تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ناگت سیب‌ زمینی خانگی: راز ساخت یک دسر سریع و خوشمزه

ناگت سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد. این غذا جز غذاهای بین‌المللی است و محبوبیت زیادی دارد، به خصوص در میان کودکان. برای تهیه ناگت سیب‌زمینی، موادی مانند سیب‌زمینی، سینه مرغ، سیر، پیاز، پنیر پیتزا، نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، تخم‌مرغ، و آرد لازم است. مراحل تهیه شامل پخت سیب‌زمینی، آماده‌سازی سیر و پیاز، تهیه فیله مرغ، افزودن ادویه‌ها، اضافه کردن پنیر پیتزا و پودر سوخاری، خمیر کردن مواد، سرخ‌کردن ناگت‌ها بعد از آموزش مراحل تهیه، ناگت‌ها را به روغن داغ سرخ کرده و سپس آنها را با سس مورد علاقه مصرف کنید. طرز تهیه ناگت سیب‌زمینی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌ها است که در منزل قابل اجرا است.

ناگت سیب‌ زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. این غذا جز غذاهای بین‌المللی است که به روش‌های مختلفی در زمان کوتاهی آماده می‌شود و به تنهایی یا در کنار مقداری برنج یا نان قابل سرو کردن است.

اغلب کودکان طعم و مزه این ناگت‌ها را بسیار دوست دارند. پس اگر کودکان کم اشتهایی دارید می‌توانید از این ناگت‌های جذاب و خوشمزه برایشان تهیه کنید.

ما امروز بر این بخش از تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه ناگت سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه ناگت سیب زمینی

برای تهیه ناگت سیب زمینی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

سیب زمینی ۳ عددسینه مرغ۱ عددسیر۲ حبهپودر سوخاری۱ پیمانهپیاز۱ عددپنیر پیتزا۱/۲ پیمانهنمک، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهپاپریکا و آویشنبه مقدار دلخواهتخم مرغ۱ عددآرد سفید۳-۴ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه ناگت سیب زمینی

مدت زمان آماده سازی و تهیه این ناگت ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این ناگت را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌ سازی سیب زمینی

سیب‌ زمینی‌ها را بشویید و آن‌ها را درون قابلمه مناسبی قرار دهید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

قابلمه را روی حرارت متوسط ۲۵-۳۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی‌ها کاملاً بپزند و نرم شوند.

پس از پخت منتظر بمانید تا سیب‌ زمینی‌ها خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و سیب‌ زمینی‌ها را درون ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم: آماده سازی سیر و پیاز

سیر و پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به چند قسمت برش بزنید و به سیب زمینی‌های پخته شده اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده سازی فیله مرغ

فیله مرغ را بشویید و به ابعاد کوچک‌تری برش زنید. فیله مرغ خام را به ترکیب درون ظرف اضافه کنید.

به جای فیله مرغ می‌توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.

مرحله چهارم: ترکیب کردن و افزودن ادویه‌ها

به مقدار دلخواه فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، پاپریکا، آویشن و زردچوبه به مواد درون ظرف اضافه کنید و کمی مواد را به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی بامیه‌ای خانگی

مرحله پنجم: افزودن پنیر پیتزا و پودر سوخاری

۲ قاشق غذاخوری از پودر سوخاری را به همراه پنیر پیتزا رنده شده به محتوای درون ظرف اضافه کنید و مواد را کمی به هم زنید.

مرحله ششم: چرخ کردن مواد ناگت

همه مواد را درون میکسر، خردکن یا چرخ‌گوشت بریزید. مواد را به خوبی پوره کنید تا بافت خمیری شکلی به خود گیرد.

اگر در تهیه این ناگت از چرخ گوشت استفاده می‌کنید برای انسجام بیشتر انسجام ناگت می‌توانید مواد را ۲-۳ بار چرخ کنید.

حال مواد پوره شده و خمیری شکل تان را درون ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

۲۰-۳۰ دقیقه مواد ناگت را در یخچال استراحت دهید.

مرحله هفتم: سرخ کردن ناگت

تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و منتظر بمانید تا روغن داغ شود.

از مواد ناگت با کمک قاشق بردارید و در دست به آن کمی شکل دهید.

در همین مرحله درون کاسه کوچکی تخم مرغ را بشکنید و با چنگال به هم زنید تا حالت لختگی خارج شود.

ناگت های شکل داده شده را ابتدا در آرد سفید بغلتانید. سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت‌های ناگت با پودر سوخاری کاور شود.

همه مواد را به همین روش شکل دهید. ناگت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

شما می‌توانید این ناگت‌ها را با انواع سس سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی رتتویی با سبزیجات

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و سریع قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این ناگت‌های بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!