تأثیر خبرهای منفی بر سلامت روان ما!
با توجه به مشکلات و خطراتی که اخبار ناگوار ممکن است برای ما ایجاد کند، بهتر است که از پیگیری اخبار ناخواسته و غیرضروری بپرهیزیم و تنها از یک یا دو منبع خبری معتبر و قابل اعتماد استفاده کنیم. این اقدام به حفظ سلامت روان ما کمک زیادی میکند زیرا اکثر مشکلات روحی و ناتوانیهای روانی ما از دنبال کردن خبرهای ناگوار ناشی میشود.
روانپزشکان همچنین تأکید دارند که برای بهبود شرایط روحی و استراحت بهتر، باید به مواردی مانند داشتن یک روال روزانه، ورزش کردن، خواب کافی و رژیم غذایی سالم توجه ویژه داشت. از طرف دیگر، انزوا اجتنابی برای مقابله با شرایط سخت، نه تنها ناکارآمد است بلکه ممکن است وضعیت روحی فرد را بدتر کند. بنابراین، بهتر است با استفاده از ظرفیتهای اجتماعی و انسانی، با دیگران ارتباط برقرار کرده و از همدردی و همبستگی برای الطاف بیشتر و بهتری برخورد کرد.
آیا اخبار ناگوار را برای حفظ سلامت روان مان نباید دنبال کنیم؟ بهتر است در انکار به سر ببریم؟ بنظرتان این توصیهها درست است؟ آنهم با توجه به اینکه هر کدام از ما شیوه خودمان را برای به آرامش رسیدن و مواجهه با شرایط سخت داریم.
به گزارش خبرآنلاین، امیر حسین جلالی ندوشن، روانپزشک و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره با تاکید بر اینکه بهتر است از پی گیری کردن اخبار نا معنبر بپرهیزید، میافزاید: آنچه ما را آزار میدهد و دچار تنش میکند، دریافت اطلاعات از کانالهای مختلف خبری است.
فقط یک یا دو کانال معتبر خبری را دنبال کنید. ما خیلی وقتها در زمانهای سخت از خودمان غافل میشویم؛ داشتن خواب کافی، روتین روزانه، تحرک بدنی و داشتن رژیم غذایی سالم به بهبود شرایط روحی مان کمک میکند. بعلاوه بهتر است از انزوا پرهیز کنیم و با تکیه بر استقاده از ظرفیتهای اجتماعی و انسانی با هدف اینکه همدرد هم باشیم، التیام بیشتری را فراهم میکند.