عشق را به صبحانه ترجیح دهید، این مربا را نخورید!
کامکوات یکی از مرکبات محبوب است که معمولاً به عنوان تزئین در سبد میوه ها و یا به صورت مربا خورده می شود. مربای کامکوات معمولاً به عنوان یک دسر پس از غذا یا همراه با چای مصرف می شود. برای تهیه این مربا نیاز به کامکوات، شکر، آب و آبلیمو داریم. ابتدا کامکوات ها را شوید و برش های طولی بزنید تا تلخی پوست آنها کم شود. سپس آنها را جوش بدهید تا تلخی آن خارج شود. سپس آنها را در آب سرد بریزید و بگذارید مدت زمانی تا تلخی جذب شود. سپس شکر و آب را با هم جوشانده و کامکوات ها را اضافه کرده و نیم ساعت بپزید. در انتها آبلیمو را اضافه کنید تا مربا آماده شود. افزودن آبلیمو در انتها از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند و جوشاندن چند باره کامکوات ها تلخی آنها را کم می کند.
کامکوات یا به قول عدهای پرتقال تزئینی از جمله مرکباتی است که هم خام آن با پوست در سبد میوهها خوردنی است هم پخته آن به صورت مربا.
به گزارش همشهری آنلاین، البته این مربا از آن نوع مرباهایی نیست که بشود با خامه یا کره به عنوان صبحانه خورد؛ مربای کامکوات را معمولا به عنوان دسر بعد از غذا یا همراه با چای میخورند.
مواد لازم
۱ کیلوگرم کامکوات
۷۵۰ گرم شکر
۲ /۱ یک لیتر آب
۲ ق س آبلیمو
۱. میوهها را شسته و در آبکش بگذارید. بعد روی هرکدام از میوهها به صورت طولی، دوبرش ایجاد کنید تا هم موقع جوشیدن تلخی پوست میوهها گرفته شود و هم اینکه موقع پختن با شکر، به خوبی مواد را جذب کند.
۲. حالا تمام کامکواتها را که برش دادهاید در قابلمه آبجوش بریزید تا بجوشند.
بعد از ۲۰ دقیقه جوشیدن، کامکواتها را از آب خارج کرده و در صافی بریزید. روی آنها آب سرد بگیرید تا تلخی آنها خارج شود.
۳. عمل جوشاندن کامکواتها را یک بار دیگر تکرار کنید و در مرحله بعدی، آنها را در کاسه یا قابلمهای بزرگ ریخته روی آنها آب سرد بریزید و بگذارید حدود ۱۲ ساعت بمانند. در این مدت آب روی کامکواتها را چند بار عوض کنید تا تلخی و اسانس آنها به طور کامل از بین برود.
۴. شکر را با آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ (مانند شربت) شود. حالا کامکواتها را در این شربت انداخته و حدود نیم ساعت بگذارید تا میوهها با شکر بجوشند و شیرین شوند. در آخر آبلیمو را اضافه کنید.
فوتوفن
افزودن آبلیمو در مراحل آخر تهیه مربا برای جلوگیری از شکرک زدن مرباست.
جوشاندن و آبکشکردن چند باره کامکواتها برای گرفتن تلخی آن است.