تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سفره‌ای شاد با سالاد کاب آمریکایی لذیذ و مرغ گریل شده

سالاد کاب (Cobb Salad) یک سالاد معروف و خوشمزه‌ای است که اغلب با مرغ گریل شده تهیه می‌شود و در آن مواد مختلف به صورت لایه‌ای یا در قالب‌های جداگانه قرار می‌گیرند. این سالاد را می‌توانید به عنوان یک وعده سالم و خوشمزه برای وعده اصلی یا پیش غذا سرو کنید.

برای تهیه مرغ گریل شده باید از فیله بزرگ مرغ، سس سویا، پیاز، روغن مایع و ادویه‌های مختلف مانند نمک، زنجبیل، پاپریکا و … استفاده کنید. همچنین برای تهیه سبزیجات سالاد نیاز به کاهو، گوجه، آووکادو، تخم مرغ آبپز، زیتون و … دارید. برای تهیه سس سالاد هم از مواد مختلفی مانند سس مایونز، روغن، سرکه، لیمو ترش و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود.

سپس می‌توانید با مراحل تهیه مرغ، سبزیجات، تخم مرغ و سس و همچنین آماده‌سازی و سرو سالاد به صورت مرحله به مرحله بپردازید. با دنبال کردن مراحل تهیه به راحتی می‌توانید این سالاد خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

سالاد کاب (cobb salad) یک سالاد معروف و خوشمزه آمریکایی با مرغ گریل شده است که طرز تهیه آسانی دارد و معمولا مواد مختلف در آن با هم مخلوط نمی‌شوند، بلکه به صورت لایه‌ای روی هم قرار می‌گیرند یا داخل ظرف سرو چیده می‌شوند.

شما می‌توانید این سالاد خوشمزه را به عنوان یک غذای رژیمی و سالم در وعده اصلی و یا پیش غذا سرو کرد. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد کاب را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم برای مرغ گریل شده

برای تهیه مرغ گریل شده به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

                    فیله بزرگ مرغ۱ عددسس سویا۱ هشتم پیمانهپیاز کوچک۱ عددروغن مایع۱ چهارم پیمانهنمکنصف قاشق غذاخوریزنجبیلنصف قاشق غذاخوریپاپریکانصف قاشف غذاخوریسیر له شدهنصف قاشق غذاخوریعسلنصف قاشق غذاخوریجوز هندیبه مقدار لازم

 

مواد لازم برای سبزیجات سالاد

برای تهیه سبزیجات سالاد به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

کاهوچند برگگوجه گیلاسیچند عددآووکادو (اختیاری)نصف عددتخم مرغ آبپز۱ عددزیتونبه مقدار لازمذرت با بیبی کورنبه مقدار لازملیمو ترش۱ عددپیاز کوچکنصف یک عددبیکن یا کالباس گوشتبه مقدار لازمپنیر پارمزان یا بلوچیز (دلخواه)به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

برای تهیه سس سالاد به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

سس مایونز۴ قاشق غذاخوریروغن مایع۱ هشتم پیمانهسرکه سفید یا قرمز۱ قاشق غذاخوریآبلیمو۲ قاشق غذاخوریسیر له شده۱ چهارم قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار لازماورگانو خشکنصف قاشق چایخوری

مراحل تهیه سالاد کاب

در ادامه طرز تهیه سالاد کاب را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید. 

مرحله اول: مزه دار کردن فیله مرغ

برای مزه دار کردن مرغ، فیله مرغ را از وسط دو نیم کنید و قسمت مغز فیله را هم جدا کنید. سپس همه مواد (روغن مایع، سس سویا، نمک، پاپریکا، زنجبیل، جوز هندی، عسل و سیر له شده) را داخل ظرفی با هم ترکیب کنید.

نکته: هر کدام از ادویه‌ها را که دوست نداشتید می‌توانید حذف کنید ولی ترکیب همه این مواد طعم بسیار خوبی به مرغ می‌دهد. بهتر است از روغن زیتون برای مزه دار کردن مرغ استفاده شود که اگر در دسترس نبود از روغن مایع معمولی هم می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مرغ با کیوی

مرحله دوم: اضافه کردن پیاز به مواد 

بعد از مخلوط کردن مواد، پیاز را خلالی نازک خرد کنید و به مواد اضافه کنید (در صورت دلخواه و برای اینکه جدا کردن تکه‌های پیاز کمی مشکل است، می‌توانید به جای پیاز از نصف قاشق غذاخوری پودر پیاز هم استفاده کنید).

سپس تکه‌های مرغ را داخل مواد قرار دهید و با دست فیله مرغ را ماساژ دهید تا کاملا به مواد آغشته شود. بعد روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدهید تا مزه دار شود. (حداقل ۴ ساعت زمان دهید تا مرغ در یخچال استراحت کند)

مرحله سوم: گریل کردن فیله مرغ

بعد از استراحت تکه‌های مرغ را از مواد خارج کنید و پیازها از آن جدا سازید. داخل تابه مخصوص گریل یا تابه دو طرفه (از تابه معمولی هم می‌توانید استفاده کنید) مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود.

سپس تکه‌های مرغ را داخل تابه قرار داده و اجازه دهید یک طرف مرغ کاملا بپزد و سرخ شود و بعد طرف دیگر را سرخ کنید. تا زمانی که طرف اول کاملا برشته و پخته نشده به هیچ وجه مرغ را حرکت ندهید، چون مرغ آب می‌اندازد و بافت مخصوص استیک را پیدا نمی‌کند.

بعد از پختن مرغ، آن را روی تخته قرار دهید و به ضخامت نیم الی یک سانت برش بزنید (اگر تمایل دارید که سالادتان کاملا رژیمی باشد، می‌توانید به جای مرغ گریل شده از مرغ آبپز خرد شده هم استفاده کنید).

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس

مرحله چهارم: آماده سازی سبزیجات و تخم مرغ و سس

برای آماده کردن سبزیجات کاهو‌های شسته را کمی درشت خرد کنید. اگر از گوجه گیلاسی استفاده می‌کنید از وسط نصف کنید و اگر از گوجه معمولی استفاده می‌کنید در سایز کوچکتر خرد کنید.

تخم مرغ آبپز را حلقه‌ای خرد کنید یا چهار قاچ کنید، اگر از بیکن استفاده می‌کنید، آن را خرد کنید و اگر از کالباس گوشت استفاده می‌کنید نگینی خرد کنید. سپس همه سبزیجات را همراه با تخم مرغ آبپز داخل بشقابی بچینید و مرغ گریل شده را هم داخل بشقاب قرار بدهید.

برای تهیه سس سالاد همه مواد گفته شده را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت دلخواه از عسل و سس خردل هم می‌توانید داخل سس استفاده کنید. برای یکدست کردن سس نیز می‌توانید از میکسر کمک بگیرید. 

مرحله پنجم: سرو سالاد

سالاد را مطابق با سلیقه خود تزئین و همراه با سس سرو کنید. در صورت دلخواه می‌توانید روی سالاد روغن زیتون هم بریزید و نوش جان کنید.

پیشنهاد می‌کنیم حتما این سالاد خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. 

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!