تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه کشک بادمجون مجلسی: طعم و خوشایندی بهتر از هر زمانی!

راز تهیه کشک بادمجون مجلسی: طعم و خوشایندی بهتر از هر زمانی!

کشک بادمجان یکی از غذاهای پرطرفدار و اصیل ایرانی است که در اکثر شهرها به شکل متفاوت و با دستور پخت های مختلف تهیه می‌شود. اما یکی از خوشمزه‌ترین طرزهای تهیه آن که می‌تواند در مجالس و جشن ها نیز سرو شود، طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی است.

برای تهیه این دستور غذای لذیذ نیاز به بادمجان، پیاز، سیر، کشک، نعنا، روغن، گردو و ادویه هایی مانند زردچوبه و فلفل سیاه است. ابتدا بادمجان‌ها را خرد کرده و تلخی آن را از بین ببرید. سپس بادمجان‌های خرد شده را سرخ می‌کنید و پس از آماده شدن، با پیاز، سیر، گردو و نعنا داغ ترکیب می‌کنید و به مدت 20 دقیقه پخت می‌دهید.

در نهایت، کشک را به آن اضافه کرده و به همراه نان یا برنج پخته سرو می‌کنید. این غذا با طعم خوب و متنوع خود می‌تواند گزینه خوبی برای مهمانی‌ها و مجالس باشد.

نمناک نوشت: کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر شهر طرز تهیه متفاوتی دارد و ما خوشمزه ترین طرز تهیه کشک بادمجان را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه

کشک بادمجان به عنوان یک غذای اصلی یا کنار غذای اصلی در بیشتر دورهمی های ما سرو می شود. غذایی که شمالی ها در پخت آن استادند و مردم شهرهای دیگر هم به چندین روش با دستور تهیه های مختلف، آن را طبخ می کنند.

مواد لازم کشک بادمجان کم روغن

مواد لازممقداربادمجان6 عددپیاز3 عددسیر رنده شده2 حبهکشک1 شیشه کوچیکنعنابه میزان لازمروغنبه میزان لازمگردوبه میزان لازم(اختیاری)

طرز تهیه کشک بادمجان بدون بادمجان کبابی

برای پخت این کشک بادمجان ساده و خوشمزه ابتدا بادمجاناهای پوست گرفته و برش خورده را نمک میزنیم تا آبش خارج شده و تلخی آن گرفته شود.پس از نیم ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد، آنها را داخل روغن سرخ میکنیم.در ظرفی دیگر پیازها را داخل روغن تفت داده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم طلایی شود. بعد از سرخ شدن پیاز، روغن اضافه آن را خوب میگیریم.بادمجان های سرخ شده را داخل ظرف مناسبی له کرده و همراه سیر و گردو به پیازی که روغن اضافی آن گرفته شده است اضافه کرده و روی حرارت خوب مخلوط میکنیم.داخل دو ظرف جداگانه، نعنا داغ و کشک را آماده می کنیم.به بادمجان له و با پیاز ترکیب شده کمی فلفل سیاه و سپس نعنا داغ و کشک اضافه کرده و اجازه میدهیم 20 دقیقه بپزد.اضافه کردن سیر و گردو کاملا سلیقه ای است.

کشک بادمجان شما آماده است؛ نوش جان.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!