آشکارا کم آب و دریایی: دسر لذت بخش و خنک از فراوری فروماژ طالبی
فروماژ طالبی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که میتوان با مواد ساده در دسترس تهیه کرد. این دسر میتواند به عنوان یک میانوعده خوشمزه در فصلهای گرم سال یا قبل از غذا مناسب باشد. مواد مورد نیاز برای تهیه فروماژ طالبی شامل پودر ژلاتین، وانیل، خامه، شکر، زردهی تخم مرغ، پوره طالبی و آب سرد است.
برای تهیه این دسر، ابتدا پودر ژلاتین را حل کرده و سپس زردههای تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و خامه و پورهی طالبی را اضافه میکنیم. در نهایت، پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه کرده و به قالب مناسب ریخته و در یخچال میگذاریم تا سرد شود.
با رعایت نکات مهمی مانند استفاده از طالبیهای تازه، کنترل میزان شکر و نگهداری از دسر به مدت حداکثر ۳ روز، میتوانید این دسر لذت بخش را لذت برد. تهیه این دسر با سختی متوسطی همراه است و میتوانید با تزیینهای مختلف آن را زیباتر کنید.
فروماژ طالبی یکی از انواع دسرهای بینظیر است که به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان یک میان وعده خوشمزه در یک عصر گرم تابستانی یا قبل از غذا سرو شود. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه دسر فروماژ طالبی را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه فروماژ طالبی
مواد لازم جهت تهیه فروماژ طالبی به شرح زیر است:
پوره طالبی۲ پیمانهپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریوانیل۱ قاشق چایخوریخامه ۲ قاشق غذاخوریشکر۵ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ۲ عددآب سرد۱/۲ پیمانه
مراحل تهیه دسر فروماژ طالبی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه مایه دسر ۶-۸ دقیقه و مدت زمان استراحت آن در یخچال ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این دسر خنک را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را درون کاسه مناسبی بریزید. آب سرد را به آن اضافه کنید و کمی به هم زنید.
کاسه را روی بخار آب گذارید و زمان دهید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین در آب حل شود و مایه شفاف و زلالی به دست آید.
مرحله دوم: ترکیب زرده تخم مرغ، شکر و وانیل
زردههای تخم مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید.
شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با ویسک یا همزن ۲ تا ۳ دقیقهای به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند و موادتان بافت یکدست و یکنواختی به خود گیرد.
مرحله سوم: افزودن خامه صبحانه و پوره طالبی
خامه صبحانه و پوره طالبی را به محتوای درون کاسه اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر به هم زنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای طالبی
مرحله چهارم: افزودن پودر ژلاتین حل شده
اکنون پودر ژلاتین حل شده را به موادتان اضافه کنید و با ویسک مواد را به هم زنید تا به خوبی همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم: انتقال به قالب
مایع فروماژ طالبی را درون قالب سیلیکونی یا پلاستیکی (قالب های ژله و دسر) بریزید.
قالب را چند بار به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف و یکدست شود.
قالب را به یخچال منتقل کنید. ۲ تا ۳ ساعتی زمان دهید تا مواد درون یخچال بماند و ببندد.
پس از گذشت زمان اعلام شده فروماژ طالبی را در ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده طالبی خانگی
نکات و فوت و فنهای تهیه فروماژ طالبی
به ۴ نکته مهم زیر در مورد فروماژ طالبی توجه داشته باشید:
برای طعم قویتر طالبی، میتوانید از طالبیهای بسیار رسیده استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از شکر کمتری استفاده کنید یا از شیرینکنندههای طبیعی مانند عسل یا شربت خرما استفاده کنید.میتوانید از انواع مختلف قالب برای تهیه این دسر استفاده کنید.دسر فروماژ طالبی را میتوانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این دسر جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.