تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

10 نمودار حیاتی اقتصادی به روایت صندوق بین‌المللی پول: نگاهی دقیق و جذاب

به گزارش تجارت‎‌نیوز، به نقل از صندوق بین‌المللی پول (IMF)، این نمودارها، مبرم‌ترین مسائل برای اقتصاد جهانی از تورم و رشد اقتصادی گرفته تا مسکن، قیمت مواد غذایی، جهانی‌شدن (globalization) و تغییرات آب و هوایی و بزرگ‌ترین چالش‌هایی را که سیاست‌گذاران با آن‌ها مواجه بوده‌اند و ممکن است در سال پیش رو با آن‌ها ادامه دهند را در بر می‌گیرد.

تورم

چشم‌انداز تورم اروپا به نحوه جذب سود شرکت‌ها از دستمزد بستگی دارد. قیمت‌های بالاتر تاکنون بیشتر منعکس‌کننده افزایش سود و هزینه‌های واردات است، اما هزینه نیروی کار در حال افزایش است.

یارانه سوخت‌های فسیلی

یارانه سوخت‌های فسیلی به رکورد ۷ تریلیون دلار رسید. کاهش یارانه‌ها آلودگی هوا را کاهش می‌دهد، درآمد ایجاد می‌کند و سهم عمده‌ای در کاهش تغییرات اقلیمی ناسازگار دارد.

رشد اقتصادی

چشم‌انداز اقتصاد جهانی نشان می‌دهد که اقتصادها با عدم اطمینان بالایی روبرو هستند. نمودار، رشد ضعیف ترکیب شده با چشم‌انداز نامشخص و ریسک‌های بالایی را نشان می‌دهد که البته نزولی هستند.

سهم پیش‌بینی‌شده هر کشور از رشد جهانی

آسیا با بازگشت چین، به رشد اقتصادی جهانی کمک می‌کند. پیش‌بینی می‌شود چین و هند با هم حدود نیمی از رشد جهانی را در سال جاری ایجاد کنند.

قیمت مسکن

با افزایش هزینه‌های استقراض، قیمت مسکن به کاهش خود ادامه می‌دهد. بازارهای دارایی زمانی که بانک‌های مرکزی «رویه افزایش نرخ بهره» را برای مهار تورم کاهش می‌دهند یا متوقف می‌کنند، از ثبات بیشتری برخوردار می‌شوند.

جهانی‌شدن (Globalization)

پس از بحران مالی جهانی، جهانی‌شدن کند می‌شود. گشودگی تجارت پس از جنگ جهانی دوم افزایش یافت، اما پس از بحران مالی جهانی این فراق بال کاهش یافته است.

قیمت جهانی غذا

بحران جهانی غذا ممکن است ادامه داشته باشد و قیمت‌ها پس از «سالِ جنگ» همچنان بالا رفته است. سازمان‌های بین‌المللی برای اقدام سریع در مورد امنیت غذایی و تغذیه درخواستی مشترک را تکرار می‌کنند.

نرخ عدم قطعیت اقتصادی جهانی

عدم قطعیت اقتصادی جهانی همچنان بالاست و بر رشد تأثیر می‌گذارد. از برگزیت و تنش‌های تجاری آمریکا و چین گرفته تا همه‌گیری و جنگ، شوک‌های متوالی با هم ترکیب شده‌اند تا عدم اطمینان را بالا ببرد.

جریان‌های تجاری

تغییرات آب و هوایی تجارت جهانی را مختل می‌کند. خشکسالی پاناما نشان می‌دهد که چگونه اختلالات تجاری ناشی از تغییرات اقلیمی می‌تواند در سراسر جهان بازتاب پیدا کند.

ریسک بازار املاک و مستقلات

چگونه کاهش قیمت مسکن می‌تواند بازارهای مالی را با افزایش نرخ بهره تحت فشار قرار دهد. کشورهایی با قیمت مسکن بالا و بدهی خانوارهای بالا که با نرخ‌های شناور صادر می‌شوند، به ویژه در برابر سیاست‌های پولی سخت آسیب‌پذیر هستند.

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!