تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

مسابقه فوق‌العاده‌ای در کشور کره‌ جنوبی برگزار می‌شود

رقابت “Space-out” یک رویداد سالانه است که در سئول، پایتخت کره جنوبی برگزار می‌شود. بیش از ۴۰۰۰ نفر برای شرکت در این رقابت ثبت‌نام کرده بودند، اما تنها ۱۱۷ نفر انتخاب شدند تا در این رویداد شرکت کنند، از یک کودک کلاس دوم تا افراد بالای ۶۰ سال. این رقابت برای بسیاری از شرکت‌کنندگان، راهی برای فرار از استرس و فرسودگی شغلی در کشوری با فشار شدید برای موفقیت بود.

شرکت‌کنندگان در این رقابت باید ۹۰ دقیقه بدون خوابیدن، چک کردن گوشی یا حتی صحبت کردن، به استراحت بپردازند. برنده این رقابت بر اساس ضربان قلب شرکت‌کنندگان و رأی دادن تماشاگران به ۱۰ نفر برتر، مشخص می‌شود. این رقابت به وسیله هنرمند تجسمی به نام ووپس‌یانگ بنیان‌گذاری شده که خود در گذشته دچار فرسودگی شدید بود و این رویداد را به عنوان هنر اجرایی و فرصتی برای استراحت و ارتباط با خود توصیف می‌کند.

کوان سو-آ، برنده رقابت امسال، تأکید دارد که بیکار بودن برای سلامت روان و جسم مفید است و افراد باید گاهی اوقات به استراحت احتیاج دارند. او معتقد است که برنده‌ایی ریتم خودش را دارد و گاهی اوقات بهتر است آرامش خود را حفظ کرده و به تناوب کار و استراحت پرداخت. این رقابت از سال ۲۰۱۴ به صورت بین‌المللی گسترش یافته است و در شهرهای مختلفی همچون پکن، تایپه، روتردام و توکیو نیز برگزار شده است.

فرارو نوشت: بیش از ۴۰۰۰ نفر برای شرکت در این رقابت، ثبت‌نام کردند. ۱۱۷ شرکت‌کننده انتخاب‌شده از یک کودک کلاس دوم تا افراد بالای ۶۰ سال را شامل می‌شدند. برای بسیاری از شرکت‌کنندگان، این رقابت راهی برای رهایی از استرس و فرسودگی شغلی در کشوری با استرس‌های تحصیلی بالا و فشار شدید برای موفقیت بود. 

در رقابت برای بیکارترین فرد، بیش از ۱۰۰ نفر در سئول، پایتخت کره جنوبی، گرد هم آمدند تا ثابت کنند که در انجام هیچ کاری بهترین هستند. در این رویداد که ترکیبی از چالش جسمی، هنر و فرار از جامعه پرتنش کره جنوبی است، شرکت‌کنندگان باید ۹۰ دقیقه بدون خوابیدن، چک کردن گوشی یا صحبت کردن، به استراحت بپردازند. رقابت سالانه “Space-out” که روز یکشنبه برگزار شد، با نظارت بر ضربان قلب شرکت‌کنندگان و رأی دادن تماشاگران به ۱۰ نفر برتر، برنده را مشخص می‌کند. فردی که ضربان قلب پایدارتری داشته باشد، برنده تندیس مسابقه است.

ک واک یون-گی، اسکیت‌باز سرعت و دارنده دو مدال نقره المپیک نیز یکی از شرکت‌کنندگان بود. این اسکیت‌باز ۳۴ ساله که در رشته کوتاه‌پیست تخصص دارد و رتبه سوم را کسب کرد، گفت: «من پنج بار برای المپیک تلاش کردم و در طول ۳۰ سال تمرین، استراحت مناسبی نداشتم.» او افزود: «شنیدم که اینجا جایی است که می‌توانم ذهن خود را پاک کنم و حداقل در این مدت استراحت کنم، بنابراین با خودم فکر کردم، ‘وای، این چیزی است که واقعا به آن نیاز داشتم.»

