تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه آش برگ مو؛ چنانکه هیچ خوراکی از آن خسته نمی‌شود

آش برگ مو یکی از غذاهای بهاری محبوب است که با استفاده از برگ‌های تازه انگور تهیه می‌شود و طعم خوبی به آن می‌دهد. این آش ساده در تهیه و در دسترس بودن مواد اولیه خود یک انتخاب عالی برای وعده‌های گرم روزانه است. طبق آموزش تهیه آش برگ مو، ابتدا باید برنج و لپه را بخیسانید و پس از آن پیاز و سیر را طبق مراحل مشخص تهیه کنید. ادویه‌های مختلف نظیر زردچوبه، نمک و فلفل نیز به این آش اضافه شده و سپس برگ مو و آب جوش به ترکیب اضافه می‌شود. آش سپس با افزودن مرزه و شوید خشک بهترین طعم خود را پیدا می‌کند و با اضافه کردن آبغوره و تنظیم چاشنی آماده سرو می‌شود. این آش خوشمزه‌ای است که می‌توانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.

آش برگ مو، یکی از آش‌های بسیار خوشمزه و محبوب بهاری است. این آش با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این آش مشخص است برگ درخت مو (انگور) یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی این آش است. در تهیه آش برگ مو بهتر است از برگ‌های تازه و سبز استفاده کنید تا طعم خوبی به آش شما بدهد.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ، خوشمزه‌ترین تهیه آش برگ مو را به صورت مرحله به مرحله همراه تمام نکاتی که در تهیه این آش باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش برگ مو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و پخت این آش ۲ تا ۳ ساعت از مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای تا ۵ نفر است که شمابه راحتی با جمع و ضرب ساده می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این آش خوشمزه را تهیه کنید.سختی تهیه این آش در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه آش برگ مو

پیاز ۱ عددسیر ۲ حبهبرنج۱/۲ پیمانهلپه ۱/۴ پیمانهآب جوش ۲-۳ پیمانهبرگ مو۱۵۰-۲۰۰ گرمنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواهمرزه ۱ قاشق غذاخوریشوید خشک۲ قاشق غذاخوریآبغوره ۲-۳ قاشق غذاخوری

مرحله اول: آماده سازی برنج و‌ لپه

۱-۲ ساعت قبل از پخت آش بهتر است برنج و لپه را بخیسانید.

برای این کار ابتدا برنج و لپه را تمیز کنید.

با مقداری آب بشویید و درون ظرف مناسبی بریزید. کمی آب به آن اضافه کنید و زمان دهید تا در آب خیس خورند.

خیساندن حبوبات پیش از پخت آن‌ها تا حد زیادی نفخ‌شان را می‌گیرد و روند پخت را سریع‌تر می‌کند.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

آن را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.

درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ آش را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.

پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کنسرو برگ مو

حال سیر را پوست بگیرید و بشویید.

با کمک سیر له کن سیر را پوره کنید و به محتوای درون قابلمه بیفزایید.

چند ثانیه‌ای تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها، برنج و لپه

زردچوبه، نمک و فلفل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

در همین مرحله برنج و لپه خیسانده شده را نیز به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم: آماده سازی، افزودن برگ مو و آب جوش

برگ موها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

با کمک چاقو برگ‌ها را به صورت ریز خرد کنید.

برای بالاتر رفتن سرعت کار می‌توانید از خردکن یا میکسر کمک بگیرید.

برگ‌های خرد شده را به محتوای قابلمه آش اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا بوی خامی برگ‌ها نیز گرفته شود.

در همین مرحله آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید و درب قابلمه را ببندید.

منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و ۱-۲ ساعتی زمان دهید تا آش به خوبی بپزد و لعاب بیندازد.

مرحله پنجم: افزودن مرزه و شوید خشک

مرزه و شوید خشک عطر و طعم بی‌نظیری به این آش می‌دهد.

اواسط پخت سبزی‌ها را به آش اضافه کنید.

آش را به هم زنید و مجدد درب قابلمه را ببندید.

۳۰-۶۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا آش به خوبی بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو آش

پس از این‌که آش به غلظت مناسب رسید و لعاب انداخت با آبغوره چاشنی آن را مطابق ذائقتان تنظیم کنید.

آش جذاب و بهارى شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

آن را در کاسه سرو بریزید و به دلخواه با مقداری نعنا داغ یا پیاز داغ تزیین کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این آش جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. اگر شما در تهیه این آش از فوت و فن ها و ترفندهایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!