راز تهیه ترشی آلو جنگلی؛ لذیذی که از بوی بازار آشکار میشود
ترشی آلو جنگلی یکی از انواع خوشمزه و خوش عطر ترشیهای تابستانی است که معمولاً در فصل گرم سال تهیه میشود. مزه این ترشی با سایر ترشیهای تازه و خورده شده قبلاز این متفاوت است و طعم خاص و متمایزی دارد که بسیاری از افراد را جذب خود میکند. برای تهیه این ترشی، موادی نظیر آلو جنگلی، سرکه سفید، سیر، فلفل سبز و نمک به تناسب و ترکیب مناسب مورد استفاده قرار میگیرند. مراحل تهیه نیز شامل شستشو و خشک کردن آلوها، ترکیب کردن آلو با دیگر مواد ترشی و نهایتاً نگهداری در شرایط مناسب برای فراهم کردن شرایط مناسب برای خوردن ترشی طبق روشهایی که در متن نوشته شده است، انجام میشود. بعد از چند هفته، ترشی آلو جنگلی آماده خوردن خواهد بود و با نگهداری در یخچال میتوانید به مدت طولانی از آن لذت ببرید.
ایرنا نوشت: ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با تمام ترشیهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است. برای تهیه آن با ما همراه باشید.
ترشی آلو جنگلی یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی است که مزه آن با تمام ترشیهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است. این ترشی میوه طعم خاص و متمایزی دارد و شما میتوانید آن را به روشهای مختلف و طعمهای متفاوتی درست کنید. ما شما را با فوت و فنهای طرز تهیه این نوع ترشی آشنا میکنیم تا یک ترشی بینظیر و بدون نقص آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی آلو جنگلی
آلو جنگلی جنگلی: ۱ کیلوگرم
سرکه سفید: ۱ لیتر
سیر: ۲ حبه
فلفل سبز: ۲ عدد
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه ترشی با آلو جنگلی
مرحله اول؛ آماده کردن آلوها
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی آلو جنگلی باید آلوها را بشویید و سپس روی یک پارچه نخی خشک و تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند. برای تهیه این ترشی بهتر است از آلوها به صورت درسته استفاده کنید.
مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد ترشی آلو
بعد از شستن و خشک کردن آلوها باید آنها را همراه با فلفل سبز و سیر در شیشه ترشی تمیز، خشک و استریل بریزید. سپس در یک پارچ نمک و سرکه را ترکیب کنید و روی محتویات شیشه ترشی بریزید.
مرحله سوم؛ آماده شدن ترشی آلو جنگلی
بعد از این که ترشی آلو جنگلی را آماده کردید، درب ظرف ترشی را محکم ببندید و ترشی را در مکانی که نه هوای گرم و نه هوای سردی دارد، بگذارید. بعد از چند هفته ترشی آلو جنگلی شما آماده است. هر زمان که درب ترشی را باز کردید، باید آن را در یخچال قرار دهید.
راضیه میرزاحیدری