راز تهیه دسر خوشمزه و شیرین موس طالبی
موس طالبی یک دسر خوشمزه و محبوب است که با استفاده از پوره طالبی، ژلاتین و خامه تهیه میشود. این دسر با طعم لذیذ و بافت نرم خود، یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانهاست. برای آشنایی با طرز تهیهی موس طالبی و جزییات بیشتر، میتوانید به تک فانبلاگ مراجعه کنید.
برای تهیهی این دسر، مراحلی چون آمادهسازی ژله طالبی، آمادهکردن پودر ژلاتین، تهیه پوره طالبی و سپس آمادهکردن موس لازم است. برای یک نوع دیگر از موس طالبی با استفاده از شیر، باید ابتدا ابتدا طالبی را با شکر در مخلوطکن خوب میکس کرده و سپس مواد دیگر اعم از ژلاتین، شیر و خامه را به ترتیب مشخص اضافه کرده و در نهایت دسر را در قالب سیلیکونی چرب کرده و در یخچال چند ساعت قرار داد.
نکاتی همچون استفاده از سیاه دانه یا رنگ خوراکی برای تزیین، مقدار شکر بر حسب شیرینی طالبی و سفتکردن موس در یخچال میتواند به شما کمک کند تا یک موس طالبی خوشمزه، شیرین و جذاب درست کنید. این دسر تابستانی با سایر دسرها متفاوت است و میتواند یک انتخاب عالی برای مناسبتهای خاص باشد.
موس طالبی یک دسر خوشمزه و راحت است که برای تهیه آن از پوره طالبی همراه با مقداری ژلاتین و خامه استفاده میشود. این دسر طعم فوق العاده لذیذ و بافت نرمی دارد و یک دسر جذاب برای پذیرایی از مهمانها محسوب میشود. در این مقاله از بخش آشپزی در تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه موس طالبی و همه فوت و فنهای درست کردن این دسر آشنا شوید.
طرز تهیه موس طالبی
درست کردن مواد اولیه این دسر حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد و بعد از آن باید چند ساعت در را در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
مواد لازم برای تهیه موس طالبی
ژله طالبی۱ بستهآب جوش۱ و نیم لیوان فرانسوی دستهدارطالبی۱ عدد متوسطپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریآب سرد۶ قاشق غذاخوریخامه۱ لیوان فرانسوی دستهدارشکربه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه موس طالبی
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل آموزش موس طالبی به طور کامل آشنا شوید.
مرحله اول: ژله طالبی را آماده کنید
برای شروع باید پودر ژله را در یک ظرف شیشهای بریزید و بعد ۱ لیوان و نیم آب جوش به آن اضافه کنید. ظرف ژله را روی حرارت کتری قرار دهید و آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم: ژله را در ظرف بریزید
در این مرحله باید ژله طالبی را به صورت نصفه در ظرفهای تک نفره بریزید. میتوانید ظرفها را به صورت کج در یخچال در یخچال قرار دهید تا ژلهها به صورت مورب ببندند و دسر شما ظاهر جالبتری پیدا کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس توت فرنگی
مرحله سوم: پودر ژلاتین را آماده کنید
در این مرحله باید پودر ژلاتین را در ظرف بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه به پودر ژله زمان دهید و بعد آن را روی حرارت کتری هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
مرحله چهارم: پوره طالبی را آماده کنید
برای تهیه پوره طالبی باید طالبی را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید و سپس آن را به طور کامل میکس کنید. برای این دسر نیاز به ۲ لیوان فرانسوی دستهدار پوره طالبی دارید. اگر به مخلوط کن دسترسی ندارید، میتوانید طالبی را رنده کنید.
مرحله پنجم: موس را آماده کنید
پوره طالبی را در یک ظرف بریزید و بعد ژلاتین حل شده در آب را اضافه کنید. در ادامه خامه و شکر را نیز در ظرف بریزید و مواد را خوب هم بزنید. بعد از این که ژلهها آماده شدند، میتوانید مواد موس را داخل ظرفهای دسر بریزید و برای ۲ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا دسر طالبی شما آماده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس آلبالو
طرز تهیه موس طالبی با شیر
آماده کردن این دسر حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد و بعد باید دسر را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.
مواد لازم برای تهیه موس طالبی
طالبی متوسط۱ عددشیر۱ لیوان فرانسوی دستهدارخامه۲۵۰ گرمپودر ژلاتین۱ قاشق سر صاف به ازای هر لیوان آب طالبیآب سرد۱ لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه موس طالبی با شیر
برای تهیه این دسر ابتدا باید آب طالبی را آماده کنید. برای این کار باید طالبی را قاچ کنید و با کمی شکر در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. در ادامه پودر ژلاتین را در یک ظرف بریزید و بعد آب را اضافه کنید. ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و مدام هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود. میتوانید برای سرعت بخشیدن به فرآیند حل شدن ژلاتین در آب از مایکروویو نیز استفاده کنید.
حالا شیر و خامه را در مخلوط کن میکس کنید و روی آب طالبی بریزید. مواد را به خوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند.در انتها ژلاتین را به سایر مواد اضافه کنید. یک قالب سیلیکونی را چرب کنید و مواد را در قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. بعد از این که دسر شما آماده شد، میتوانید آن را به آرامی برگردانید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه موس طالبی
مقدار شکری که برای تهیه موس استفاده میشود، به شیرینی طالبی بستگی دارد، اگر طالبی شما شیرین است میتوانید این دسر را بدون شکر آماده کنید.برای تزیین موس طالبی میتوانید از یک اسکوپ طالبی برای روی دسر استفاده کنید.در برخی رسپیها برای تهیه این دسر از مقداری سیاه دانه نیز داخل آن استفاده میشود.برای این که دسر شما خوشرنگ تر شود، میتوانید مقداری رنگ سبز خوراکی به آن اضافه کنید.برای تهیه این موس به صورت قالبی میتوانید قالب را چرب کنید و بعد موس را داخل قالب بریزید. بعد از چند ساعت که موس کاملا سفت شد، میتوانید به آرامی دسر را در ظرف مورد نظرتان برگردانید.
موس طالبی یک دسر تابستانی خوشمزه و شیرین است که بافت نرم و جذابی دارد و جلوه فوقالعادهای به میز غذای شما میبخشد. در این مقاله به ۲ روش طرز تهیه موس طالبی پرداختیم و فوت و فنهای درست کردن این دسر را بررسی کردیم. اگر تجربه درست کردن این دسر خوشمزه را دارید، میتوانید نظرات و پیشنهادات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…