تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چه خوب، امروز چی درست کنم؟ (دوشنبه 24 اردیبهشت)

غذاهای ناهار برای هر روزی می‌تواند یک چالش باشد و برای افرادی که به آشپزی علاقه‌مند هستند، این چالش می‌تواند بیشتر باشد. برای حل این چالش، می‌توان از غذاهای مختلف و متنوع استفاده کرد.

در اینجا، لیستی از 5 غذای خوشمزه برای ناهار امروزتان معرفی شده است. اولین غذا که در اینجا معرفی شده است، خورش ارومیه است که از دستور پخت آسانی برخوردار است و با مواد اولیه متنوعی همچون گوشت خورشتی، بادمجان، لوبیا چیتی و سیب زمینی تهیه می‌شود.

در ادامه، مرغ برشته مجلسی، فتوچینی با مرغ، خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی و کوکو سیب زمینی نیز برای ناهار پیشنهاد شده‌اند. هر یک از این غذاها دارای مراحل تهیه خاصی هستند که با دنبال کردن دقیق آن‌ها، می‌توانید یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانتان فراهم کنید.

با استفاده از این لیست از غذاها، می‌توانید تنوع بیشتری در غذاهای ناهار خود به ارمغان بیاورید و از طعم آن‌ها لذت ببرید. امیدوارم با آشنایی با این غذاها، بتوانید نهایت لذت را از وعده ناهار خود ببرید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. 

از این رو ما امروز، در بیست و چهارمین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- ارومیه خورش

خوردن غذاهای شهرهای دیگر تجربه‌ای لذت‌بخش و راهی برای آشنایی با فرهنگ و آداب‌ و رسوم آن شهرها است. اگر تا به حال غذاهای شهرهای دیگر را امتحان نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم با ارومیه خورش شروع کنید.

این خورش خوش‌عطر و لذیذ از غذاهای خوشمزه ارومیه است که طرز تهیه آسانی دارد و طی چند مرحله ساده با مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت خورشتی، بادمجان، لوبیا چیتی، سیب زمینی، گوجه فرنگی و… قابل طبخ و نوش جان کردن است.

مراحل تهیه ارومیه خورش

مراحل تهیه ارومیه خورش به شرح زیر است:

ابتدا لوبیاها را خوب پاک کنید تا سنگریزه یا ناخالصی در آن نماند. سپس، لوبیا را از چند ساعت قبل یا از شب قبل درون ظرفی ریخته و مقداری آب روی آن بریزید تا خیس بخورد. این کار باعث می‌شود نفخ لوبیا گرفته شود و سریع‌تر پخته شود. در این فاصله، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا لوبیاها کاملا تمیز شوند.اکنون پوست پیاز را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس، مقداری روغن را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.حالا، پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. پس از اینکه پیاز سبک و رنگ آن طلایی شد، گوشت خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. در این مرحله باید مراقب باشید که گوشت نسوزد.پس از اینکه گوشت‌ها در روغن داغ به خوبی سرخ شدند و رنگ آن‌ها تغییر کرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید. ادویه‌ها را به همراه گوشت به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و خوش‌عطر روی لینک طرز تهیه ارومیه خورش کلیک کنید.

۲- مرغ برشته مجلسی

مرغ برشته یکی از انواع غذاهای بین‌المللی است که بین ایرانی‌ها نیز طرفداران زیادی دارد. با رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک مرغ برشته لذیذ و مجلسی را برای ناهار امروزتان به راحتی در خانه طبخ و در کنار عزیزانتان میل کنید. 

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی

مراحل تهیه مرغ برشته مجلسی به شرح زیر است:

مرغی که در این غذا استفاده می‌کنیم باید درسته باشد. ابتدا داخل شکم مرغ را تمیز کرده و آن را می‌شوییم. سپس می‌گذاریم کامل خشک شود. بعد از آن همه قسمت‌های مرغ را با نمک ماساژ می‌دهیم. می‌توانید چند ساعت مرغ را در آب نمک بخوابانید. این کار به خوشمزه و ترد شدن مرغ شما کمک می‌کند.یک پیاز درشت را خلالی خرد کرده به همراه نصف فلفل دلمه‌ای بزرگ و ادویه‌ها شامل رزماری، پاپریکا و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و سپس همراه دو عدد برگ بو داخل شکم مرغ قرار می‌دهیم. بعد از آن مرغ را درون کیسه فریزر زیپ دار قرار داده و به مدت هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خوب مزه دار شود.پس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال بیرون آورده محتویات شکمش را خالی می‌کنیم و با کمک یک برس روی آن را زعفران می‌مالیم و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال می‌گذاریم.

برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و مجلسی روی لینک طرز تهیه مرغ برشته کلیک کنید.

۳- فتوچینی با مرغ

فتوچینی با مرغ، این غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی با ترکیب پاستا فتوچینی، مرغ پخته شده و سس مخصوص طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد. فتوچینی با مرغ، انتخابی ایده‌آل برای یک وعده غذایی دلچسب است که شما می‌توانید آن را به سادگی در منزل تهیه و سرو کنید.

مراحل تهیه فتوچینی با مرغ

مراحل تهیه فتوچینی با مرغ به شرح زیر است:

برای تهیه فتوچینی با مرغ، اولین قدم تفت دادن سیر و پیاز است. برای این کار، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، مقداری روغن درون یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.بعد از داغ شدن روغن، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و سبک شوند. در ادامه، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.در این مرحله، ابتدا جعفری و فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد کنید. سپس، آن‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به همراه سیر و پیاز تفت دهید. پس از ۵ دقیقه، مواد را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.اکنون نوبت به پخت پاستا می‌رسد. برای این کار، ابتدا یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس، پاستا را به همراه مقداری نمک به آب جوش اضافه کرده و منتظر بمانید تا پاستا بپزد.

برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه ایتالیایی روی لینک طرز تهیه فتوچینی با مرغ کلیک کنید.

۴- خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی، یک غذای ساده و خوشمزه است که شما می‌توانید به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آن را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

این خوراک به دلیل داشتن کدو سبز، منبع غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. به علاوه گوشت قلقلی نیز به عنوان منبع پروتئین به این خوراک ارزش غذایی بالایی می‌بخشد.

مراحل تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

مراحل تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی به شرح زیر است:

در ابتدا، گوشت چرخ‌ کرده را با پیاز رنده‌ شده، نمک، زردچوبه و فلفل در یک کاسه مخلوط کرده و به ‌خوبی ورز دهید تا کاملا یکدست شوند. سپس از مخلوط گوشت، گلوله‌های کوچک (به اندازه دلخواه) درست کنید.در این مرحله یک تابه مناسب را انتخاب کرده و یک قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. سپس، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن به تدریج گرم شود.زمانی که روغن گرم شد، گوشت‌های قلقلی را در روغن داغ سرخ کنید تا تمام قسمت‌های آن‌ها به ‌طور یکسان پخته و طلایی شوند.سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌ فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید. هم زدن مداوم به حل شدن کامل رب و جلوگیری از گلوله شدن آن کمک می‌کند. اکنون سس حاصل را به تابه حاوی گوشت‌ها اضافه کنید. 

برای ادامه رسپی این غذای مغذی و لذیذ روی لینک طرز تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی کلیک کنید.

۵- کوکو سیب زمینی

کوکو سیب‌ زمینی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای حاضری است که در مدت زمان بسیار کوتاهی با مواد اولیه در دسترسی قابل تهیه است. همچنین با توجه به مقدار سیب‌ زمینی که در این غذا مصرف می‌شود از جمله غذاهای سریع‌ الپخت و پرکالری به حساب می‌آید.

کوکو سیب زمینی انواع مختلفی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام یا پخته، زعفرانی، پاکستانی، قاشقی و… اشاره کرد. 

مراحل تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام

مراحل تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام به شرح زیر است:

در اولین مرحله به سراغ سیب‌زمینی‌هایتان بروید و آن‌ها را با رنده ریز، رنده کنید. اگر زمان کمی در اختیار دارد می‌توانید برای پوره کردن سیب‌زمینی‌ها از میکسر یا خردکن یا هر دستگاهی که در دسترس دارید کمک بگیرید.بعد از رنده کردن سیب‌زمینی‌ها به سراغ پیاز بروید و آن را هم با همان رنده ریز، رنده کنید. درون ظرف مناسبی پوره سیب‌زمینی و پیاز را بریزید و به‌ خوبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را دانه‌ دانه به مواد کوکو اضافه کنید و هم بزنید.سپس تمامی ادویه‌ها و مواد خشک را به مواد کوکو اضافه کنید و به‌ خوبی با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا یکدست و طعم‌دار شوند. دقت داشته باشید مواد شما باید حدی متوسط از فرم یک مواد مایع را داشته باشد، نه زیاد سفت باشد و نه شل، اصطلاحا مواد کوکو باید شبیه عسل کش بیاید.

برای ادامه رسپی این کوکوی خوشمزه و دیگر انواع کوکوها روی لینک طرز تهیه انواع کوکو سیب زمینی به روش خانگی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!