راز تهیه فلافل آبادانی خونگی بدون نخود؛ دستور سریع و ساده
فلافل آبادانی بدون نخود یک جایگزین خوشمزه و مغذی برای فلافل سنتی است که برای افرادی که حساسیتی نسبت به نخود دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود میباشد. دستور تهیه این فلافل بدون نخود برای هنگامی مناسب است که هوس پخت فلافل کردهاید اما نمیخواهید با خیس کردن نخود مشکلات گوارشی داشته باشید.
برای تهیه این نوع فلافل، باید مواد لازم را آماده کنید که شامل دال عدس، آرد سوخاری، سیر، پیاز، جعفری و تلخون، سیب زمینی و ادویهها میشود. سپس باید دال عدس را به مدت ۶ الی ۷ ساعت بخیسانید و با سایر مواد همچون پیاز، سیب زمینی، سبزیها، سیر و ادویهها میکس کنید. آرد سوخاری را هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر ایجاد شود. سپس میتوانید خمیر را به شکلهای دلخواه در قالبهای مختلف قرار داده و آنها را در روغن داغ سرخ کنید. این فلافل آبادانی بدون نخود آماده خوردن است و بسیار خوشمزه است.
نمناک نوشت: فلافل آبادانی بدون نخود جایگزینی خوشمزه و مغذی برای فلافل سنتی است، این نوع فلافل برای افرادی که به نخود حساسیت دارند یا به دنبال تنوع در رژیم غذایی خود هستند مناسب است.
دستور تهیه فلافل بدون خیساندن نخود مناسب وقتهایی است که هوس پخت فلافل کرده اید و از طرفی هم نمیخواهید با استفاده از نخود خیس نخورده، گوارش خود را دچار مشکل کنید؛ اینجاست که آموزش فلافل به روشی که در ادامه خواهید خواند، فوق العاده برایتان کاربردی خواهد بود.
مواد لازم فلافل آبادانی بدون نخود
دال عدس ۲۵۰ گرم
آرد سوخاری ۱۰۰گرم
سیر ۳ حبه
پیاز یک عدد متوسط
جعفری و تلخون ۵۰ گرم
سیب زمینی یک عدد متوسط
ادویه فلافل شامل نمک، فلفل، پودر انبه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خمیر فلافل پفکی با دال عدس
این دستور تهیه، یکی از سادهترینها در لیست فلافل خانگی است که برای شروع آن ابتدا باید دال عدس ها را داخل آب گرم به مدت ۶ الی ۷ ساعت بخیسانیم.
در مرحله بعد، دال عدس های خیس خورده را داخل غذا ساز ریخته و همراه سایر مواد اولیه، همچون پیاز، سیب زمینی، سبزی ها که شامل جعفری و تلخون بود، سیر و ادویه ها را اضافه کرده و کاملا میکس میکنیم.
بعد از میکس شدن مواد، آرد سوخاری را اضافه کرده و بعد از ترکیب مواد با آرد سوخاری، کمی استراحت میدهیم تا مواد به اصطلاح به خورد هم بروند.
خمیر فلافل شما آماده است؛ میتوانید با فلافل زن یا هر قالب در دسترس دیگر آن را شکل داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
راضیه میرزاحیدری