بیش از ۴۰۰۰ نفر برای شرکت در این رقابت، ثبت‌نام کردند. ۱۱۷ شرکت‌کننده انتخاب‌شده از یک کودک کلاس دوم تا افراد بالای ۶۰ سال را شامل می‌شدند. برای بسیاری از شرکت‌کنندگان، این رقابت راهی برای رهایی از استرس و فرسودگی شغلی در کشوری با استرس‌های تحصیلی بالا و فشار شدید برای موفقیت بود.

کیم سوک-هوان، یوتیوبر ۲۶ ساله گفت: «من معمولاً نگرانی‌ها و استرس‌های زیادی داشتم، بنابراین ثبت‌نام کردم، زیرا فکر کردم خوب است که این استرس و نگرانی‌ها را با شرکت در این رقابت و بیکار ماندن از بین ببرم.»

امسال دهمین سالگرد رقابت Space-out است که توسط یک هنرمند تجسمی به نام ووپس‌یانگ بنیان گذاشته شد، پس از اینکه او دچار فرسودگی شدید شد. او می‌گوید: «من تعجب می‌کردم که چرا بی‌کار بودن اینقدر برایم استرس‌آور است.» و اضافه می‌کند که آن زمان متوجه شد که اضطرابش از مقایسه خود با دیگرانی است که زندگی پر مشغله‌ای دارند.

ووپس‌یانگ می‌گوید: «در واقع، آن افراد هم ممکن است بخواهند مثل من بیکار باشند و هیچ کاری نکنند. بنابراین، این رقابت را ترتیب دادم و فکر کردم که خوب است همگی در یک زمان و مکان مشخص، کار‌ها را متوقف کنیم.» او اضافه می‌کند که رقابت برای بیکار بودن «کلیشه اجتماعی که بیکار ماندن در جامعه پر مشغله امروز اتلاف وقت است را برهم می‌زند و آن را به یک فعالیت ارزشمند تبدیل می‌کند.»

او می‌گوید: «این مسابقه به شما می‌گوید که بیکار ماندن دیگر اتلاف وقت نیست، بلکه زمانی است که واقعا به آن نیاز دارید.» به گفته ووپس‌یانگ، این رقابت همچنین یک هنر اجرایی است. او می‌گوید: «اگرچه شرکت‌کنندگان در داخل محل مسابقه بی‌حرکت ایستاده‌اند، تماشاگران در حال حرکت مداوم هستند.» هدف او ایجاد «یک تضاد بصری بین گروهی که هیچ کاری نمی‌کنند و گروهی که مشغول هستند» بود.

از زمان برگزاری اولین رقابت Space-out در سئول در سال ۲۰۱۴، این رویداد به‌صورت بین‌المللی گسترش‌یافته است و رقابت‌هایی در شهر‌های مختلف از جمله پکن، روتردام، تایپه، هنگ‌کنگ و توکیو برگزار شده‌اند.

برنده رقابت امسال در سئول، کوان سو-آ، گوینده آزاد بود که چند شغل داشت و تندیس خود را که شبیه مجسمه «اندیشمند» اثر آگوست رودن بود، به خانه برد. کوان ۳۵ ساله گفت: «به‌ویژه در کره جنوبی که کشوری بسیار رقابتی است و مردم فکر می‌کنند اگر کاری نکنند عقب می‌مانند، من فکر می‌کنم هرکسی باید ریتم خودش را داشته باشد و گاهی فقط آرام‌تر پیش برود.»

او اضافه کرد که بیکار بودن «برای سلامت روان و جسم شما خوب است، زیرا بدن شما باید استراحت کند، اما بدن تنها زمانی می‌تواند استراحت کند که ذهن شما آرام باشد.» کوان می‌گوید: «به دلیل هر دو این دلایل، افراد باید گاهی بیکار باشند.»

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!