طریقه آسان و شیرین برای تهیه سوربه طالبی با طعم خاص
سوربه طالبی یک دسر بسیار خوشمزه و مناسب برای فصل گرم تابستان است که با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه میشود. برای تهیه این دسر، شما به طالبی، آب، گلاب و شکر نیاز دارید. ابتدا طالبی را به ابعاد مکعبی کوچک برش زده و سپس آن را درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس طالبی یخ زده را با گلاب، آب سرد و شکر در مخلوط کن یا میکسر مخلوط کنید. مقدار شکر بستگی به شیرینی طالبی شما دارد و میتوانید آن را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید. مواد را در ظرفی مناسب بریزید و به مدت ۳-۴ ساعت در فریزر استراحت دهید. سپس دسر را با تزیین از برگ نعناع یا خلال پسته سرو کنید.سوربه یک نوع دسر میوهای یخی است که با استفاده از میوههای مختلف تهیه میشود و امکان ترکیب میوههای مختلف نیز وجود دارد. امیدواریم که با دنبال کردن این روش جذاب، بتوانید دسر خوشمزهای را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و لذت ببرید.
سوربه طالبی یکی از دسرهای بسیار ساده و خوشمزهای است که میتوانید به راحتی آن را در خانه با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه کنید. بدون شک این دسر یکی از بهترین انتخابها برای میل کردن در یک روز گرم تابستانی برای رفع تشنگی و عطش است.
ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه سوربه طالبی را همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این دسر خوشمزه باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سوربه طالبی
برای تهیه این دسر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
طالبی۱ عددآب۱ پیمانهگلاب۲ قاشق غذاخوریشکر۳ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه سوربه طالبی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه این دسر ۱۰-۱۵ دقیقه و مدت زمان نهایی برای صرف ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این دسر جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دستهبندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی طالبی
طالبی را بشویید و آن را به ابعاد مکعبی کوچکی برش زنید.
طالبی خرد شده را درون زیپ کیپ یا ظرف دربدار مناسبی بریزید و به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا میوهها یخ بزند.
مرحله دوم: ترکیب همه مواد دسر
طالبهای یخ زده شده را به همراه گلاب، آب سرد و شکر درون مخلوط کن یا میکسر بریزید و به خوبی همه مواد را با هم میکس کنید.
توجه داشته باشید که میزان شکر با توجه به شیرین بودن طالبی شما کاملاً سلیقهای و مناسب با ذائقهتان است.
اگر طالبی شما شیرین است میتوانید کلاً شکر را حذف کنید.
مرحله سوم: استراحت دادن مواد سوربه
مواد دسر را درون ظرف پلاستیکی مناسبی بریزید.
سطح آن را صاف کنید و درب ظرف را ببندید، دسر را به مدت ۳-۴ ساعت در فریزر استراحت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر طالبی کافی شاپی
مرحله چهارم: سرو و تزیین دسر
ظرف حاوی دسر را از فریزر خارج کنید و با کمک اسکوپ زن یا قاشق از آن بردارید و در ظرف نهایی سرو بریزید.
با چند برگ نعناع تازه یا خلال پسته دسر جذابتان را تزیین کنید. دسر فوقالعاده جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است.
سوربه چیست؟
سوربه یا سوربت نوعی دسر میوهای یخی است که با میوههای مختلفی تهیه میشود. در این دسر از شکر و سایر طعم دهنده ها نیز استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی طالبی
سوربه را با چه میوههای میتوان تهیه کرد؟
سوربه را میتوانید با هندوانه، طالبی، توت فرنگی، هلو، ملون، موز و توت تهیه کنید. اگر علاقهمند به طعمهای جدید و متفاوت هستید میتوانید این دسر را با ترکیب چند میوه مورد علاقهتان تهیه و نوش جان کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بالا این دسر خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما نیز در تهیه این دسر از فوت و فن هایی استفاده میکنید که موجب خوشمزه تر شدن سوربه میشود خوشحال میشویم که آنها را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.