس
مرحله سوم: به سالاد استراحت دهید
مواد سالاد را درون ظرف سالاد بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. سالاد جذاب ایتالیایی شما حاضر است. نوش جان!
پیشنهاد میکنیم که حتما این سالاد خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، در سه سوت تهیه و میل کنید.