تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

1. “راز تهیه نخود فرنگی با دو روش حرفه‌ای” 2. “نکات حیاتی برای فریز کردن بهتر نخود فرنگی”

فریز کردن نخود فرنگی یکی از روش‌های معمول برای نگهداری این محصول به مدت طولانی است. انجام این فرآیند به شما این امکان را می‌دهد که نخود فرنگی سبز و تازه را برای ماه‌ها در دسترس داشته باشید. برای فریز کردن نخود فرنگی، دو روش عمده وجود دارد: اولین روش فریز کردن خام و دومین روش بلانچ کردن نخود فرنگی.

در روش اول، نخود فرنگی‌ها ابتدا از غلاف خارج شده و سپس شسته می‌شوند. سپس در کیسه‌های زیپ دار قرار داده شده و هوا از کیسه‌ها بیرون خارج شده و بعدا در فریزر قرار می‌گیرد. در روش دوم یعنی بلانچ کردن، نخود فرنگی ابتدا در آب جوش قرار داده می‌شود و سپس در آب سرد قرار گرفته و بلافاصله بعد از جوشاندن آبکشی می‌شود. سپس در کیسه‌های زیپ دار بسته بندی شده و در فریزر قرار داده می‌شود.

برای بهینه نگهداری نخود فرنگی در فریزر، باید توجه داشت که نخودها قبل از فریز کردن کاملا خشک شوند و از کیسه‌های زیپ دار استفاده کنیم. همچنین برای راحتی ماندگاری برای مدت طولانی‌تر باید نژادهای بهترین و سالمتر را انتخاب کنیم. این روش‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا همیشه نخود فرنگی سبز و تازه در دسترس داشته باشید.

فریز کردن نخود فرنگی یک راه ساده برای نگهداری آن به مدت طولانی است و با این روش می‌توانید از نخود فرنگی سبز و تازه برای چند ماه استفاده کنید. اما روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی چگونه است و چطور می‌توان ماندگاری این سبزی مفید را در فریزر بیشتر کرد؟ در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با شیوه صحیح نگهداری نخود فرنگی در فریزر آشنا شوید.

روش صحیح انجماد نخود فرنگی خام

نخود فرنگی یکی از مفیدترین انواع سبزیجات است که تنها در فصل بهار یافت می‌شود و برای استفاده از آن در تمام طول سال، باید آن را در فریزر نگهداری کنید. یکی از رایج‌ترین روش‌های نگهداری این سبزی، فریز کردن آن به صورت خام است. در ادامه به روش فریز کردن نخود فرنگی تازه اشاره شده است.

مرحله اول: نخودها را از غلاف خارج کنید

برای شروع باید غلاف نخودها را با دست فشار دهید تا باز شوند، سپس نخودها را با دست از غلاف جدا کنید و در یک ظرف بریزید. این کار را برای تمام نخودها انجام دهید.

مرحله دوم: نخودها را بشویید

نخودها را در آبکش بریزید و چندین بار بشویید و آبکشی کنید تا تمامی آلودگی‌ها به طور کامل از سطح آن‌ها پاک شوند. می‌توانید نخودها را قبل از پاک کردن بشویید تا آلودگی پوست نخودها به دانه‌های نخود منتقل نشود. سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافه‌شان خارج شود.

مرحله سوم: نخودها را بسته بندی و فریز کنید

نخودها را در کیسه‌های زیپ دار بریزید، سپس هوای موجود در کیسه را به طور کامل خارج کنید و بعد درب کیسه‌ها را محکم ببندید. حالا می‌توانید این کیسه‌ها را در فریزر قرار دهید و تا چند ماه از نخود فرنگی تازه و سبز برای تهیه غذا استفاده کنید. در این روش نخود فرنگی پس از مدتی تغییر رنگ می‌دهد و از همین رو باید در اولین فرصت مصرف شود.

روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی به روش بلانچ کردن

بلانچ کردن نخود فرنگی یکی دیگر از روش‌های رایج برای نگهداری این سبزی است. در این روش ماندگاری نخود فرنگی برای مدت زمان بیشتری حفظ می‌شود و رنگ نخود فرنگی پس از چند ماه تغییر نمی‌کند. در ادامه می‌توانید با روش درست فریز کردن نخود فرنگی برای ماندگاری بیشتر آشنا شوید.

مرحله اول: نخودها را پاک کنید

برای شروع باید نخودها را از غلاف خارج کنید و بعد آن‌ها را در ظرف آب بریزید و چندین دور آبکشی کنید تا کاملا تمیز شوند. در ادامه نخودها را آبکش کنید.

