راز پیتزای دیترویت: طرز تهیه و اجزای آن
پیتزای دیترویت یک نوع پیتزا سنتی آمریکایی است که به دلیل پوستهی ضخیم و جویدنی و سبکی که دارد، محبوبیت زیادی بین طرفداران پیتزا دارد. این نوع پیتزا با الگوهای خاصی از مواد تهیه میشود که موجب طعم و لذت ویژهای میشود.
پنیر آجری ویسکانسین، که بعنوان لایهی پوششی بر روی پیتزای دیترویت استفاده میشود، دارای طعم قوی و شوری است که با پوستهی ضخیم این پیتزا به خوبی ترکیب میشود. همچنین، سس گوجه فرنگی نیز به عنوان یک المان اصلی اضافه میشود که به صورت محدود تنها تا لبههای پوسته پیتزا میرسد.
مواد رویه این پیتزا میتواند شامل پپرونی، سوسیس، قارچ و فلفل سبز باشد. در این روش طبخ، روش خاصی برای طبخ پیتزای دیترویت با پپرونی ارائه شده است، که شامل مراحل آماده کردن خمیر، طبخ سس گوجه فرنگی و تهیه تاپینگ مربوطه میشود. سپس پیتزای آماده شده باید در فر گرم شده مواد پخته و لذیذ خودش را نشان دهد.
پوسته پیتزای دیترویت ضخیم و جویدنی است و به دلیل پخت در سینیهای فولادی عمیق، لبههای آن بلند و ترد میشود.
پنیر آجری ویسکانسین: از پنیر آجری ویسکانسین به طور سنتی برای پوشاندن پیتزای دیترویت استفاده میشود. این پنیر طعم قوی و شور دارد که به خوبی با پوسته ضخیم پیتزا ترکیب میشود.
سس گوجه فرنگی: سس گوجه فرنگی پیتزای دیترویت معمولا به جای اینکه روی کل سطح پخش شود، فقط تا لبههای پوسته میرسد.
مواد رویه: پیتزای دیترویت را میتوان با انواع مختلفی از مواد رویه پوشاند، اما برخی از مواد محبوب عبارتند از پپرونی، سوسیس، قارچ و فلفل سبز.
در اینجا یک دستور ساده برای پیتزای دیترویت با پپرونی آورده شده است:
مواد لازم برای پوسته:
1 و 1/2 پیمانه آب گرم (105 تا 115 درجه فارنهایت)
2 و 1/4 قاشق چایخوری مخمر فوری
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 و 1/2 پیمانه آرد نان
1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک
برای سس:
1 قوطی (28 اونس) گوجه فرنگی خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر، رنده شده
1 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای تاپینگ:
1 پوند پنیر آجری ویسکانسین، رنده شده
1 پوند پپرونی، ورقه شده
دستور پخت:
پوسته را آماده کنید: در یک کاسه بزرگ، آب گرم، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه بگذارید تا مخمر فعال شود. سپس روغن زیتون، آرد و نمک را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیری شل و چسبناک به دست آید.
خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود. خمیر را در کاسه ای که با روغن چرب شده است قرار دهید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 ساعت یا تا دو برابر شدن حجم آن در جای گرمی استراحت دهید.
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک سینی فر مستطیلی به اندازه 9×13 اینچ را با روغن چرب کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیلی به اندازه سینی فر پهن کنید. خمیر را داخل سینی فر قرار دهید و لبه های آن را بلند کنید.
سس را آماده کنید: در یک قابلمه کوچک، گوجه فرنگی خرد شده، روغن زیتون، سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
سس را روی پوسته پیتزا بریزید و آن را تا لبه ها پخش کنید.
پنیر رنده شده را روی سس بریزید.
پپرونی را به صورت ورقه ای برش زده و روی آن قرار دهید.
پیتزا را در فر گرم شده قرار دهید و زمان داده تا پیتزا پخته شود.
مدت زمان کافی برای پخت این پیتزا ۱۵ دقیقه بوده و بعد می توانید آن را برش بزنید.