تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم لذت بخش پلو علی پاشا: حکایت یک غذای ترکیه ای مهیج

پلوی علی پاشا یکی از غذاهای اصیل ترکیه است که دارای شباهت زیادی به رشته پلو ایرانی است. اگر از طعم های جدید و خوشمزه خسته شده اید، این پلو را تست کنید. در این مطلب مراحل تهیه این پلو به دقت توضیح داده شده است.

مرحله اول آماده سازی پیاز است که باید پیاز را پوره کرده و آب آن را گرفته و به خوبی ترکیب کرد. در مرحله دوم افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه ها و آرد سوخاری به پیاز و ورز دادن آن موجب انسجام ترکیب شدن مواد میشود.

مرحله سوم پختن برنج و رشته پلویی را شامل به مخلوط کردن برنج با آب و اضافه کردن رشته ها می‌گردد. سپس برنج را بپزید. مرحله چهارم سرخ کردن کوفته ها است. در این مرحله کافی است قلقلی ها را سرخ کنید و در ظرف مناسب بریزید.

مرحله پنجم نیازمندی به آماده سازی سس پلوی علی پاشا دارد. در این مرحله با تهیه سس و اضافه کردن قلقلی ها به آن، غذا آماده میشود. در نهایت، سرو و تزیین غذا مرحله هفتم است که پس از پز شدن برنج و رشته پلو ، محتوای گوشتی را بر روی برنج بچینید و نوشیدنی خود را پرو بکنید. امیدواریم که با این توضیحات موفق در تهیه این پلو باشید و لذت ببرید.

پلوی علی پاشا، یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه‌ای است که اصالت آن به ترکیه برمی‌گردد. این غذا شباهت زیادی به رشته‌پلو ایرانی دارد. اگر از طعم غذاهای تکراری خسته شده‌اید و علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این پلو غافل نشوید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه پلوی علی پاشا را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.

طرز تهیه پلوی علی پاشا

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این پلو ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه پلوی علی پاشا

برنج۲ پیمانهمحلول زعفران به مقدار دلخواهنمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواهگوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمپیاز۱ عددآرد سوخاری۱ قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوریآب جوش ۱ پیمانهرشته پلویی ۱۰۰ گرم

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

آن را با کمک رنده ریز یا میکسر پوره کنید.

پیازهای پوره شده را درون صافی یا آبکش کوچکی بریزید و با پشت قاشق به خوبی بفشارید تا آب آن‌ها گرفته شود.

توجه داشته باشید که گرفتن آب پیاز در انسجام نهایی کوفته‌های شما تاثیر چشم‌گیری دارد.

مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید.

در همین مرحله آرد سوخاری را به مواد گوشتی بیفزایید و همه مواد را ۱۰-۱۵ دقیقه با دست ورز دهید.

ورز دادن گوشت موجب انسجام کوفته‌های شما می‌شود.

حال از مواد گوشتی به اندازه یک گردو کوچک بردارید و در دست گرد کنید. همه مواد گوشتی را به همین ترتیب شکل دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

روی گوشت‌ها را بپوشانید و ظرف را در یخچال استراحت دهید.

در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی سایر مواد روید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رشته پلو مجلسی

مرحله سوم: پخت برنج و رشته پلویی

برنج از قبل خیسانده شده را درون قابلمه مناسبی بریزید.

مقداری نمک، روغن و آب به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و منتظر بمانید تا محتوای آن به نقطه جوش رسد.

حال رشته‌های پلویی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

زمان دهید تا با حرارت متوسط آب قابلمه کاملا تبخیر شود.

حال محتوای درون قابلمه را به سمت مرکز قابلمه هدایت کنید و از دیواره‌ها فاصله دهید.

درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. برنج را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید.

مرحله چهارم: سرخ کردن کوفته ها

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

منتظر بمانید تا روغن به خوبی داغ شود.

قلقلی ها را از یخچال خارج کنید و درون روغن داغ قرار دهید.

پس از چند ثانیه که کمی تغییر رنگ دادند با تکان دادن تابه به آرامی قلقلی‌ها را در تابه بچرخانید تا همه اطراف آن ها یکسان طلایی و برشته شود.

پس از سرخ شدن قلقلی ها را از تابه خارج کنید و درون ظرف مناسبی گذارید.

مرحله پنجم: آماده سازی سس پلوی علی پاشا

همان تابه‌ای که قلقلی ها را در آن سرخ کردید روی حرارت گذارید.

رب گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

پس از سرخ شدن رب آب جوش را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید.

۵-۱۰ دقیقه ای زمان دهید تا سس شما بپزد و کمی غلیظ شود.

مرحله ششم: پخت گوشت‌های قلقلی

گوشت‌های قلقلی را درون سس گذارید و کمی به هم زنید تا قلقلی ها به سس جذاب شما آغشته شوند.

درب تابه را ببندید و ۱۵-۲۰ دقیقه ای زمان دهید تا سس به غلظت مناسب رسد و گوشت ها بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رشته پلو با قیسی

مرحله هفتم: سرو و تزیین غذا

پس از پخت برنج و رشته پلو آن را در ظرف سرو بریزید و محتوای گوشتی که تهیه کردید را روی برنج بچینید.

پلوی علی پاشا بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این غذای سنتی و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما در تهیه این غذا از فوت‌وفن‌ها و ترفندهایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه‌مند در بخش نظرات به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!