نیازی به تغییر عنوان نیست. طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی؛ شیرینی خوشمزه و ساده
ووپی پای توت فرنگی یک شیرینی خوشمزه و جذاب است که محبوبیت زیادی دارد. آن را میتوانیم در طعمهای مختلف و متنوعی پیدا کنیم. این شیرینی از توت فرنگی تهیه میشود و از لحاظ ظاهری و طعم شبیه به توت فرنگی است.
برای تهیه ووپی پای توت فرنگی، مراحل زیر را انجام دهید:
1. ترکیب کره و شکر دانهریز تا حجیم و پفکی شوند.
2. اضافه کردن تخم مرغ و وانیل به مواد فوق و مخلوط کردن با همزن.
3. افزودن ماست خامهای به مواد و مخلوط کردن.
4. ترکیب مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک) و آرام آرام به ترکیب فوق اضافه کردن و مخلوط کردن.
5. اضافه کردن توت فرنگی خرد شده به مواد و ملایم مخلوط کردن.
6. قرار دادن مایه در سینی فر و پخت به مدت ۸-۱۰ دقیقه.
7. آماده سازی خامه قنادی و ساندویچ کردن شیرینی با خامه.
8. سرو و لذت بردن از آن.
از نکاتی همچون رعایت دمای مواد قبل از پخت، خرد کردن توتفرنگی به شکل نگینی، استفاده از مرحله درست و از ترکیب خامههای مختلف برای مواد میانی استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
ووپی پای توت فرنگی، یک شیرینی بسیار خوشمزه و جذاب است که محبوبیت زیادی دارد. ووپی پای در طعمهای متنوع و مختلفی وجود دارد. همانطور که از نام آن مشخص است در این شیرینی از توت فرنگی استفاده میشود. ووپی پای توت فرنگی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به ماکارون و خامه کتابی و از لحاظ طعم به کوکی توت فرنگی شبیه است.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه ووپی پای توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این شیرینی ۳۰-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی زوج با سایز متوسط به شما میدهد که شما راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این شیرینی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه ووپی پای توت فرنگی
آرد ۲۳۰-۲۵۰ گرمبیکینگ پودر ½ قاشق چایخورینمک ۱ پنستخم مرغ ۱ عددشکر دانه ریز ۱۶۰ گرمماست خامهای ۲۳۰ میلیلیتروانیل۱ قاشق چای خوریکره ۱۲۵ گرمخامه فرم گرفته قنادی به مقدار دلخواهتوت فرنگی ۱۰۰ گرم
مرحله اول: ترکیب شکر و کره
کره به دمای محیط رسیده و شکر دانهریز را درون کاسه مناسبی بریزید.
ترکیب فوق را ۳-۴ دقیقه با دور تند همزن برقی به هم زنید تا دانه های شکر به خوبی با کره ترکیب شود.
در این مرحله کره باید حجیم، پفکی و روشن شود.
مرحله دوم: افزودن تخممرغ و وانیل
تخم مرغ و وانیل را به ترکیب مواد فوق اضافه کنید و با دور تند همزن ۲-۳ دقیقه دیگر به خوبی به هم زنید تا تخم مرغ به خوبی با مواد فوق ترکیب شوند.
مرحله سوم: افزودن ماست
توجه داشته باشید که در تهیه این شیرینی ماست باید خامهای و شیرین باشد.
ماست را به ترکیب فوق اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن مواد را بهم زنید.
مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک
آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.
ترکیب مواد خشکتان را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.
الک کردن مواد خشک موجب گرفتن ناخالصی های آرد و هوادهی شدن ذرات آن میشود که در نهایت بافت شیرینی شما را بسیار نرم و لطیفتر میکند.
ترکیب مواد خشک را کمکم و به تناوب به ترکیب شیرینی اضافه کنید و با درو کند همزن به هم زنید.
مرحله پنجم: آماده سازی و افزودن توت فرنگی
توت فرنگیها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
حال با کمک چاقو توت فرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
توت فرنگی خرد شده را به محتوای مایه شیرینی اضافه کنید و مواد را فقط در حد مخلوط شدن بهم زنید.
توجه داشته باشید که از بهم زدن بیش از حد مواد در این مرحله بپرهیزید.
مرحله ششم: آماده سازی فر و انتقال مواد به سینی فر
۱۰-۱۵ دقیقه قبل از پخت شیرینی فر برقی یا گازی تان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.
گرم کردن فر پیش از قرار دادن شیرینی در فر جز یکی از مهمترین فاکتورهای کیفیتی شیرینی شما است.
ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.
از مایه شیرینی با کمک اسکوبزن به مقدارهای یکسان برداشته و روی کاغذ روغنی با کمی فاصله قرار دهید.
سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
دمای پخت ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت پخت ۸-۱۰ دقیقه است.
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی خنک شود.
مرحله هفتم: آماده سازی خامه قنادی
خامه قنادی خنک و نیمه منجمد را در کاسه همزن بریزید و با درو تند همزن برقی خامه را ۴-۶ دقیقه بهم زنید تا کاملا فر بگیرد.
خامه را درون قیف با ماسوره دلخواهتان کنید.
مرحله هشتم: ساندویچ کردن شیرینی
از خامه فرم گرفته روی یک سمت ووپی پای توت فرنگی تان پایپ کنید و یک ووپی پای دیگر روی خامه قرار دهید.
به همین ترتیب همه شیرینیها را ساندویچ کنید و در ظرف سرو بچینید.
ووپی پای بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
در تهیه ووپی پای توت فرنگی به ۳ نکته زیر توجه داشته باشید:
توجه داشته باشید که همه مواد را ۳۰-۶۰ دقیقه قبل از شروع پخت در دمای محیط قرار دهید تا هم دما باشند، رعایت این موضوع در بافت نهایی و کیفیت شیرینی شما تاثیر چشمگیری دارد.در تهیه این ووپی پای بهتر است توت فرنگی را نگینی ریز خرد کنید، پوره کردن توت فرنگی و استفاده در خمیر توصیه نمیشود.شما از هر نوع کرم یا خامه برای مواد میانی ووپی پای میتوانید استفاده کنید، برای بیشتر شدن طعم و عطر توت فرنگی میتوانید از مقداری پوره توت فرنگی یا اسانس توت فرنگی در مواد میانی شیرینی استفاده کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ شیرینیپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و جذاب بالا این شیرینیهای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.