راز تهیه نمک سبز طعم دار برای لذت بردن از غذاهایی شهی و متنوع
نمک سبز یک چاشنی خوشمزه و خوشطعم است که میتواند دمهای مختلفی را اضافه کند و طعم غذاها و خوردنیها را بهبود بخشد. برای تهیه نمک سبز، جعفری و شوید را با سیر و نمک داخل مخلوطکن ریخته و میکس کنید. سپس مواد را داخل سینی فر ریخته و به مدت ۳ ساعت در دمای ۶۰ درجه قرار دهید تا خشک شوند. پس از خشک شدن، نمک را در شیشه ریخته و نگهداری کنید. از نمک سبز برای طعم دار کردن غذاها مانند آبدوغ خیار، آلوچه و سس سالاد استفاده کنید تا به تنوع و بهبود طعم غذاها برسید. این چاشنی را پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
نمناک نوشت: نمک یکی از اصلی ترین ها در لیست چاشنی غذا و سالاد محسوب می شود ولی همیشه قرار نیست از نمک معمولی استفاده کنیم. اگر علاقه به تنوع و بهتر شدن طعم غذا یا هر خوراکی دیگری دارید، میتوانید از نمک سبز که دستور تهیه آن را در این بخش برایتان آورده ایم، استفاده کنید.
طرز تهیه نمک سبزیجات که در ادامه میخوانید یکی از چاشنی های خوشمزه برای طعم دار کردن غذا و خوردنی هایی مثل آب دوغ خیار، آلوچه و سس سالاد است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید.
طرز تهیه نمک سبز شمالی
برای تهیه این چاشنی خوشمزه و خوش طعم ابتدا باید جعفری و شوید را که سبزیجات نمک سبز ما هستند با سه حبه سیر و یک پیمانه نمک داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.مواد میکس شده را داخل سینی فر ریخته و صاف کنید.مواد را به مدت 3 ساعت با دمای 60 درجه داخل فر قرار دهید تا کاملا خشک شود.بعد از پایان مدت زمان فر و خنک شدن نمک سبز، آن را داخل شیشه ریخته، مصرف و نگهداری کنید.