راهنمای کامل افتتاح حساب وکالتی و مراحل وکالتی کردن حساب
افتتاح حساب وکالتی در بانکها یکی از موارد حیاتی برای شرکت در طرحهای خرید به قیمت دولتی است. حساب وکالتی بانکی، امکان برداشت وجوه از حساب بانکی شما توسط طرف مقابل را فراهم میکند. افتتاح حساب وکالتی بانکی معمولا به صورت حضوری و یا آنلاین انجام میشود. برخی از بانکهایی که خدمات وکالتی را ارائه میدهند شامل بانک ملی، بانک صادرات، بانک ملت، بانک سپه و سایپا میشوند.
بانک ملی به کمک سامانه فیروزه امکان وکالتی کردن حسابهای خود را به صورت غیرحضوری فراهم کرده است. بانک صادرات نیز به مشتریانش این امکان را می دهد تا از طریق سامانه آنلاین حساب وکالتی خود را فعال کنند. بانک ملت و بانک سپه نیز از طریق شعب خود و یا آنلاین امکان وکالتی کردن حسابهای مشتریان خود را فراهم میکنند.
برای استعلام حساب وکالتی میتوانید به صورت حضوری به بانک مربوطه مراجعه کنید یا از روش اینترنتی استفاده کنید. این روشها به شما امکان میدهند تا به سرعت و راحتی وکالتی کردن یا نکردن حساب بانکی خود را انجام دهید. اطلاعات بیشتر میتوانید از وبسایتهای مربوطه هر بانک کسب کنید.
نمناک نوشت: راههای افتتاح حساب بانکی وکالتی در بانک های مختلف را در این مطلب به همراه سایت های مربوطه برایتان آماده کرده ایم.
راهنمای افتتاح حساب وکالتی و روش وکالتی کردن حساب
حساب وکالتی مشابه حساب کوتاه مدت بانکی است اما در آن شما به طرف مقابلتان (که میتواند بورس کالا یا خودروساز و… باشد) این اجازه را میدهید که از حساب بانکیتان، پول برداشت کند. وکالتی کردن حساب، از مراحل ضروری باید برای شرکت در طرح فروش یکپارچه خودرو بوده و بدون وکالتی شدن حساب، متقاضی خرید خودرو به قیمت دولتی، قادر به ثبت نام اولیه نخواهد بود نمی تواند مراحل درخواست شرکت در این طرح را تکمیل کند.
حساب وکالتی بانک ملی
سامانه فیروزه به عنوان یکی از سامانههای نوین بانک ملی ایران سعی دارد تمامی خدمات وکالتی کردن حسابهای این بانک را به صورت غیرحضوری و برخط به مشتریان گرامی ارائه داده تا مشتریان بانک بتوانند به راحتی و بدون دغدغه معاملات خود را انجام دهند. متقاضیان میتوانند با مراجعه به آدرس اینترنتی https://firoozeh.bmi.ir نسبت به وکالتی کردن حساب خود به صورت غیر حضوری اقدام کنند.
حساب وکالتی بانک صادرات
مشتریان بانک صادرات ایران میتوانند به صورت غیرحضوری حسابهای خود را وکالتی کنند.متقاضیان گرامی میتوانند به صورت غیرحضوری با مراجعه به نشانی اینترنتی https://Vekalati.bsi.ir حساب خود را با رعایت حداقل مانده حساب ٥ میلیارد ریال به نام سازمان حمایت از مصرفکننده و تولیدکننده (خودروهای وارداتی) وکالتی کنند.
حساب وکالتی بانک ملت
با آغاز دور جدید ثبت نام خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه وزارت صمت، متقاضیان می توانند به آسانی از خدمت حساب وکالتی بانک ملت به صورت حضوری و غیرحضوری برای ثبت نام اقدام کنند.امکان فعال سازی به صورت حضوری از طریق شعب بانک ملت و همچنین به صورت غیر حضوری از طریق منوی معرفی حساب وکالتی<<https://pishkhan.bankmellat.ir/pishkhan/proxyAccount_service>> در سامانه پیشخوان الکترونیک بانک ملت و انتخاب گزینه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان – خودروهای وارداتی برقی قابل انجام است.
حساب وکالتی بانک سپه
سامانه حساب وکالتی بانک سپه، سامانه ای است که افراد می توانند در آن نسبت به افتتاح حساب وکالتی به صورت آنلاین اقدام نمایند. برای افتتاح حساب وکالتی آنلاین بانک سپه، لازم است شخص به سایت بانک سپه به نشانی ebanksepah.ir مراجعه کرده و پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور همانگونه که در قسمت قبل توضیح داده شد، نسبت به وکالتی نمودن حساب خود در بانک سپه اقدام نماید.
حساب وکالتی سایپا
حساب وکالتی سایپا، نوعی حساب بانکی است که مشتری باید مبلغ لازم برای خرید خودرو از شرکت ساپیا را در آن واریز نموده تا امکان ثبت نام در طرح خرید خودرو از این شرکت را داشته باشد.متقاضیان افتتاح حساب وکالتی، می توانند با مراجعه حضوری به یکی از شعب بانک های عامل افتتاح حساب وکالتی سایپا، جهت افتتاح حسابی وکالتی اقدام نموده یا با ورود به سایت حساب وکالتی هر یک از بانک های ذکر شده، جهت وکالتی کردن حساب بانکی خود اقدام نمایند.
مبلغ حساب وکالتی ایران خودرو
حساب وکالتی ایران خودرو، از جمله شرایط لازم برای ثبت نام در طرح خرید خودرو، از این شرکت می باشد. مبلغ حساب وکالتی ایران خودرو بستگی به این امر دارد که، شخص متقاضی قصد خرید محصولات سواری را دارد یا محصولات خانواده هایما، اگر شخص بخواهد در قرعه کشی محصولات سواری شرکت ایران خودرو شرکت کند، باید، مبلغ حداقل 1,300,000,000ریال و برای محصولات خانواده هایما، مبلغ 4,000,000,000 ریال در حساب وکالتی خود داشته باشد.
استعلام حساب وکالتی
در استعلام حساب وکالتی به صورت حضوری، فرد باید به بانکی که در آن افتتاح حساب کرده مراجعه نموده و با تحویل مدارک مورد نیاز و اطلاعات هویتی و اطلاعات حساب، از بانک بخواهد وکالتی شدن یا نشدن حساب وی را تایید نماید.
در شیوه اینترنتی، فرد باید به درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی به آدرس my.cbi.ir مراجعه نماید و یا به سایت بانکی که حساب خود را از طریق آن وکالتی کرده مراجعه نموده و مراحل وکالتی کردن حساب به صورت اینترنتی را طی کند، چنانچه سامانه مجدد اجازه وکالتی کردن حساب را ندهد، بدین معنا بوده که حساب وی وکالتی گردیده است.
راضیه میرزاحیدری