تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رسپی سالاد هندوانه یونانی: راز ساخت این خوراک لذیذ و آسان

سالاد هندوانه یکی از سالاد‌های محبوب تابستانی است که با ترکیب طعم شیرین هندوانه و سبزیجات دیگر، یک مزه خوشمزه و متفاوت ایجاد می‌کند. برای تهیه این سالاد نیاز به هندوانه، خیار، گوجه‌فرنگی، پنیر فتا، زیتون سیاه، نعنا و جعفری دارید. مراحل تهیه این سالاد شامل آماده سازی مواد اولیه، افزودن سبزیجات و پنیر به هندوانه، تهیه سس و استراحت در یخچال است، که در نهایت سالاد آماده سرو و میل است. با توجه به آسانی مواد لازم و مراحل تهیه این سالاد، می‌توانید به راحتی یک فست‌فود خوشمزه و خوشایند برای خانواده و مهمانانتان فراهم کنید. امیدواریم با این روش ساده و لذیذ، لذت آشپزی را تجربه کنید و لحظات خوشی را در کنار عزیزان خود سپری کنید.

سالاد هندوانه یکی از انواع سالادهای تابستانی بسیار جذاب و خوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه کنید. شیرینی طعم هندوانه در کنار سایر سبزیجات در این سالاد ترکیب بسیار متفاوتی را به شما خواهد داد. پس اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این سالاد غافل نشوید.

ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین روش‌های تهیه سالاد هندوانه یونانی را با ذکر تمام نکاتی که برای خوشمزه‌تر شدن این سالاد باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد هندوانه یونانی

برای تهیه سالاد هندوانه یونانی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

خیار۲ عددگوجه فرنگی۱ عددهندوانه کوچک۱ عددپنیر فتا½ پیمانهزیتون سیاه½ پیمانهنعنا تازهبه مقدار دلخواهجعفری ساطوری شده۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسرکه قرمز یا سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه

مراحل تهیه سالاد هندوانه یونانی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان استراحت برای سرو نهایی ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی و با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی هندوانه

هندوانه را بشویید و پوست آن را بگیرید. هندوانه را به ابعاد مکعبی شکل یکسانی برش زنید.

هسته‌های آن را با کمک چاقو جدا کنید. برای برش زدن هندوانه می‌توانید از اسکوپ‌زن بستنی استفاده کنید، تا در نهایت گوشت هندوانه را به شکل توپ‌های یکسانی به شما تحویل دهد.

هندوانه‌های برش زده را درون ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم: آماده سازی خیار و گوجه فرنگی

خیار و گوجه فرنگی را بشویید و با کمک دستمال آشپزخانه‌ای خشک کنید.

خیار را به صورت مکعبی یا حلقه‌حلقه برش زنید و به هندوانه اضافه کنید.

گوجه‌ها را از وسط به دو قسمت برش زنید، گوجه‌های برش زده را به ترکیب مواد سالاد اضافه کنید.

در تهیه این سالاد بهتر است از گوجه گیلاسی استفاده کنید، گوجه گیلاسی ظاهر سالاد شما را جذاب‌تر می‌کند.

مرحله سوم: افزودن جعفری ساطوری شده و نعنا

نعنا تازه رنگ و عطر بسیار جذابی به سالاد شما می‌بخشد.

جعفری ساطوری شده و برگ‌های نعنا را به محتوای سالاد اضافه کنید.

اگر برگ‌های نعنا شما بزرگ هستند می‌توانید آن‌ها را برش زنید.

در صورتی که سبزی تازه در دسترس ندارید می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد طالبی و سس کنجد

مرحله چهارم: افزودن پنیر و زیتون سیاه

پنیر فتا را با کمک چاقو برش زنید و به ابعاد مکعبی شکلی تبدیل کنید.

هسته زیتون را جدا کنید و زیتون‌های اسلایس شده را به همراه پنیر خرد شده به محتوای درون ظرف سالاد اضافه کنید.

همه مواد سالاد را فقط در حد ترکیب شدن به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید

مرحله پنجم: آماده سازی سس سالاد

سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون ظرف مناسبی بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید تا سس سالاد جذابتان آماده شود.

حال سس را روی سالاد بریزید و با سلفون روی سالاد را بپوشانید.

ظرف سالاد را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا همه طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

پس از استراحت سالاد را از یخچال خارج کنید و در ظرف سرو بریزید.

سالاد بسیار خوشمزه و متفاوت شما آماده میل کردن است.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و آسان بالا این سالاد جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه این سالاد از فوت و فن هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن سالاد می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!