تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تجربه‌ی بی‌نظیری با خورش لای پلو منتظرتان است!

تجربه‌ی بی‌نظیری با خورش لای پلو منتظرتان است!

تک فان به شما خوراکی خاص و جالب با مزه‌ای شگفت‌آور معرفی می‌کند که قطعاً شما و خانواده‌تان را شاد خواهد کرد. این دیس پلوی گوشتی با گردو و رب انار به شما تجربه‌ای منحصر به فرد از طعم و لذت می‌دهد. با دنبال کردن دستور پخت، شما می‌توانید این غذا را خودتان آماده کرده و از آن لذت ببرید. با ایجاد قلقلی‌هایی از گوشت و سرخ کردن آن‌ها تا ایجاد خورشی خوشمزه با گردو و رب انار، شما در حال آماده‌سازی یک وعده غذایی شگفت انگیز هستید. این غذا لازمه پلویی رویایی است که با ماست و زیتون همراه شود. اما حتما به نکات طلایی دقت کنید تا حاصل نهایی به شما ارزش و طعمی بی‌نظیر ارایه دهد. به زودی دست به کار شوید و این دیس پلوی شگفت‌انگیز را تهیه کنید.

تک فان- «مطمئنی خوشم میاد؟! باشه امتحانش می‌کنم!»

غذاهای غافلگیر کننده جذابیت زیادی دارند. تصور کنید یک دیس پلوی قالبی مقابل شما قرار دارد کفگیر را داخل آن می‌زنید و بای یک سورپرایز آن وسط روبه رو می‌شوید! ترکیبی از گوشت و گردو و رب انار! گویی فسنجان‌ها را ریخته باشید داخل پلوها و کسی هم نفهمیده باشد! چقدر هیجان انگیز است!

به گزارش تک فان، واقعا هرچه از خوشمزگی این غذا بگوییم کم است! فقط باید خودتان آن را بپزید و امتحان کنید تا برای همیشه قلبتان را در اختیارش قرار بدهید! چه زمانی بهتر از همین امروز؟! دست به کار بشوید و تمام افراد خانواده را با این غذاهای جذاب شاد کنید!

مواد لازم:

ماده غذاییمقدارگوشت چرخ کرده

250 گرم

رب انار

2 قاشق غذا خوری

گردوی آسیاب شده

به میزان دلخواه (100 گرم)

برنج

3 پیمانه

پیاز

2 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

به میزان دلخواه

سیب زمینی یا نان لواش

برای ته دیگ

طرز تهیه:

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. یکی از آنها را به صورت ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. دومی را هم خلالی خرد کنید و کنار بگذارید.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط کنید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب ورز بدهید. از مایه گوشتی به دست آمده قلقلی‌هایی درست کنید و وقتی تمامشان آماده شد در یک تابه که با روغن پر شده است آنها را سرخ کنید. حرارت گاز را زیاد کنید و تمام اطراف گوشت قلقلی‌ها را به خوبی سرخ کنید و کنار بگذارید.

در همان تابه پیاز دوم را که خلالی خرد کرده بودید تفت بدهید. گردوی آسیاب شده را هم به همراه رب انار، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و اجازه بدهید خامی گردو گرفته بشود و تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. مقدار خیلی کمی آب به آنها اضافه کنید و بعد از چند دقیقه که مواد در کنار همدیگر پخته شدند و از طعم همدیگر قرض گرفتند و آب آن به خوبی کشیده شد از روی گاز بردارید.

در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و مقداری نمک به همراه برنج را داخل آن بریزید و وقتی دانه‌های برنج از خامی و سفتی درآمدند و قابلیت آبکشی کردن داشتند این کار را انجام بدهید.

کف قابلمه را روغن و زردچوبه بریزید و ته دیگ دلخواهتان را بچینید. نصف برنج را داخل قابلمه بریزید و مواد میانی را که آماده کردید روی برنج‌های آبکشی شده قرار بدهید و بقیه برنج را هم در قابلمه بریزید و اجازه بدهید روی گاز به مدت 45 دقیقه دم بکشد.

این غذا اسم خاصی ندارد و درواقع یک نوع خورش لای پلو یا فسنجان لای پلو به حساب می‌آید! بی نهایت خوشمزه است و در کنار ماست و زیتون طعمی رویایی خواهد داشت. حتما آن را امتحان کنید و غرق لذت شوید! نوش جان.

نکات طلایی:

مواد میانی را حتما طوری بپزید که آب نداشته باشد. اگر مقدار آب آن زیاد باشد وقتی لای برنج قرار می‌گیرد باعث خمیر شدن آن خواهد شد.حتما از قابلمه‌ای استفاده کنید که کاملا نچسب باشد تا وقتی آن را برمی‌گردانید واقعا شاهد یک پلویی باشید که مواد میانی آن مشخص نیست و از هم جدا نشوند.

 

 

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!