راهنمای شیرینی پزی مرحله به مرحله: نان میوه ای
در این متن، طرز تهیه نان میوه ای با استفاده از یک دستور ساده و کاربردی توضیح داده شده است. نان میوه ای یک نوع خمیر خوشمزه است که با استفاده از میوههای خشک تهیه میشود و میتوان آن را به شکلها و قالبهای مختلف درست کرد. برای تهیه این نان، موادی مانند پنیر خامهای، تخممرغ، شکر، وانیل، روغن، آرد، بیکینگ پودر، مربای پرتقال و میوههای خشک به ترتیب لازم است.
در مراحل تهیه، ابتدا مواد را در دمای محیط قرار داده و فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم. سپس مواد را به تدریج مخلوط کرده و خمیر نرم و لطیفی تهیه میکنیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و مارمالاد را روی یکی از قسمتها میریزیم و رول میکنیم. سپس این خمیرها را در قالب چرب شده قرار داده و میوههای خشک را روی آنها گذاشته و در فر گرم پخت میکنیم.
با این روش ساده میتوانید یک نان میوه ای خوشمزه و متفاوت برای خوراکیهای عصرانه تهیه کنید. تجربه کردن این دستور آشپزی سرگرم کننده و لذت بخش خواهد بود.
پارسی دی نوشت: طرز تهیه نان میوه ای با یک دستور ساده و کاربردی را می توانید در این بخش مطالعه کنید. این نان را میتوانید برای دستور ساده داشته و در عصرانه و صبحانه سرو کنید.
طرز تهیه نان میوه ای ساده و فوری بدون خمیر مایه
نان میوه ای یکی از انواع نان ها و خمیر ها می باشد که بسیار خوشمزه است زیرا از میوه های خشک می توانید برای تهیه این نان پنبه ای و نرم استفاده کنید. نان میوه ای را می توانید به شکل های مختلف و در قالب های متفاوت تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان میوه ای با پنیر خامه ای
پنیر خامه ای یا پنیر کاتیج ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل پودری ۸ گرم
نمک نوک ق چای خوری
روغن مایع ۸۰ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۸ گرم
مربای پرتقال یا مارمالاد ۳۳۰ گرم
میوه خشک در اندازه متوسط به اندازه دلخواه
طرز تهیه نان میوه ای خوشمزه با میوه خشک
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس با کمک یک ترازو خانگی مواد را اندازه کنید. بهتر است برای رسیدن به نتیجه عالی از ترازو استفاده کنید و مواد را وزن کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه داخل یک کاسه تخم مرغ را به همراه نمک و شکر و وانیل بریزید و با همزن برقی مواد را خوب بزنید تا مخلوط شود. سپس در ادامه پنیر خامه ای و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن برقی به خوبی مواد را بزنید تا مایه یکدستی بدست بیاید.
مرحله سوم: تهیه نان میوه ای
مخلوط آرد را باید به تدریج به مواد فوق اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. خمیر را داخل کاسه به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم شود و می توانید از استند میکسر نیز استفاده کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و قسمت اول را با وردنه به صورت مستطیل به قطر نیم سانت باز کنید و مارمالاد را روی خمیر به صورت نامظنم بریزید. خمیر را رول کنید. سپس با چاقوی تیز، از وسط برش داده و مثل گیس بافت هر سمت را روی سمت دیگر بگذارید تا پیچ بخورد.
مرحله چهارم: پخت نان میوه ای
برای قسمت دوم هم، همین کار را انجام دهید. سپس هر دو قسمت را در قالب چرب شده قرار دهید و میوه های خشک را روی آن گذاشته و با دست فشار بدهید تا به خمیر بچسبند. می توانید تکه های کره سرد را روی خمیر بگذارید و یا کمی کره آب شده را با برس روی خمیر بکشید. سپس در فری که از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان
راضیه میرزاحیدری