تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

8 روش برای تبدیل شدن به یک زن باکلاس و برازنده تر

بزرگ شدن و شیک‌تر شدن با افزایش سن دو مفهوم متفاوت است که به نظر می‌رسد. بزرگ شدن اتفاقی است که برای هر فردی رخ می‌دهد، اما شیک‌تر و باکلاس‌تر شدن نیاز به تغییر در رفتار دارد که با رشد سن همراه است. تک فان توصیه می‌کند که برای تبدیل شدن به زنان بالغ، باکلاس و شیک، باید از برخی رفتارها دوری کرد. به عنوان مثال، نباید ناسزا صحبت کرد، باید به دیگران گوش سپرد و احترام خویشتن و دیگران را رعایت کرد. همچنین باید به حالت بدن و نگرش‌مان توجه کرد تا با اعتماد به نفسی بالاتر و جلب توجه بیشتر از اطرافیان خود برخوردار شویم. از غیبت و کینه‌گری هم باید خودداری کرد و به جای آن، مهربانی و احترام به دیگران را ترویج داد. همچنین باید یادگیری را تا آخر عمر ادامه داد تا همواره باوقار و باکلاس باقی بمانیم.به این ترتیب می‌توانیم در زندگی موفق و شادی داشته باشیم.

تک فان-بین بزرگ‌شدن و شیک‌‌تر شدن با افزایش سن، تفاوت آشکاری هست.

به گزارش تک فان، تفاوت‌شان در رفتار است. بزرگ شدن برای هر فردی رخ می‌دهد اما باکلاس‌تر و شیک‌تر شدن با افزایش سن نیازمند تغییرات در رفتار است. قطعا این‌ها ویژگی‌هایی نیستند که یک‌شبه به دست بیایند. با تک فان همراه باشد تا به شما بگوییم چه رفتارهایی را حذف کنید تا تبدیل زنان بالغ شیک و باکلاسی ‌شوید:

1.ناسزا نگویید

یکی از رفتارهایی که قطع‌به‌یقین از میزان فرهیختگی و شیکی می‌کاهد، ناسزاهای معمول و روزمره است. ناسزا ممکن است به بخشی از گفتار روزمره تبدیل شود. اما یکی از آن رفتارهایی است که باعث می‌شود افراد بی‌ادب به چشم بیایند.  هر چه سن بالاتر می‌رود، لازم است که از راه‌های پیچیده‌تری برای بیان خشم، کلافگی، هیجان یا هر احساس دیگری استفاده ‌کنیم. کلاس و وقار به ظرافت و خویشتن‌داری ربط دارد. ناسزا گفتن در نقطه مقابل هر دو است.

2.گوش ندادن به دیگران

جوان‌تر که هستیم همان حین که طرف مقابل مشغول صحبت کردن است منتظریم که حرف خودمان را بزنیم. درواقع در آن بین به حرف‌های او گوش نمی‌دهیم بلکه منتظریم کی حرف‌های او تمام می‌شود که حرف خودمان را مطرح کنیم. به نظر می‌رسد که نقطه‌نظر خودمان اهمیت دارد نه حرف طرف مقابل. وقتی بزرگ‌تر می‌شویم، انتظار می‌رود مودب‌تر شویم. باید به دیگران و دیدگاه‌هایشان احترام بگذاریم.  آدم‌های واقعا باوقار و شیک فعالانه و با حضور قلب گوش می‌دهند. آن‌ها مشتاق هستند دیگران را درک کنند و صرفا منتظر نیستند که فرصت صحبت کردن پیدا کنند.

3.قوز کردن

حالت بدن یکی از آن ابعاد رفتاری مهم ماست که اغلب از آن غفلت می‌کنیم اما می‌تواند اثرات مهمی روی درک دیگران از ما داشته باشد. مطالعات نشان داده‌اند که حتی در مواقعی که خلق‌ و سطح انرژی‌مان پایین است، صاف ایستادن و صاف نشستن باعث می‌شود که بلندقامت‌تر و بااعتمادبه‌نفس‌تر جلوه کنیم. بنابراین، این تغییر کمک می‌کند که مثبت‌تر باشیم، حضور قلب بیش‌تری داشته باشیم و بیش‌تر با اطرافیان‌مان در تعامل باشیم.  حتی اگر با دیگران تعامل نداشته باشید هم حالت بدن‌تان باعث تقویت تصویرتان در ذهن آن‌ها می‌شود.

