راز تهیه دَمی مراکشی: راهنمای حرفهایتو
دمی یکی از غذاهای محبوب بسیار خوشمزه است که در انواع مختلفی تهیه میشود. از جمله انواع محبوب دمی، دمی مراکشی است که طعم و مزهای منحصر به فرد دارد. این دمی دارای مواد غذایی متنوعی است که حاوی ویتامین ها و مواد مغذی اساسی برای کودکان و سالمندان است.
برای تهیه دمی مراکشی، موادی همچون برنج، سینه مرغ، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، پیازچه، رب گوجه فرنگی و ادویههای مختلف مانند دارچین و هل و نمک لازم است. مراحل تهیه این غذا نیز تازه و دلچسب است که با تفت دادن مرغ و سبزیجات و ادویهها، سپس اضافه کردن برنج و آب و نهایتاً خوردن آن، تمام میشود.
دمی مراکشی یک غذای خوشمزه و سنتی است که میتواند یک گزینه عالی برای وعده ناهار یا شام خانوادگی باشد. تجربهی تهیه این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید.
ایرنا نوشت: همانطور که میدانید دمی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که انواع مختلفی دارد؛ یکی از انواع پرطرفدار آن دمی مراکشی است. در این مطلب با طرز تهیه این غذا آشنا خواهید شد.
همانطور که میدانید در سفره غذای ایرانی پلوهای مخلوط جایگاه خاصی دارند. یکی از انواع پلوهای مخلوط، دمی مراکشی است که به دلیل داشتن سبزیجات غنی از ویتامین و مواد مغذی مناسب کودکان و سالمندان است. بنابراین اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه پلو های مخلوط دارد میتوانید تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: دو پیمانه
سینه مرغ: یک عدد
پیاز درشت: یک عدد
سیر: سه حبه
فلفل دلمهای رنگی: نصف یک عدد
پیازچه: سه شاخه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
دارچین، پودر هل، پودر زیره، فلفل سیاه نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: دو لیوان
دستور تهیه:
به منظور تهیه دمی مراکشی ابتدا باید سینه مرغ را به شکل نواری یا مکعبی خرد کرده و داخل مقداری روغن تکههای مرغ را سرخ نمایید و بعد مرغ را کنار گذاشته و پیازهای خرد شده را وسط قابلمه ریخته و با روغن تفت داده تا نرم و سبک شوند.
حالا سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی بیفزایید و با پیازها تفت دهید و بعد به آن نمک، فلفل سیاه، پودر هل، پودر زیره و دارچین اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
حالا بعد از اینکه عطر ادویهها بلند شد، برنجی را که از قبل شسته و خیس کردهاید را به مواد بیفزایید و اجازه دهید به همراه مواد به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شود و هم بزنید و به آن آب را اضافه کنید.
در مرحله پایانی فلفل دلمهای و پیازچه را نیز خرد کرده و به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید برنج بجوشد، در این مرحله درب قابلمه را بسته و بر روی حرارت متوسط تنظیم کنید تا آب برنج کشیده و برنج دم بکشد و بعد از زمان نیم ساعت نوش جان کنید.
راضیه میرزاحیدری