تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه ساندویچ مرغ با سس اسرارآمیز؛ راهنمای تصویری از مراحل لذت بخش

ساندویچ مرغ یکی از ساندویچ‌های محبوب و خوشمزه است که با تنوع بالا از مواد مختلف قابل تهیه است. این ساندویج انواع مختلف استفاده‌هایی مانند پیک‌نیک، سفر، جشن‌های کوچک و دورهمی‌ها مناسب است. ترکیبات لازم برای تهیه این ساندویچ شامل مرغ، پیاز، فلفل دلمه، سس مایونز، سیر، فلفل تند، ماست، قارچ، کاهو، گوجه، نان باگت و ادویه‌های مختلف است. مراحل تهیه این ساندویچ شامل پخت و ریش‌ریش کردن مرغ، تهیه سس مخصوص، آماده سازی پیاز و افزودن ادویه‌ها، افزودن قارچ و مرغ، آماده سازی سس مخصوص، و پیچیدن ساندویچ در نان باگت می‌شود. در نهایت، ساندویچ مرغ خوشمزه و جذابی آماده سرو شدن خواهد بود. این غذا با ترکیبات متنوع و طعم خوشایند خود می‌تواند یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی باشد.

ساندویچ مرغ، یکی از انواع ساندویچ‌های سرد است که تنوع بسیار زیادی دارد. ساندویچ مرغ ماندگاری زیادی دارد و شما با انواع مواد دلخواهتان می‌توانید آن را تهیه کنید.

این ساندویچ یکی از مناسب‌ترین ساندویچ‌ها برای پیک‌نیک، سفر، جشن‌های کوچک و دورهمی‌های دوستانه است. ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه ساندویچ مرغ را با یک روش بسیار خوشمزه و ساده همراه با سس ویژه به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص به شرح زیر است:

مرغ۲ تکهپیاز۲ عددنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآب جوش۱ پیمانهفلفل دلمه۱ عدد کوچکسس مایونز۳ قاشق غذاخوریسیر۲ حبهجعفری تازهبه مقدار دلخواهلیمو۱ عددفلفل تند۱ عددماست۱ قاشق غذاخوریقارچ۸-۹ عددکاهوچند برگنان باگت۲ عددگوجه فرنگی۲ عدد

مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مدت زمان آماده سازی و‌ تهیه این ساندویچ ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی می‌توانید با جمع و ضرب ساده‌ای مقدار آن را افزایش دهید و‌ در حجم‌های بیشتری این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید.

منتظر بمانید تا آب به نقطه‌ جوش رسد. تکه‌های مرغ را بشویید و درون قابلمه آب جوش قرار دهید.

۴-۶ دقیقه زمان دهید تا مرغ در آب بجوشد. با این کار مقدار زیادی بوی زهم و هورمون‌های مرغ گرفته می‌شود.

پس از گذشت زمان اعلام شده مرغ‌ها را درون صافی گذارید و با کمی آب بشویید.

مرحله دوم: پخت و ریش‌ریش کردن مرغ

تکه‌های مرغ را درون تابه مناسبی گذارید. فلفل دلمه را بشویید و به چند تکه برش زنید.

تکه‌های فلفل دلمه را روی مرغ گذارید. یکی از پیازها را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید.

پیاز را به دو نیمه برش زنید و‌ به تابه مرغ اضافه کنید. در همین مرحله آب جوش را به تابه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید تا محتوای تابه به نقطه جوش رسد. سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ کاملاً بپزد و آب تابه تبخیر شود.

پس از پخت، تکه‌های مرغ را از تابه خارج کنید. استخوان‌های مرغ را از گوشت آن جدا سازید و با کمک دست یا چنگال گوشت مرغ را ریش‌ریش کنید.

مرحله سوم: آماده سازی پیاز

دومین پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.

درون تابه‌ی مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی یا شیشه‌ای شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

مرحله چهارم: افزودن ادویه

نمک، فلفل سیاه و مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله پنجم: افزودن قارچ و مرغ ریش‌ریش

قارچ را بشویید و خشک کنید. با کمک چاقو آن را برش زنید و قارچ‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

حرارت را کمی بیشتر کنید و مدام قارچ‌ها را تفت دهید تا از حالت خامی خارج شوند و کمی تغییر رنگ دهند.

سپس مرغ ریش‌ریش را به محتوای درون تابه اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم: آماده سازی سس مخصوص

برای تهیه سس خوشمزه و جذابتان به سراغ سیر روید. سیر را بشویید و پوست بگیرید.

آن را درون خردکن یا میکسر بریزید، فلفل تند را به آن اضافه کنید.

جعفری تازه را در این مرحله بشویید و به سیر و فلفل اضافه کنید.

سس مایونز، ماست، نمک و آب‌لیمو ترش را به مواد بیفزایید و خردکن را روشن کنید.

مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا سسی یک‌دست حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فینگرفود جیب تاجر مرغ با نان تست

مرحله هفتم: پیچیدن ساندویچ

نان ساندویچی یا نان باگت را از وسط باز کنید و خمیر اضافی میان نان را خارج کنید.

از سس جذاب و خوشمزه‌ای که در مرحله قبل آماده کردید به مقدار دلخواه روی نان بزنید.

حال مقداری از ترکیب مرغ و قارچ را روی سس گذارید. گوجه‌ها و کاهو را بشویید و برش زنید.

گوجه‌ و کاهوی را درون ساندویچ بچینید و نان را ببندید.

ساندویچ مرغ فوق العاده جذاب شما آماده سرو کردن است.

امیدواریم که شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این ساندویچ بسیار لذیذ را تهیه و‌ در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!