مرغ گشنیزی: طعم لذتبخشی که به دنبالش هستید!
غذای مرغ گشنیزی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که به سرعت و با تعداد کمی از مواد اولیه، پخته میشود. این غذا با استفاده از سینه مرغ، سیر، گشنیز تازه و زعفران دم کرده تهیه میشود. برای طعم دلچسب ترکیبی از سس مایونز، ماست چکیده و ادویههای مختلف نیز استفاده میشود.
برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ را به مکعبهای کوچک برش میزنیم و با سیر رنده شده روی حرارت ملایم سرخنمیدهیم. سپس سس ترکیبی از مایونز، ماست و ادویهها را تهیه میکنیم و روی مرغها میریزیم. در انتها گشنیز تازه را بر روی مرغها میپاشیم و غذا آماده میشود.
این غذا را میتوانید با یک کته قالبی زعفرانی سرو کنید و لذت ببرید. طعم متمایز و خوشمزه این غذا، تضمین شده است و با وجود آسانی و سرعت تهیه، یک گزینه عالی برای وعدههای غذایی شما خواهد بود.
تک فان- «دنبال یه غذای ساده و راحت و خوشبویی؟! همینو بپز!»
تنوع غذایی با مرغ، آن هم سینه مرغ خیلی زیاد است. گاهی اوقات ممکن است ذهنتان قفل بشود و فقط به غذاهای همیشگی و تکراری فکر کنید اما واقعیت این است که دنیای آشپزی بسیار گسترده است و چشم که بچرخانید دستورهای متنوع و جذابی پیدا خواهید کرد که بعضی از آنها با یک بار طبخ به برنامه غذایی همیشگیتان اضافه خواهند شد!
به گزارش تک فان، مرغ گشنیزی از آن دست غذاهایی است که وقتی گرسنه هستید ولی نه حوصله آشپزی کردن دارید و نه زمان زیادی که به آن اختصاص بدهید به داد شما خواهد رسید! برای همین ایدهآل ترین کار ممکن این است که در چنین زمانهایی دستور پخت غذایی را داشته باشید که به آسان ترین صورت ممکن حاضر میشود ولی از همان همیشگیها نیست! مرغ گشنیزی غذایی است که همین الان شما طالب آن هستید ولی شاید خودتان ندانید! باور نمیکنید؟! امتحان کنید!
مواد لازم:
ماده غذاییمقدارسینه مرغ بدون استخوان
2 عدد
سیر رنده شده
5 حبه
گشنیز تازه
200 گرم
زعفران دم کرده
به میزان سخاوت شما!
مواد لازم برای سس ترکیبی:
ماده غذاییمقدارسس مایونز
2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده
5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه کاری
به میزان لازم
آب جوشنصف استکان
طرز تهیه:
آیا غذایی با این میزان مواد اولیه سراغ دارید؟! ساده و راحت، طوری که با تمام محتویات یخچال و فریزر و کابینت شما همخوانی داشته باشد؟! تک فان را دنبال کنید تا همیشه از این غذاهای جذاب به شما معرفی کنیم!
سینه مرغ را به صورت مکعبهای کوچک برش بزنید. سیر را پوست گرفته و له کنید. یک تابه مناسب روی گاز بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید و سیر را به آن اضافه کنید و همین که یک دور با کفگیر یا قاشق سیر را در تابه چرخاندید و عطر آن در حال برخاستن بود مرغها را هم به آن اضافه کنید. حرارت گاز را کم کنید تا سیر خیلی زود نسوزد و زحمات شما پایمال نشود!
در این فاصله که سیر و مرغ با هم معاشرت میکنند شما سس ترکیبی را آماده کنید.
سس مایونز و ماست چکیده را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و ادویه کاری به خوبی مخلوط کنید. ابتدا زعفران دم کرده را روی تکههای مرغ بریزید و رنگشان که طلایی شد و عطر زعفران همه جا را پر کرد سس خوشمزه را به آن اضافه کنید! مقداری هم آب جوش روی آنها بریزید تا مرغها با سس ترکیبی شما به خوبی بپزند. در تابه را هم یادتان باشد که ببندید! میزان آب جوش به اندازه نصف استکان باشد کافی است. قرار نیست این غذا آب دار باشد. ما انتظار یک خورش از آن نداریم!
در انتها و 5 دقیقه پایانی گشنیزهایی که به خوبی پاک کردید و آنها را شسته و خرد کردهاید روی مرغها بریزید و دیگر کار خاصی نمیماند جز اینکه این غذای فوقالعاده را میل بفرمایید.
این غذا با یک کته قالبی زعفرانی محشر خواهد شد. آن را از خودتان دریغ نکنید و حتما امتحانش کرده و لذتش را ببرید.