تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه حلوای گُل سرخ؛ هنری ساده و شگفت‌انگیز

حلوا یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. حلوا گل‌سرخ یک نوع حلوای معطر و خوش‌طعم است که از گلبرگ‌های گل محمدی تهیه می‌شود. در تهیه این حلوا مهم است که از گل محمدی یا پودر تازه آن استفاده شود تا بهترین طعم و عطر را به حلوا ببخشد.

برای تهیه حلوا گل‌سرخ ابتدا مواد لازم شامل آرد سفید، پودر قند، کره، گلاب، روغن، پودر گل سرخ، پودر گردو و هل را آماده می‌کنیم. سپس مواد را به ترتیب مشخص شده استفاده کرده و در تابه با هم مخلوط می‌کنیم، تا حلوا آماده شود.

با تزیین حلوا با خلال بادام یا پسته ظاهر زیبایی به آن می‌بخشیم و آماده سرو شدن است. این حلوا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب در جشن‌ها و مناسبت‌ها است و می‌توانید با دنبال کردن مراحل تهیه، آن را به راحتی در خانه خود تهیه کنید.

حلوا جز یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که به روش‌های بسیار مختلفی و با طعم‌های متنوعی تهیه می‌شود. حلوا گل‌سرخ یکی از انواع حلواهایی معطر و خوش‌طعمی است که با گلبرگ‌های گل محمدی تهیه می‌شود. در تهیه این حلوا توجه داشته باشید که از گل محمدی یا پودر تازه آن استفاده کنید تا عطر و طعم مطلوبی به حلوای شما دهد.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوش‌بافت ترین روش‌های تهیه حلوا گل سرخ را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این حلوا باید بدانید را آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.

طرز تهیه حلوا گل سرخ

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این حلوا ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع و تفریق ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش یا کاهش دهید.درجه سختی تهیه این حلوا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم تهیه حلوا گل سرخ

آرد سفید ۷۵ گرمپودر قند ۵۰ گرمکره ۵۰ گرمگلاب۱/۴ پیمانهروغن مایع ۳ قاشق غذاخوریپودر گل سرخ۳ قاشق غذاخوریگردو پودر شده۳ قاشق غذاخوری هل ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

مرحله اول: آماده سازی آرد سفید

آرد سفید را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.

الک کردن آرد سفید موجب گرفتن ناخالصی‌های آرد و هوادهی شدن ذرات آن می‌شود.

آرد الک شده را درون تابه مناسبی بریزید و تابه را روی حرارت کم قرار دهید.

۱۰-۱۵ دقیقه مدام آرد را به هم زنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

پس از گذشت زمان اعلام شده تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را درون ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم: آماده‌ سازی کره و روغن مایع

کره و روغن مایع را درون همان تابه بریزید.

تابه را روی حرارت کم گذارید و چند دقیقه‌ای زمان دهید تا کره ذوب شود.

مرحله سوم: افزودن آرد

پس از ذوب شدن کره، آرد تفت داده شده را یک بار دیگر از الک رد کنید و به محتوای درون تابه اضافه کنید.

۲-۳ دقیقه‌ای همه مواد را به هم زنید تا ترکیب یک‌دستی حاصل شود.

مرحله چهارم: افزودن پودر گردو

گردو آسیاب یا پودر شده را به ترکیب درون تابه اضافه کنید.

۲-۳ دقیقه‌ای مواد را به هم زنید تا گردو تفت داده شود و‌ بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله پنجم: افزودن گلاب

حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار گذارید.

گلاب را کم کم به ترکیب درون تابه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا گلاب به خوبی با محتوای درون تابه ترکیب شود.

مرحله ششم: افزودن پودر قند و پودر گل محمدی

پودر قند را یک بار الک کنید تا بافت یک‌دستی به خود گیرد.

پودر قند الک شده را یک‌باره به محتوای درون تابه اضافه کنید.

مدام به هم زنید تا پودر قند به خورد مواد حلوا برود و به خوبی در مواد حل شود.

حال پودر گل محمدی را به محتوای حلوا اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن حلوا را به هم زنید.

توجه داشته باشید که در صورت افزودن بیش از اندازه پودر گل سرخ موجب تلخ شدن حلوای شما می‌شود.

نکته: اگر از پودر هل در تهیه این حلوا استفاده کردید در همین مرحله پودر هل را به آن اضافه کنید.

حلوا گل سرخ شما در این مرحله آماده است، اگر احساس کردید که بافت حلوا خشک است کمی گلاب به آن اضافه کنید.

آن را در ظرف سرو بریزید و با پشت قاشق سطح روی حلوا را صاف و با خلال بادام یا پسته تزیین کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب شیرینی‌پزی قرار گرفته باشد و شما هم مانند روش ساده و کامل بالا این حلوای بسیار لطیف و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز در تهیه این حلوا از فوت‌وفن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن بافت حلوا می‌شود خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!