تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

هشدار: خواب زیاد برای سلامتی خطرناک است!

خواب یکی از جوانمردترین فرایندهای زندگی انسان است که برای حفظ سلامتی و روان شناسی انسان بسیار حیاتی می باشد. خواب کیفیتی که در طول شب اتفاق می افتد و اگر تحت تاثیر عوامل مخرب قرار بگیرد، شاید سبب ایجاد مشکلاتی شود.
ساعت بیولوژیک بدن نشان دهنده این است که تراز عملکرد بدن در طول ۲۴ ساعت متغیر است و خود بدن بهترین زمان خود برای خواب و استراحت را دارد. متاسفانه با تغییر روال زندگی و استفاده از چراغ های مصنوعی شب، این روال مختل می‌شود.
خواب روز نیز اختلالاتی را برای سلامت بدن انسان به همراه دارد. این اختلالات می‌تواند به مواردی نظیر افسردگی، ضعف عمومی، ورم دست و پا و تحریک پذیری منجر شود. همچنین طب سنتی ایران خواب دم غروب را به خواب هلاکت و مرگ تشبیه کرده است. بهتر است برای حفظ سلامتی فرد، به نظم و تنظیم خواب و استراحت خود توجه کند و از خواب های روزها خودداری کند.

برنا نوشت: خواب یک‌سوم از زندگی هر فرد را خواب تشکیل می‌دهد که درصورتی که این خواب باکیفیت باشد فرد دوسوم دیگر زندگی خود را با موفقیت می‌تواند سپری کند. حواستان باشد که خواب با کیفیت خوابی است که در مدت شب به وقوع بپیوندد.

منیر السادات روح اللهی دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره ساعت بیولوژیک بدن و تاثیر آن در بدن اظهار داشت: خداوند می‌فرماید ما شب را برای شما مایه آرامش قرار دادیم و نباید ریتم شب به هم بخورد ولی امروزه استفاده از چراغ خواب‌ها موجب تغییر شده است.

همچنین بسیاری از افراد عادت کرده‌اند که روزها بخوابند و شب‌ها بیدار باشند که این مسئله بر سیستم بدنی آنها تاثیرگذار است و در طب سنتی ایران خواب دم غروب به خواب هلاکت یا مرگ تشبیه شده است.

مضرات خواب روز

– خواب روز پوست را خراب و تیره می‌کند.

خواب روز موجب ورم دست و پا, بی حالی, سردرد, افسردگی و تحریک پذیری می‌شود.

– خواب دم غروب آفتاب موجب افسردگی, سکته و حملات تشنجی می‌شود.

– بیشترین سکته های مغزی در خواب اتفاق می‌افتد و بیشتر این سکته ها نزدیک غروب آفتاب اتفاق می‌افتد.

_خواب روز بیماری هایی ناشی از غلبه رطوبت در بدن مانند درد مفاصل را افزایش می‌دهد همچنین افراد دچار ترشحات پشت حلق خواب روز برایشان بیماری زاست.

– خواب روز موجب سستی بدن, کسالت, کند ذهنی, کاهش اشتها, بوی بد دهان, بروز برخی از تب ها و تباهی رنگ چهره می‌شود.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!