ورق برنج قهوهای و برنج سبوسدار: اختلاف چشمگیر بین دو نوع برنج
برنج قهوهای و برنج سبوسدار هر دو از غلات کامل به حساب میآیند و از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. برنج قهوهای، که به دلیل سبوس قهوهای رنگی است، در واقع نوعی از برنج سبوسدار است که سبوس مغذی آن دست نخورده باقی میماند. اما برنج سبوسدار فقط به رنگ قهوهای محدود نمیشود و میتواند در رنگهای مختلف مانند سیاه، بنفش و قرمز نیز وجود داشته باشد. این دو نوع برنج، مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج سفید دارند و جزو غلات کامل محسوب میشوند. در نهایت، تمایز این دو نوع برنج بسیار جزئی است و در واقع میتوان آنها را از یک خانواده دانست. اما هر کدام از این دو نوع برنج، خواص و مزایای خود را دارند که بسته به نیاز و سلیقه شخص مورد استفاده قرار میگیرند.
برنج قهوهای و برنج سبوسدار هر دو جزو غلات کامل محسوب میشوند و به دلیل داشتن سبوس از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. اما فرق برنج قهوهای با برنج سبوسدار چیست؟ اگر شما نیز به دنبال پاسخ این سوال هستید، با این قسمت از تک فانبلاگ همراه باشید تا فرق برنج قهوهای با برنج سبوسدار را برایتان شرح دهیم.
فرق برنج قهوهای با برنج سبوسدار
برنج قهوهای و برنج سبوسدار، هر دو نوعی برنج هستند که به طور کامل تصفیه نشدهاند و به همین دلیل، مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج سفید دارند. با این حال، این دو نوع برنج تفاوتهای جزئی نیز با یکدیگر دارند. در ادامه، فرق برنج قهوهای با برنج سبوسدار را عنوان خواهیم کرد.
برنج قهوهای نوعی برنج سبوسدار است. به این معنی که سبوس مغذی آن دست نخورده باقی میماند. اما هر برنج سبوسداری برنج قهوهای نیست.برنج قهوهای همانطور که از نامش پیداست، قهوهای رنگ است. این رنگ به دلیل سبوس قهوهای رنگی است که پس از فرآوری روی دانهها باقی میماند. اما برنج سبوسدار فقط به رنگ قهوهای محدود نمیشود. این نوع برنج در رنگهای متنوع دیگری مانند سیاه، بنفش و قرمز هم وجود دارد که همگی جزو غلات کامل محسوب شده و لایه سبوس مغذی آنها دستنخورده باقی مانده است.
بیشتر بخوانید: فرق برنج قهوهای با دودی چیست؟
در این بخش از مجله آشپزی تک فانبه بررسی فرق برنج قهوهای با برنج سبوسدار پرداختیم. همانطور که مطالعه کردید، تمایز این دو نوع برنج بسیار جزئی بوده و در واقع میتوان آنها را از یک خانواده دانست. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات کافی را در مورد تفاوتهای این دو نوع برنج به دست آورده باشید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.