ناهار امروز چی بپزم؟ (سهشنبه 18 اردیبهشت)
ناهار یکی از وعدههای اصلی روز است و افراد برای تهیهی آن همیشه به دنبال روشهای متنوع و خوشمزه هستند. در این مطلب، پنج غذای مختلف برای نهار شما توضیح داده شده است. اولین غذای معرفی شده کباب تابهای است که از گوشت چرخ کرده تهیه میشود و به همراه سبزیجات مختلف سرو میشود.
سپس مرغ شکم پر شیرازی را میتوانید تهیه کنید که یک غذای مجلسی و خوشمزه است. سومین غذا ناگت گوشت چرخ کرده است که یک غذای ساده و خوشمزه است که در هر موقعیتی قابل تهیه است.
لازانیای اسفناج و قارچ نیز یک گزینه بسیار خوشمزه برای ناهار است که از اسفناج و قارچ تهیه میشود. و در آخر کوکو سبزی که یک غذای مقوی و سالم است که میتوانید با زرشک و گردو آن را تهیه کنید.
در نهایت، میتوانید از این لیست متنوع انتخاب کنید و یک وعده ناهار خوشمزه و خلاقانه برای خود و عزیزان خود آماده کنید.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.
از این رو ما امروز، در هجدهمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- کباب تابهای (کباب دیگی)
شاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابهای (همان کباب دیگی یا ماهیتابهای) غذای مورد علاقهاش نباشد. کباب تابهای همانطور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزهای است که در ماهیتابه و بر روی گاز درست میشود.
این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی تهیه میشود که شما میتوانید آن را همراه با گوجههای کبابی، سیب زمینی تنوری، فلفل دلمهای و سایر سبزیجات نوش جان کنید.
مراحل تهیه کباب تابهای
مراحل تهیه کباب تابهای به شرح زیر است:
گوشت را شسته و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.پیاز را ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مجددا ورز دهید. بعد از ورز دادن که گوشت کمی حالت چسبندگی پیدا کرد کمی دارچین به گوشت اضافه کنید. ( اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم خیلی خوبی به کباب میدهد).بعد از اینکه به کبابها شکل و فرم دادید شعله گاز را روشن کنید و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. سعی کنید حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید. با این کار کباب شما به آهستگی آب میاندازد و کم کم آب آن به خورد کبابها میرود.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و همهپسند روی لینک طرز تهیه کباب دیگی (کباب تابهای) کلیک کنید.
۲- مرغ شکم پر شیرازی
مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفداری است که برای مراسم و مهمانیها میتوانید آن را تهیه کنید. این غذا علاوه بر ظاهر زیبا و جذابش طعم و مزه بسیار خوبی دارد. مرغ شکم پر به روشهای بسیار مختلفی، در فر یا قابلمه طبخ میشود.
مرغ شکم پر شیرازی، یکی از انواع مرغ شکم پر است که با مواد متفاوتتری نسبت به سایر روشها تهیه میشود. اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید.
مراحل تهیه مرغ شکم پر شیرازی
مراحل تهیه مرغ شکم پر شیرازی به شرح زیر است:
ابتدا مرغ را به خوبی بشویید. دقت داشته باشید در زمان شست و شو پوست مرغ آسیب نبیند و از مرغ جدا نشود. برای دوختن شکم مرغ، پوست آن به شما کمک میکند. همچنین وجود پوست روی گوشت مرغ در زمان پخت، از خشک شدن گوشت جلوگیری میکند.پس از شستن مرغ آن را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیاش گرفته شود.برای گرفتن بوی زهم و طعمدار کردن مرغ روشهای بسیار زیادی وجود دارد. یکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمهای را به همین ترتیب بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. مرغ را در کاسه مناسبی قرار دهید و از محلول زعفران به تمام قسمتهای بیرون و درون شکم مرغ زنید. با کمک دست به خوبی مرغ را ماساژ دهید تا تمام قسمتهای مرغ به زعفران آغشته شود.پس از آغشته کردن مرغ به محلول زعفران پیاز و فلفل دلمه خلالی را درون شکم مرغ و اطراف آن قرار دهید. روی مرغ را بپوشانید و ۱-۲ ساعتی در یخچال به مرغ استراحت دهید.
برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و همه پسند روی لینک طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک شیرازی کلیک کنید.
۳- ناگت گوشت چرخ کرده
ناگت از جمله غذاهای ساده و خوش خوراک است که شما در هر شرایطی میتوانید روی آن حساب باز کنید. چه مهمانی باشد چه ناهار خانوادگی و خودمانی.