مرحله دوم: نخودها را بلانچ کنید

یک قابلمه آب روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند، سپس نخودها را در آب بریزید و برای ۲ تا ۵ دقیقه بجوشانید. بعد از این که نخودها نیم پز شدند، باید آن‌ها را بلافاصله در ظرف آب سرد بریزید و مقداری یخ به آن اضافه کنید. با این روش رنگ سبز نخودها حفظ می‌شود و ماندگاری آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

مرحله سوم: نخودها را آبکش کنید

بعد از ۲ دقیقه می‌توانید نخودها را آبکش کنید تا آب اضافه‌شان خارج شود. سپس باید نخودها را روی یک پارچه بریزید تا کمی خشک شوند. برای خشک کردن نخودها می‌توانید از دستمال رولی نیز استفاده کنید.

مرحله چهارم: نخودها را در فریزر قرار دهید

در این مرحله می‌توانید نخود فرنگی‌های بلانچ شده را در کیسه‌های زیپ دار بریزید و هوای کیسه‌ها را به طور کامل خارج کنید. سپس می‌توانید نخودها را در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

نکاتی که باید برای فریز کردن نخود فرنگی بدانید!

در ادامه به چند نکته طلایی برای فریز کردن نخود فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

قبل از فریز کردن نخودها حتما آن‌ها را به طور کامل خشک کنید. خیس بودن نخودها موجب کاهش ماندگاری آن‌ها می‌شود.بعد از ریختن نخود فرنگی در آب جوش باید چند دقیقه بعد نخودها را بلافاصله در آب یخ بریزید تا رنگ آن‌ها تیره نشود.برای نگهداری نخود فرنگی حتما از کیسه‌های زیپ دار استفاده کنید و یا بعد از ریختن آن‌ها در کیسه فریزر به خوبی درب کیسه‌ها را ببندید تا هوا وارد آن نشود.بعد از بسته بندی نخود فرنگی حتما یک برچسب روی آن بچسبانید و تاریخ دقیق فریز کردن را روی آن بنویسید و سعی کنید نخودها را در عرض چند ماه استفاده کنید.می‌توانید نخود فرنگی بلانچ شده را تا یک سال در فریزر نگهداری کنید.برای فریز کردن نخود فرنگی حتما از نخودهای درشت، سالم و باکیفیت استفاده کنید. معمولا نخودهایی که پوست آن‌ها سبز رنگ و بدون لک و زردی است، گزینه بهتری برای فریز کردن هستند.برای این که پوست کردن نخود فرنگی‌ها راحت‌تر شود، می‌توانید یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس نخود فرنگی‌ها را بشویید و همراه با پوست در قابلمه آب جوش بریزید. حدود ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید و بعد نخودها را آبکش کنید. حالا می‌توانید به راحتی نخودها را از غلاف جدا کنید.برای خوشمزه شدن نخود فرنگی‌ها می‌توانید در زمان بلانچ کردن، مقداری نمک به آن‌ها اضافه کنید.برای جلوگیری از چروک شدن نخود فرنگی‌ها می‌توانید در زمان جوشاندن، مقدار کمی آبلیمو به آب نخودها اضافه کنید.مدت زمان نگهداری نخود فرنگی در فریزر حدود ۸ تا ۱۲ ماه است، اما هر چقدر آن را زودتر مصرف کنید، کیفیت نخودها بیشتر خواهد بود.برای نگهداری نخود فرنگی باید آن را در فریزر و در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.برای بلانچ کردن نخود فرنگی نباید نخودها را بیشتر از ۱۰ دقیقه بجوشانید.

در این مقاله از مجله آشپزی تک فانبه بهترین روش پاک و فریز کردن نخود فرنگی اشاره شده است و شما می‌توانید با دنبال کردن این ترفندها به راحتی نخود فرنگی را در فریزر نگهداری کنید.

شما از چه روشی برای فریز کردن نخود فرنگی استفاده می‌کنید؟ اگر تجربه فریز کردن نخود فرنگی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

در این بخش به رایج‌ترین سوالات شما در مورد روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی اشاره شده است.

چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند؟

بلانچ نخود فرنگی بهترین راهکار برای حفظ رنگ سبز و خوشرنگ نخود فرنگی است. به خاطر داشته باشید که برای این کار باید برای ۲ دقیقه نخود فرنگی را در آب گرم و برای ۲ دقیقه در آب یخ قرار دهید.

علت تیره شدن رنگ نخود فرنگی بعد از جوشاندن چیست؟

اگر در زمان جوشاندن نخودها، درب قابلمه را روی آن قرار دهید، رنگ نخودها تیره و بد رنگ می‌شوند.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!