راز تهیه خورش برگ مو با گوشت: راهنمای گام به گام برای پخت این خورش خوشمزه
خورش برگ مو یکی از خورشهای سنتی و خوشمزهای است که با استفاده از برگ مو و گوشت میتوان آن را تهیه کرد. برگ مو باعث افزودن طعم و عطر خاصی به این خورشت میشود. در این آموزش، طرز تهیه خورش برگ مو به صورت مرحله به مرحله ذکر شده است. از مواد لازم برای تهیه این خورشت میتوان به گوشت، برگ مو، پیاز، سیر، ادویهها، رب گوجهفرنگی و لیمو اشاره کرد. مواد به تدریج تهیه و ترکیب میشوند تا خورشت با طعمها و عطرهای مخصوص خود آماده شود. آموزش این خورشت نسبتاً آسان بوده و برای تهیه آن نیازی به تجهیزات خاصی نیست. پس از پخت، خورشت را میتوانید به همراه پلو یا کته سرو کنید و از مزه خاص و خوشمزهای که دارد لذت ببرید. این غذا میتواند یک گزینه خوب برای وعده غذای شام باشد و با اضافه کردن نکات شخصی خود، میتوانید طعم آن را بهبود بخشید.
خورش برگ مو جز یکی از خورشهای سنتی و خوشمزهای است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. همانطور که از نام این غذا مشخص است برگ مو (برگ درخت انگور) جز یکی از مواد اصلی این خورشت است. خورش برگ مو را با گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ متناسب با ذائقه و سلیقه غذایی خودتان میتوانید تهیه کنید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشتهیه خورش برگ مو با گوشت را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این خورش باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه خورش برگ مو با گوشت
گوشت ۲۰۰ گرمبرگ مو ۱۵۰ گرمپیاز ۱ عددسیر ۲ حبهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهمقدار دلخواهروغن به مقدار لازمآب جوش ۲ پیمانهرب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوریلیمو ۱ عدد
طرز تهیه خورش برگ مو با گوشت
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتر این خورش جذاب را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این خورش در دستهبندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
چند دقیقهای تفت دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند.
مرحله دوم: آماده سازی سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید با کمک سیر له کن آن را پوره کنید.
پوره سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله سوم: افزودن ادویهها و رب گوجه فرنگی
زردچوبه و فلفل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
در همین مرحله رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و چند دقیقه رب را تفت دهید تا رب نیز رنگ باز کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت مرغ و آلوچه زنجانی
مرحله چهارم: افزودن گوشت
گوشت را بشویید و به ابعاد یکسانی برش زنید.
طعات گوشت را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
چند دقیقه تفت دهید تا گوشتها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود.
مرحله پنجم: افزودن آب جوش و پخت خورش
آب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.
حرارت را زیاد کنید منتظر باشید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید ۲۰-۳۰ دقیقه ای زمان دهید تا گوشتها نیمپز شوند. در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی برگ مو روید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت سیب ترش شیرازی خوشمزه
مرحله ششم: آماده سازی برگ مو
برگ موها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان کمی گرفته شود.
شاخه آنها را جدا سازید با کمک چاقو برگ موها را ساطوری خرد کنید.
درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.
برگ موها را چند دقیقهای در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهند سپس برگ موها را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
محتوای خورش را به هم زنیم تا همه مواد خورش با هم ترکیب شود مجدد درب قابلمه را ببندید و ۲۰-۳۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش بپزد.
مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
پس از اینکه خورش شما به غلظت مناسب رسید و لعاب انداخت با مقداری آب لیمو ترش و نمک چاشنی خورش را تنظیم کنید.
چند دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
پس از پخت خورش را در ظرف سرو بریزید و در کنار پلو یا کته نوش جان کنید.
اگر طرفدار طعمهای ترش هستید به شما توصیه میکنیم که از چشیدن طعم این خورش غافل نشوید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش کامل و ساده بالا این خورش سنتی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اگر شما نیز در تهیه این غذا از فوت و فنهای استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.