تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

«سحرآمیزترین خورش کشک بادمجان با طرز تهیه ساده و متفاوت»

کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر شهر، طرز تهیه‌اش متفاوت است. اما می‌توان به عنوان یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در میان مردم شناخته شد. غذایی که به عنوان یک غذای اصلی یا منبع تغذیه کناری در میان دورهمی‌ها و مهمانی‌ها مورد استقبال قرار می‌گیرد.

برای تهیه این غذا، بادمجان‌های پوست‌گرفته شده را نمک زده و تلخی آنها را برطرف می‌کنیم. سپس آنها را سرخ می‌کنیم و پیازها را در روغن تفت داده و به همراه ادویه‌های لازم و بادمجان‌های سرخ شده مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، امکان اضافه کردن سیر و گردو به طبخ این غذا وجود دارد.

بعد از این مراحل، با اضافه کردن نعنا داغ و کشک، غذای خوشمزه کشک بادمجان آماده می‌شود. می‌توانید این غذا را به همراه برنج یا نون محلی سرو کنید و از خوش طعمی آن لذت ببرید.

کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر شهر طرز تهیه متفاوتی دارد و ما خوشمزه ترین طرز تهیه کشک بادمجان را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه

نمناک نوشت، کشک بادمجان به عنوان یک غذای اصلی یا کنار غذای اصلی در بیشتر دورهمی های ما سرو می شود. غذایی که شمالی ها در پخت آن استادند و مردم شهرهای دیگر هم به چندین روش با دستور تهیه های مختلف، آن را طبخ می کنند. در مطالب قبلی آموزش آشپزی، پخت کشک بادمجان را با یکی از رسپی های معمول با هم پیش بردیم و حالا به شیوه ای دیگر این غذا با بادمجان را آماده می کنیم.

مواد لازم کشک بادمجان کم روغن

مواد لازممقداربادمجان6 عددپیاز3 عددسیر رنده شده2 حبهکشک1 شیشه کوچکنعنابه میزان لازمروغنبه میزان لازمگردوبه میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه کشک بادمجان بدون بادمجان کبابی

برای پخت این کشک بادمجان ساده و خوشمزه ابتدا بادمجاناهای پوست گرفته و برش خورده را نمک میزنیم تا آبش خارج شده و تلخی آن گرفته شود.پس از نیم ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد، آنها را داخل روغن سرخ میکنیم.در ظرفی دیگر پیازها را داخل روغن تفت داده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم طلایی شود. بعد از سرخ شدن پیاز، روغن اضافه آن را خوب میگیریم.بادمجان های سرخ شده را داخل ظرف مناسبی له کرده و همراه سیر و گردو به پیازی که روغن اضافی آن گرفته شده است اضافه کرده و روی حرارت خوب مخلوط میکنیم.داخل دو ظرف جداگانه، نعنا داغ و کشک را آماده می کنیم.به بادمجان له و با پیاز ترکیب شده کمی فلفل سیاه و سپس نعنا داغ و کشک اضافه کرده و اجازه میدهیم 20 دقیقه بپزد.اضافه کردن سیر و گردو کاملا سلیقه ای است.کشک بادمجان شما آماده است؛ نوش جان.

 

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!