مراحل تهیه ناگت گوشت چرخ کرده
مراحل تهیه ناگت گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
در مرحله اول باید گوشت چرخ کرده را آماده کنید. ممکن است گوشت چرخ کرده در خانه نداشته باشید و فقط گوشت باشد. در این صورت باید این گوشتها را با دستگاه چرخکن چرخ کنید. کار راحتی است. پس نگرانش نباشید. برای آماده کردن گوشت چرخ کرده باید بوی زهم آن را بگیرید.پس در ابتدا پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز، آرد گندم، پنیر پارمسان، فلفل، پودر سیر، پاپریکا و مقدار کمی نمک مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا تمام مواد با گوشت یکدست و یکنواخت شوند.حال باید مواد را به شکل دایره درست کنید. به این منظور کمی از مواد را کف دست خود قرار دهید و آن را به شکل دایره در بیاورید. مواظب باشید که ناگت نباید مانند کتلت نازک باشد. بهترین شکل ناگت این است که کوچک و کمی ضخیم باشند.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشطعم روی لینک طرز تهیه ناگت گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
۴- لازانیای اسفناج و قارچ
اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم اسفناج را میپسندید، لازانیا قارچ و اسفناج را حتما امتحان کنید! معمولا همه جا لازانیای گوشت یا مرغ مرسومتر است. ولی این نوع لازانیا حداقل یک بار هم که شده، ارزش امتحان کردن را دارد.
یه لازانیای راحت با مواد کم و در دسترس و صد البته سالم و مقوی! البته این لازانیا را به روشهای مختلفی میتوانید تهیه کنید. مثلا در تهیه آن از گوشت و مرغ استفاده کنید و به همراه سس کچاپ سرو کنید.
مراحل تهیه لازانیای اسفناج و قارچ
مراحل تهیه لازانیای اسفناج و قارچ به شرح زیر است:
در ابتدای کار پیاز را خرد کنید. قارچها را اسلایسی برش بدهید. در تابهای دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید. پیاز خرد شده را کمی در روغن تفت بدهید. قارچها را به همراه دو حبه سیر خرد شده به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا اجازه بدهید قارچ و سیر کمی سرخ شوند.سپس به ترکیب بالا نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. قارچ، سیر و پیاز سرخ شده را از تابه خارج کنید و در همان تابه مجدداً کمی روغن بریزید؛ اسفناجها را به تابه اضافه کنید.سپس در تابه را بگذارید تا اسفناجها نرم و پخته شوند. توجه کنید که فقط از برگهای اسفناج استفاده کنید و ساقه را جدا کنید. بعد از پخت و آماده شدن اسفناجها، آنها را همراه قارچ به پنیر خامهای یا ریکوتا اضافه کنید و سراغ مرحله بعد بروید.
برای ادامه رسپی این غذای رژیمی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ کلیک کنید.
۵- کوکو سبزی
کوکو سبزی یکی از غذاهای مقوی، خوشمزه و سالم است که در عین حال بسیار سریع آماده میشود و شما میتوانید آن را در وعده ناهار همراه با برنج یا با نان نوش جان کنید.
در تهیه کوکو سبزی همانطور که از اسم آن مشخص است از سبزیهای معطر و خوشبو استفاده میکنند. چندین سبزی در کوکو سبزی نظیر تره، گشنیز، جعفری و شوید ثابت است و انواع دیگر آن با توجه به محل سکونت شما میتواند سبزیهای معطر و محلی باشد.
مراحل تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو
مراحل تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو به شرح زیر است:
ابتدا سبزیجات کوکو را به دقت با آب شستشو میدهیم و میگذاریم تا خشک شوند، وقتی که آب سبزیها گرفته شد، آنها را به اندازه کافی خرد میکنیم. میتوانید از سبزی کوکو آماده هم استفاده کنید.سپس سبزی را در ماهیتابه ریخته و با مقدار بسیار کمی روغن، تفت میدهیم تا آب آن تبخیر شود. بعد آن را از ماهیتابه خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شود. توجه داشته باشید که فقط باید آب سبزی کوکو تبخیر شود. از سرخ کردن و تفت دادن بیش از حد به دلیل تیره شدن سبزی جلوگیری کنید.در این مرحله در یک ظرف مناسب تخم مرغها را میشکنیم و با دقت هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا در هم حل و یکدست شوند.سپس به تخم مرغهای زده شده، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و مجددا هم میزنیم.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و لذیذ روی لینک طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک و گردو کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.