طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه: رازی برای طعم لذتبخش
سالاد خیار با سس خامه و شوید یکی از سادهترین و خوشمزهترین سالادها است که میتوان با چند مواد ساده و خامه ترش آن را تهیه کرد. شوید تازه و خامه ترش، طعم خوب و مزهای جذاب به این سالاد میدهند. تهیه این سالاد بسیار ساده است و فقط سه مرحله آمادهسازی را نیاز دارد.
در مواد لازم برای تهیه این سالاد خیار، خامه ترش، خیار، شوید، فلفل سیاه، نمک و لیموی تازه وارد میشوند. مراحل آمادهسازی شامل خرد کردن خیارها، آمادهسازی سس سالاد و ترکیب تمام مواد همراه با سرد کردن در یخچال است. نکاتی که باید توجه داشت این است که میتوانید از پیاز بنفش و خامه صبحانه به جای خامه ترش استفاده کنید.
در نهایت، سالاد خیار با سس خامه و شوید یک سالاد سبک و خوشمزه است که میتوانید به عنوان یک پیشغذا متفاوت سرو کنید و لذت ببرید.
سالاد خیار با سس خامه و شوید یکی از خوشمزهترین و سادهترین سالادهایی است که میتوانید آن را با چند قلم مواد ساده تهیه کنید. این سالاد طعم و مزه بسیار متفاوت و جذابی دارد و شما میتوانید از سایر سبزیجات دلخواهتان نیز در تهیه آن استفاده کنید.
شوید تازه عطر و مزه بسیار جذابی به این سالاد میدهد، بافت نرم و غلیظ خامه موجب زیباتر شدن و خوشطعم تر شدن سالاد میشود. این سالاد فقط با طی کردن سه مرحله بسیار ساده آماده سرو و نوش جان کردن است.
ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
خیار۴۵۰ گرمخامه ترش۱/۲ پیمانهشوید تازه ساطوری شده۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار دلخواهفلفل سیاهبه مقدار دلخواهلیمو۱ عدد
مراحل تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
مدت زمان آماده سازی و تهیه این سالاد ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این سالاد را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی خیار
خیارها را بشویید و در صورت تمایل با کمک پوستگیر پوستشان را بگیرید.
خیارها را با چاقو به ابعاد دلخواه و یکسانی برش زنید.
مرحله دوم: آماده سازی سس سالاد
درون ظرف مناسبی خامه ترش را بریزید.
به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
حال شوید تازه خرد شده . آبلیمو ترش را به ترکیب سس بیفزایید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
خامه ترش، یکی از فرآوردههای لبنی است که از تخمیر شیر گاو تهیه میشود.
این خامه طعم ترشی دارد و اغلب برای انواع تاپینگها، سسها و خورشتها استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سبزیجات و توت فرنگی
مرحله سوم: ترکیب همه مواد سالاد
خیارهای خرد شده و سس سالاد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
برای ترکیب شدن طعمها با هم میتوانید روی مواد را بپوشانید و سالاد را ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سالاد بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد خیار
به ۳ نکته زیر در تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید توجه داشته باشید:
میتوانید مقداری پیاز بنفش را به صورت خلالی خرد و به سالاد جذابتان بیفزایید.اگر شوید تازه در دسترس ندارید میتوانید از شوید خشک استفاده کنید.اگر خامه ترش در دسترس ندارید میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید. فقط برای بهتر شدن طعم سالاد باید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز
این سالاد بسیار سبک و خوشمزه است، به شما توصیه میکنیم طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این سالاد جذاب و خوشمزه را تهیه و به عنوان یک پیش غذای متفاوت سرو کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.