4.غیبت

غیبت یکی دیگر از آن رفتارهایی است که می‌تواند به طرز چشمگیری باعث شود که از وقار و کلاس‌مان در چشم دیگری کاسته شود. ممکن است فکر کنید که ‌این‌ها صرفا حرافی‌های بی‌آزار یا شیوه‌ای برای پیوند برقرار کردن با همکاران هستند، اما غیبت باعث می‌شود درباره دیگران شایعه‌پراکنی کنید یا اطلاعات خصوصی دیگران را به اشتراک بگذارید. غیبت نوعی ارتباط است که می‌تواند به روابط ما لطمه بزند و اعتماد را از بین ببرد.

آدم‌های باوقار و باکلاس اهمیت احترام به حریم خصوصی دیگران را می‌دانند. یادتان نرود که کلام‌ شما بازتابی از شخصیت شماست. اگر می‌خواهید هر چه بزرگ‌تر می‌شوید، باکلاس‌تر هم بشوید، لازم است که واژگان‌تان را خردمندانه و با وسواس انتخاب کنید.

5.نامهربانی

زیبایی، وقار و کلاس واقعی از درون‌مان باید بجوشد و هیچ‌چیزی بیش‌تر از مهربانی پوست ما را درخشان نمی‌کند. مهربانی ساده است: وقتی کسی مشغول صحبت است به تلفن‌تان نگاه نکنید، یا اگر کسی دارد به آسانسور می‌رسد دو ثانیه صبر کنید. پیام تشکر بفرستید یا اگر می‌توانید دست یاری به سمت دیگران دراز کنید. گاهی فکر می‌کنیم، زیادی عجله داریم، زیادی سرمان شلوغ است، زیادی مشغله داریم که بخواهیم برای کسی کاری بکنیم. یا مشکلات خودمان را داریم و خسته‌ایم. اما هر زمانی که به کسی نامهربانی می‌کنید، لطمه‌ای عمیق به کلاس و وقارتان می‌زنید. این رفتارهای ساده اثرات بلندمدت و ماندگاری روی تصویر ما در نظر دیگران می‌گذارند.

6.گیر کردن در ناحیه امن

شاید فکر کنید که بزرگ شدن به معنای آن است که دیگر نیازی به یادگیری و پیشرفت ندارید. اما سال‌ها که بگذرد متوجه می‌شوید که این ذهنیت اشتباه است. درجا زدن، راضی بودن به آنچه اکنون می‌دانیم، اجتناب از خود-ارتقائی صرفا باعث می‌شوند که تنبل و بی‌احتیاط شویم. فقط این نیست، وقتی چیزهای تازه یاد نگیرید، دیگر حرف زیادی برای مشارکت در بحث‌ها ندارید، حس می‌کنید دیگر موضوعی برای صحبت ندارید. یادگیری باید در تمام طول عمر همراه ما باشد، نه فقط برای کسب خشنودی بلکه برای آنکه باکلاسی و باوقار باشیم.

7.کینه به دل گرفتن

احتمالا روزگار سختی را سپری کرده‌اید و آدم‌هایی عمیقا به شما صدمه زنده‌اند. در چنین موقعیت‌هایی طبیعی به نظر می‌رسد که کینه به دل بگیرید. درحقیقت، ممکن است که عادلانه باشد.  اما نلسون ماندلا می‌گوید: «کینه مثل نوشیدن زهر با امید کشتن دشمن است.» این زهر صرفا سلامتی‌تان را به خطر نمی‌اندازد. این زهر روی همه تعاملات شما با دیگران تأثیر می‌گذارد، روی خلق و رابطه شما اثر می‌گذارد. دیگران، نیات بد شما را با خودآگاه‌شان حس می‌کنند، حتی اگر مستقیم نفهمد، به صورت غریزی از شما فاصله می‌گیرند. برای همین باوقارها و باکلاس‌ها قدرت بخشیدن دارند. قرار نیست فراموش کنید. بلکه باید خودتان را از بار این دشمنی و حس انتقام خلاص کنید.

8.بدیهی فرض کردن دیگران

ما اغلب روابط‌مان را بدیهی می‌انگاریم. به دیگران اعتماد داریم و از آن‌ها حس امنیت دریافت می‌کنیم، پس لزومی ندارد که سعی کنیم توجه آن را جلب کنیم. اما مشکلی که با نادیده گرفتن دیگران به وجود می‌آید این است که آن‌ها همیشه در اطراف ما نخواهند ماند. اگر وجود کسی را بدیهی فرض کنیم، به او حس نشینده‌شدن، ارزشمند نبودن و بی‌نیاز از او بودن می‌دهیم. علاوه‌برآن، تبدیل به فردی خودمحور، مغرور و ناسپاس می‌شویم. قطعا این تصوری نیست که به عنوان فردی باوقار و باکلاس بخواهید از خودتان در ذهن‌ها حک کنید.

 

 

 

  

 

عاطفه رضوان نیا

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!