رازهای لذت بخش در تهیه خورش بامیه با سبزی
خورش بامیه یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که از بامیه و قرمه سبزی تهیه میشود. طعم منحصر به فرد این خورش و ترکیب مواد غذایی مختلف، باعث شده تا این غذا یکی از محبوبترین غذاها در جشنها و مراسمهای خاص باشد.
برای تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی، ابتدا پیاز را تفت داده و سیر و ادویههای مختلف اضافه میکنیم. سپس گوشت گوسفندی را اضافه کرده و بپزانیم. سبزی قرمه و آب جوش را هم به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و بپزانیم. در نهایت بامیهها و لیمو عمانیها را اضافه کرده و غذا را آماده میکنیم.
این خورش با برنج یا کته سرو میشود و میتواند یک غذای خوشمزه و لذیذ برای وعدههای نهار یا شام باشد. آموزش تهیه این خورش از طریق وبسایت تک فانبلاگ، به شما کمک میکند تا به راحتی و با تمام نکات مهم، این غذا را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.
خورش بامیه یکی از خورشهای بسیار خوشمزه و محبوبی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. خورش بامیه با قرمه سبزی ترکیبی از دو خورش محبوب است که طعم و مزه بینظیری دارد. اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این خورش غافل نشوید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه خورش بامیه با قرمه سبزی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی
گوشت گوسفندی۱۵۰ گرمبامیه۱۰۰ گرمسبزی قرمه ۱۰۰ گرمپیاز ۱ عددسیر۱ حبهلیمو عمانی ۱-۲ عددنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواهروغن به مقدار لازم
مرحله اول: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید، ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید مقداری روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.
کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله دوم: آماده سازی سیر و افزودن ادویه
سیر را بشویید و پوست بگیرید.
سیر را با کمک سیر له کن پوره کنید و پوره سیر را به محتوای درون تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
پیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده
در همین مرحله زردچوبه و فلفل را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله سوم: افزودن گوشت
گوشت گوسفندی را بشویید و با کمک چاقو به ابعاد کوچکتری برش زنید.
گوشت را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.
مرحله چهارم: افزودن سبزی قرمه و آب جوش
سبزی قرمه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سبزی کمی تغییر رنگ دهد.
حال آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
۳۵-۴۵ دقیقه زمان دهید تا گوشت بپزد.
مرحله پنجم: آمادهسازی بامیه و افزودن لیمو عمانی
بامیهها را بشویید و درون آبکش گذارید.
قسمت انتهای بامیهها را با چاقو جدا کنید و توجه داشته باشید که کمی از قسمت ساقه بامیه بماند تا در زمان پخت محتوای بامیه خارج نشود.
ته تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.
کمی بامیهها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
بامیه های تفت داده شده را به محتوای خورش اضافه کنید.
در همین مرحله لیمو امانیها را بشویید و به محتوای درون قابلمه بیفزایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور بامیه خانگی
درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
۱۵-۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا محتوای خورش بپزد.
مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
پس از گذشت زمان اعلام شده میزان پختگی بامیه را کنترل کنید.
با مقداری نمک چاشنی غذا را تنظیم کنید و خورش را در ظرف سرو بریزید.
خورش جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است، در کنار کته یا برنج میل کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این خورش را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.