تداعی حمایت از محیط زیست: نور آفتاب بطریهای یکبار مصرف را تحت تاثیر خود قرار نمیدهد!
این نوشته تاکید میکند که بطریهای آب یکبار مصرف تحت تأثیر نور آفتاب و یا انجماد نیستند و از این رو بطریهای آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر تخریب نمیشوند. کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید دارد که فرآوردههای پلیمر بر اساس استانداردهای بهداشتی تولید میشوند و تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار دارند. او افزود که طرح مباحث فنی و علمی عموماً در رسانهها مورد توجه قرار نمیگیرد و به همین دلیل برخی مطالب باید برای آگاهی عمومی گفته شوند. به همین دلیل او ذکر کرد که مصرف پلیمر پلی اتیلن ترفتالات جهت بستهبندی آبهای بستهبندی شده، تحت شرایط خاص تولید میشود. در پایان، مردم به اطمینان داده شدهاند که محصولات آبهای معدنی و آشامیدنی بستهبندی شده تحت کنترل سه سطحی سلامت قرار دارند و میتوانند از آنها با اطمینان استفاده کنند.
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نور آفتاب و انجماد، بطریهای یکبار مصرف را تخریب نمیکند.
به گزارش ایسنا، مهندس معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آبهای آشامیدنی و معدنی بستهبندی شده گفت: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآوردهای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند، کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم میتواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.
وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولا در رسانههای عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آبهای بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات میباشد که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلا دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید میشود.
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطریهای یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمیشود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مهندس تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچکترین تهدید سلامتی در فرآوردههای غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.