لذایذیهای دیگری را امتحان کنید!
تخم مرغ یکی از محصولات پرمصرف در خانوادهها است که باید با دقت خرید و نگهداری شود تا از سلامت و بهداشت خانواده مراقبت شود. در هنگام خرید تخم مرغ، باید به نکاتی از جمله نام و علامت تجاری واحد تولیدی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا توجه کرد و از مصرف تخم مرغهای شکسته یا معیوب خودداری کرد. تخم مرغ خام بر روی سطوحی که با مواد غذایی در ارتباط هستند نباید قرار گیرد و بهتر است تا ۷ درجه سانتیگراد در یخچال نگهداری شود. این اقدامها میتواند به پیشگیری از احتمال انتقال بیماریها و حفظ بهداشت کمک کند. بهطور کلی، رعایت اصول بهداشتی در خرید و نگهداری تخم مرغ میتواند موجب سلامت خانواده شود.
تاجیک با اشاره به نکات مهم در هنگام خرید و نگهداری تخم مرغ گفت: در هنگام خرید دقت کنید روی هر عدد تخم مرغ نام یا علامت تجاری واحد تولیدی، تاریخ تولید و تاریخ انقضا (به روز، ماه و سال) درج شده باشد.
به گزارش مهر، وی تاکید کرد: از مصرف تخم مرغهای شکسته یا دارای ترک در مواد غذایی به ویژه در تهیه غذاهایی که نیاز به طبخ ندارند (مانند خامه یا سس) باید خودداری شود.
به گفته تاجیک، تخم مرغ خام بر روی سطوحی که با مواد غذایی آماده خوردن در ارتباط هستند نباید قرار گیرد.
وی با اشاره به نحوه نگهداری تخم مرغ، افزود: تخم مرغها باید در یخچال و دمای زیر ۷ درجه سانتی گراد نگهداری شوند.