تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چگونه کرم شانتی خانگی را به دو روش متفاوت تهیه کنیم؟

چگونه کرم شانتی خانگی را به دو روش متفاوت تهیه کنیم؟

کرم شانتی یا شانتیلی یک نوع کرم نرم و لطیف است که به راحتی می‌تواند به خامه قنادی تبدیل شود. این کرم دارای بافتی سبک و نرم‌تر از خامه است و در طعم‌های مختلف موجود است. برای تهیه کرم شانتی در خانه به روش‌های مختلفی می‌توان عمل کرد. یکی از روش‌ها، ترکیب آب و شکر و سفیده تخم مرغ به همراه افزودن وانیل است. روش دیگر، استفاده از خامه فرم گرفته، پودر شکر و وانیل است. برای تهیه هر کدام از این روش‌ها مراحل خاصی را باید طی کرد. توجه به نکاتی مانند درجه حرارت، ترکیب مقادیر و مهارت در هم زدن مواد، از جمله اصول مهم در تهیه کرم شانتی است. نگهداری در فریزر و استفاده از آن به موقع از دیگر نکاتی است که باید رعایت شود. کرم شانتی می‌تواند در تهیه انواع دسر، کیک، و شیرینی‌ها به عنوان تزیین استفاده شود.

کرم شانتی یا شانتیلی، یک کرم نرم و لطیف است که به آسانی تبدیل به خامه قنادی می‌شود. این کرم بافت سبک و لطیف‌تری نسبت به خامه دارد. کرم شانتی به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. پودر‌های کرم شانتی در طعم‌های مختلف به صورت بسته بندی در فروشگاه‌ها و لوازم قنادی‌ها موجود است که پس از تهیه آن‌ها با ترکیب کردن پودر با مقداری آب یا شیر کرم فوق‌العاده جذاب و خوشمزه شما آماده میل کردن می‌شود. از این کرم در تهیه انواع دسر، کیک و شیرینی‌های تر می‌‌توانید استفاده کنید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ ۲ روش بسیار ساده و کامل برای تهیه کرم شانتی به صورت خانگی (بدون نیاز به خرید پودر شانتی) را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کرم باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه کرم شانتی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این کرم ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۰۰-۱۵۰ گرم کرم شانتی به شما می‌دهد که با توجه به مورد مصرف تان می‌توانید مقدار مواد را کمتر یا بیشتر کنید.درجه سختی تهیه این کرم در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

 
روش اول تهیه کرم شانتی

در این روش طبق مراحل زیر پیش می‌رویم.

مواد لازم جهت تهیه کرم شانتی

سفیده تخم مرغ۲ عددنمک ۱ پنسشکر۲/۳ پیمانهآب ۳ قاشق غذاخوریوانیل ۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: ترکیب آب و شکر

شکر را درون قابلمه کوچکی بریزید.

آب را به آن اضافه کنید و به هم زنید تا دانه‌های شکر درون آب حل شود.

قابلمه را روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد.

مرحله دوم: ترکیب سفیده تخم مرغ و نمک

سفیده‌ تخم‌مرغ را با دقت فراوان از زرده جدا کنید.

توجه داشته باشید که هیچ ذره ای از زرده در سفیده نماند؛ زیرا موجب عدم فرم گرفتن سفیده می‌شود.

سفیده‌ تخم مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید.

نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن ترکیب آب و شکر

ترکیب آب و شکری که به نقطه جوش رسیده است را به محتوای درون ظرف اضافه کنید.

با دور تند همزن برقی ۱۰-۱۲ دقیقه به خوبی مواد را به هم بزنید تا ترکیب شما بافتی پفکی و نرم به خود گیرد.

در تهیه کرم شانتی میزان ترکیب مواد اهمیت زیادی دارد و باید با قوی‌ترین و سریع‌ترین دور همزن مواد را به هم زنید تا کرم شما فرم بگیرد.

مرحله چهارم: افزودن وانیل

پس از فرم گرفتن کرم، وانیل را به آن اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

کرم شانتی وانیلی بسیار خوشمزه و معطر شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

روش دوم تهیه کرم شانتی

در این مرحله روش دوم را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کرم شانتی

خامه فرم گرفته ۱ پیمانهوانیل۱ قاشق چای‌خوریپودر شکر۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: ترکیب پودر شکر و خامه فرم گرفته

پودر شکر را الک کنید تا اگر ناخالصی در آن است توسط الک گرفته شود.

پودر شکر را درون ظرف مناسب بریزید و خامه فرم گرفته قنادی را به آن اضافه کنید.

ترکیب فوق را با دور تند همزن برقی ۲-۳ دقیقه‌ای به هم زنید تا دانه‌های شکر به خوبی در خامه حل شود.

مرحله دوم: افزودن وانیل

پودر یا عصاره وانیل را به ترکیب مواد کرم اضافه کنید و مجدد ۲-۳ دقیقه دیگر با دور تند همزن برقی مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

به همین راحتی و با طی کردن دو مرحله بسیار ساده کرم شانتی یا کرم شانتیلی شما آماده مصرف کردن است.

۳ نکته طلایی که در تهیه کرم شانتی باید بدانید!

بهتر است کرم شانتی را قبل از مصرف آماده و استفاده کنید، در صورت نگهداری بلند مدت این کرم باید آن را در ظرف درب‌داری در فریزر نگهداری کنید. (قبل از مصرف ابتدا آن را کمی در دمای محیط قرار دهید سپس با همزن برقی به هم زنید تا بافت کرم یک‌دست شود)در زمان تهیه این کرم تمام مواد و تجهیزات شما باید کاملا خنک و سرد باشد، اگر فضای آشپزخانه گرم است می‌توانید پره و کاسه همزن را چند دقیقه ای در فریزر قرار دهید تا سرد شود.اگر کمی از کرم اضافه بود می‌توانید آن را برای تزیین کافی، هات‌چاکلت و لاته استفاده کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به پخت کیک و شیرینی قرار گرفته باشد و‌ شما نیز همانند روش‌های ساده و کامل فوق این کرم بسیار جذاب را تهیه و در دسر‌ها و کیک‌هایتان از آن استفاده کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!