سریع و ساده: طرز آمادهسازی دستورالعمل غذای مغذی جگر
خوراک جگر یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که به ویژه در خانوادههای ایرانی به عنوان یک غذای مقوی و خوشمزه شناخته میشود. این غذا از جگر گوسفندی، سبزیجات مختلف همچون کرفس و کدو سبز، ادویههای مختلف و رب گوجهفرنگی تهیه میشود. طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و با سرخ کردن پیاز و اضافه کردن سبزیجات و جگر، در کمتر از نیم ساعت این غذا پر از پروتئین و انرژی آماده میشود.
خوراک جگر گوسفندی علاوه بر خوشمزه بودن، حاوی ویتامینها و مواد مغذی مهمی است که برای سلامتی بدن ضروری میباشد. این غذا با طعم و ظاهر خوب خود میتواند گزینه خوبی برای وعده ناهار یا شام باشد. بنابراین، تهیه این غذا در خانه میتواند یک گزینه مناسب و سالم برای غذای خانگی باشد و بتواند خانواده را به خود جلب کند.
نمناک نوشت: خوراک جگر یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرز تهیه متفاوت و طعم خاصی دارد، طرز تهیه خوراک جگر گوسفندی به بهترین شکل را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
آموزش خوراک جیگر گوسفندی؛ غذای مقوی با جیگر
حتی اگر جزو طرفداران جگر نباشید، با خوردن این غذای خوشمزه ساده به خوردن جیگر علاقه مند خواهید شد.
مواد لازم خوراک جگر بدون برنج
مواد لازممقدارجگر گوسفندی600 گرمساقه کرفس4 یا 5 ساقهپیاز1 عددجعفری1 کف دستفلفل دلمه رنگی1 عددکدو سبز1 عددروغنبرای تفت دادنادویه شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیربه مقدار لازمرب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه این غذای جدید و ساده برای ناهار یا شام خانواده، مثل اکثر غذاهای ایرانی با سرخ کردن پیاز خرد شده آغاز میکنیم. بعد از تفت کامل پیاز نوبت اضافه کردن فلفل دلمه خلالی شده است.2 دقیقه بعد از تفت فلفل دلمه ای، کرفس خرد شده را اضافه و تفت میدهیم تا کمی سبک شود.در مرحله بعد نوبت اضافه کردن کدو خرد شده و تفت مجدد است.حالا جگر خرد شده را باید به سبزیجات اضافه کنیم و تا زمانیکه رنگ جگر تغییر کند، مواد را باهم تفت میدهیم.بعد از تفت کامل، ادویه و نمک و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم جگر کامل مغز پخت شود.پس از چند دقیقه، غذای شما آماده سرو است و میتوانید این غذای نونی بدون گوشت را نوش جان کنید.
راضیه میرزاحیدری