تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تماشایی و سرشار از ویتامین C: این مواد غذایی

ویتامین C یکی از ویتامین‌های مهمی است که برای حفظ سلامتی بدن ضروری است. این ویتامین در اکثر سبزیجات و میوه ها وجود دارد. مصرف غذاهای حاوی ویتامین C، به بدن کمک می کند تا سیستم ایمنی خود را تقویت کرده و در برابر بیماری‌های تنفسی متداول مانند سرماخوردگی مقاومت نشان دهد.

برای تامین ویتامین C، می‌توان از میوه‌ها مانند پرتقال، نارنج، توت فرنگی و سبزیجاتی همچون گل کلم و سبزیجات برگی استفاده کرد. همچنین مصرف مایعات و غذاهای گرم می‌تواند به بهبودی بیماری‌های تنفسی کمک کند. از جمله نکاتی که باید رعایت کرد این است که از مصرف محصولات تازه و خام برای تامین ویتامین C استفاده کرد چرا که مقدار این ویتامین در محصولات پخته کمتر است.

به طور کلی، تغذیه مناسب و تنوع در مصرف میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری‌های رایج کمک کند. به بدن خود و ویتامین C کافی تامین کنیم تا بهبود سلامتی بدن خود را حفظ کنیم.

ویتامین C در همه سبزیجات و میوه‌های تازه وجود دارد بعضی از میوه‌ها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند، ولی معنایش این نیست که مابقی میوه‌ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.

به گزارش ایسنا، زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه احتمال بروز بیماری‌های تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش می‌یابد، گفت: به لحاظ تغذیه‌ای برای جلوگیری از بروز چنین بیماری‌هایی توصیه می‌کنیم منابع تغذیه‌ای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود.

وی با بیان اینکه ویتامین C در همه سبزیجات و میوه‌های تازه وجود دارد، اظهار کرد: بعضی از میوه‌ها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند، ولی معنایش این نیست که مابقی میوه‌ها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند.

وی با تاکید بر اینکه مصرف روزانه سبزی‌ها و میوه‌ها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین می‌شود، تصریح کرد: به دنبال مصرف میوه‌ها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می‌شود و تاحدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی، مصرف مایعات و بویژه مایعات و غذا‌های گرم به بهبود مبتلایان کمک می‌کند.

عبداللهی ادامه داد: نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید به طور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود که در همه سبزیجات و میوه‌های تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده کاهش می‌یابد. توجه کنید که رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!