تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز آشپزی لذیذ: آبگوشت لوبیا سفید کاشان به روش سنتی

آب‌گوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شامل اجزا اصلی مانند گوشت گوسفندی، لوبیا سفید، پیاز و ادویه‌ها می‌شود. طرز تهیه این غذا مراحل مختلفی دارد که از آماده‌سازی لوبیا سفید و پیاز تا افزودن ادویه‌ها، گوشت و آب جوش و تنظیم چاشنی آبگوشت مختصرا شرح داده شد. این غذا برای ۲-۳ نفر مناسب است و زمان پخت آن حدود ۶۰-۹۰ دقیقه است. این غذا معمولاً با نان یا برنج سرو می‌شود و برای بهبود طعم، انتخاب گوشتی با مقدار چربی بالاتر پیشنهاد می‌شود. آبگوشت لوبیا سفید کاشان از جمله خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین آبگوشت‌هاست که با مواد ساده و ارزانی تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر خوشمزگی، ارزش غذایی بالایی دارد و برای افزایش انرژی بدن و تقویت سیستم ایمنی بسیار مناسب است.

آبگوشت‌ها از آن دسته غذاهای اصیل و سنتی ایرانی هستند که انواع مختلفی دارند. آبگوشت لوبیا سفید بسیار مقوی است و با اصالتی از کاشان یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین آبگوشت‌هایی است که با چند قلم مواد ساده به راحتی تهیه می شود.

ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان را به صورت مرحله به مرحله با ذکر تمام نکاتی که برای خوشمزه‌تر شدن این غذا باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان به شرح زیر است:

گوشت گوسفندی۲۰۰ گرملوبیا سفید۱۰۰ گرمنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار دلخواهپیاز۱ عددآب جوش۲-۳ پیمانهروغن به مقدار لازم

مراحل تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان

مدت زمان آماده‌ سازی تهیه این آبگوشت ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این آبگوشت در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی لوبیا سفید

در اولین مرحله برای تهیه این آبگوشت به سراغ لوبیا سفید روید.

آن را تمیز کنید و بشویید. با مقداری آب بخیسانید و به سراغ مرحله بعدی روید.

خیساندن حبوبات چند ساعت قبل از پخت روشی بسیار اصولی است.

خیساندن آن‌ها موجب می‌شود نفخ حبوبات تا حد زیادی گرفته شود و روند پخت سریع‌تر انجام شود.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

در دومین مرحله به سراغ آماده‌سازی پیاز روید.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.

درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ آبگوشت را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

حال پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهد تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها

در مرحله سوم به سراغ افزودن ادویه‌ها روید.

مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ارومیه خورش با لوبیا چیتی

مرحله چهارم: افزودن گوشت گوسفندی

در چهارمین مرحله به سراغ گوشت روید.

گوشت‌های شسته و تکه شده را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت‌ها گرفته شود.

توجه داشته باشید که برای خوش‌طعم‌تر شدن طعم آبگوشت بهتر است از گوشت‌هایی که مقداری چرب‌تر هستند استفاده کنید.

مرحله پنجم: افزودن لوبیا و آب جوش

در مرحله پنجم آب لوبیاها را بریزید و لوبیا سفیدهای خیسانده شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

حال ۲-۳ پیمانه آب جوش به محتوای درون قابلمه بیفزایید و درب قابلمه را ببندید.

حرارت را کم کنید و ۶۰-۹۰ دقیقه زمان دهید تا گوشت و لوبیا به خوبی بپزند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه یخنی لوبیا یا گوشت لوبیا اصفهان

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

در آخرین مرحله میزان غلظت آبگوشت را بررسی کنید و در صورت پخته شدن محتوای غذایی‌تان با مقداری نمک چاشنی آن را تنظیم کنید.

برخی آبگوشت را تا زمانی می‌پزند که تمام آب آن تبخیر شود. محتوای آن را با گوشتکوب می‌کوبند و با نان نوش‌جان می‌کنند. برخی افراد نیز این آبگوشت را به همراه کته یا برنج سرو می کنند.

پیشنهاد می‌کنیم که حتما این آبگوشت خوشمزه و مقوی را طبق دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، تهیه و نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!