چرا پنکیکمان از مواد جادویی نمیسازیم؟ علت چسبندگی پنکیک چیست؟
پنکیک یکی از غذاهای پرطرفدار برای وعده صبحانه است که طعم خوبی دارد و میتواند با مواد مختلفی تزئین شود. اما گاهی اوقات ممکن است پنکیکهای شما ناکام باشند و نه تنها پف نکنند بلکه به تابه چسبیده و خمیری هم باقی بمانند. بهتر است قبل از تهیه پنکیکهای خوشمزه، به موارد زیر توجه داشته باشید:
1. مطمئن شوید که از نسبت مناسبی از مواد استفاده میکنید و خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
2. مواد را الک کرده و از تخممرغ بیش از حد استفاده نکنید تا پنکیک پف کند.
3. انتخاب وسایل مناسب مثل تابه چدنی و یا سرامیکی نیز بسیار مهم است.
4. استفاده از روغن یا کره از جمله مواردی است که میتواند از چسبیدن پنکیک به تابه جلوگیری کند.
با رعایت این نکات، میتوانید پنکیکهایی خوشمزه و بدون مشکل تهیه کنید و از وعده صبحانه لذیذتان لذت ببرید.
نمناک نوشت: اگر شما هم از طرفداران پنکیک در وعده صبحانه هستید اما در تهیه آن مشکل چسبیدن پنکیک به تابه و یا پف نکردن آن را دارید این نکات ریز مشکل شما را برطرف خواهند کرد.
دلیل پف نکردن پنکیک و چسبیدن آن
پنکیک نوعی کیک نازک و پهن است که از خمیری حاوی تخم مرغ، شیر و کره تهیه شده و برای صبحانه، میان وعده و شام سبک میتواند گزینه بسیار مناسبی باشد، پنکیک خوشمزه را می توانید به همراه عسل و با تکههای میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین و میل نمایید. طرز تهیه پنکیک بسیار راحت است اما باید با نکات پخت آن آشنا شوید تا پنکیک پف کرده، نچسبد و خمیری نباشد.
علت چسبیدن پنکیک به تابه؟
برای بسیاری افراد پیش می آید که پنکیک هایشان پف نمی کند، یکی از علت پف نکردن پنکیک مربوط به بیش از حد مخلوط کردن مایه پنکیک است، مواد پنکیک تابه ای را تا اندازهای هم بزنید که به یک مایه یکدست تبدیل شود.
از دیگر علت های پف نکردن پنکیک این است که مواد خشک را الک نکرده اید، الک کردن مواد خشک پنکیک سبب می شود بافت پنکیک بهتر شده و پف کند.
چرا پنکیک میچسبه؟
چسبیدن پنکیک دلایل متفاوتی دارد که عبارتند از:
کافی نبودن آرد
اگر در تهیه خمیر پنکیک از آرد کم استفاده شود، خمیر مایع شده و به تابه می چسبد و جدا شدن از سطح ظرف برای آن دشوار است.
زیاد بودن شکر
برای تهیه پنکیک از دستور مناسبی استفاده نمایید،اگر در خمیر بیش از حد با شکر بریزید، پنکیک ها می سوزند و به تابه می چسبند.اگر شکر کمی در پنکیک بریزید،می توانید پنکیک ها را در عسل یا مربا غوطه ور کنید.
تخم مرغ زیاد
تخم مرغ بیش از حد نیز سبب می شود پنکیک بچسبد و لطیف و نرم نباشد زیرا تخم مرغ باعث کشش و چگالی خمیر می شود.
شیر چرب
چربی بالای شیر باعث می شود پنکیک ها در حین پخت به ظرف بچسبند، از شیر چرب برای تهیه پنکیک استفاده نکنید.
انتخاب ماهیتابه نامناسب
برای پخت پنکیک ماهیتابه و ظرف مناسب انتخاب کنید زیرا علت چسبیدن پنکیک انتخاب ظرف نامناسب است. بهترین ظرف ها برای تهیه برای پنکیک-تابه های چدنی، سرامیکی یا نچسب هستند.
روغن کم
برای تهیه پنکیک از روغن و کره استفاده کنید،اگر پنکیک را بدون افزودن روغن به تابه می پزید، باید کره را به خمیر اضافه کنید. در غیر این صورت، چسباندن پنکیک به ظرف اجتناب ناپذیر است.
راضیه میرزاحیدری