رمزارزها در ماه گذشته؛ پرتاب هشتاد درصدی قیمت بیتکوین
در روز اول ماه میلادی، قیمت رمزارزها به شدت کاهش یافت. این امر بخاطر نگرانیهایی بود که در مورد تصمیمات فدرال رزرو آمریکا در مورد نرخ بهره و دستگیری مدیرعامل صرافی بایننس وجود داشت. بیتکوین، بهترین رمزارز موجود، در هفته اخیر با افت 15 درصدی روبرو شده و به قیمت 56 هزار دلاری کاهش یافتهاست. این قیمت به 10 درصد کمتر از گذشته افتاده است. اتریوم نیز با بیش از 8 درصد کاهش به 2840 دلار رسیدهاست. این روزها ارزش جهانی رمزارزها 2130 میلیارد دلار است که 9 درصد کاهش داشتهاست. اما حجم معاملات 24 ساعته بیش از 50 درصد افزایش یافتهاست. اگرچه احتمال تغییر در نرخ بهره توسط فدرال رزرو کم است، سرمایهگذاران نگران هستند که این تصمیمات ممکن است به بازارهای حساس به نرخ بهره آسیب بزند.
قیمت رمزارزها در اولین روز از ماه میمیلادی و در بحبوحه فروش گستردهتر بازار به شدت کاهش یافت. افزایش نگرانیها در آستانه تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای نرخ بهره و همچنین دستگیری مدیرعامل صرافی بایننس، دو علت این ریزش دستجمعی رمزارزها بود.
به گزارش اکوایران، سومین روز متوالی افت بیتکوین در حالی به ثبت رسیده که این رمزارز در ماه آوریل بدترین عملکرد ماهانه خود را از اواخر سال ۲۰۲۲ به ثبت رساند. بازدهی منفی ۱۸ درصدی بیتکوین در یک ماه اخیر موجب شده تا میزان رشد قیمت آن از ابتدای سال ۲۰۲۴ به کمتر از ۳۵ درصد برسد. این در حالی است که بازارها در انتظار تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره و دادههای کلیدی بازار کار ایالات متحده هستند.
ارزش پرمعاملهترین ارز رمزنگاری شده جهان در یک هفته اخیر نزدیک به ۱۵ درصد کاهش یافته، چرا سرمایهگذاران بعد از صعود دیوانهوار بیتکوین به بالای ۷۰ هزار دلار اقدام به سیو سود و فروش آن کردند.
در حال حاضر بیتکوین در کانال ۵۶ هزار دلاری معامله میشود که حدود ۱۰ درصد کمتر از قیمت روز گذشته آن است. این کمترین قیمت از اواخر فوریه است. البته این افت قیمت تنها محدود به بیتکوین نبود و اتریوم هم با بیش از ۸ درصد کاهش نسبت به روز گذشته ۲۸۴۰ دلار در حال معامله است. در حال حاضر ارزش جهانی بازار رمزارزها ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد دلار است که افتی ۹ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته داشته است. با این حال حجم معاملات ۲۴ ساعته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.
بنابر عقیده تحلیلگران، انتظار نمیرود فدرال رزرو بعداً تغییری در نرخ بهره ایجاد کند، اما این دیدگاه در بین سرمایه گذاران ریشه دوانده است که بانک مرکزی ممکن است به هیچ وجه نرخ بهره را در سال جاری کاهش ندهد و ضربهای به داراییهای حساس به نرخ بهره مانند ارزهای دیجیتال، سهام و اوراق قرضه یا حتی کالاهای اساسی وارد کند.