تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه حل سریع برای جلوگیری از پف کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی یکی از انواع کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه است که برای انواع مهمانی‌ها و جشن‌ها بسیار مناسب و جذاب است. اما برخی از افراد ممکن است در زمان پختن این نوع کیک با مشکلاتی مواجه شوند، به ویژه ممکن است کیک خیس آنها هنگام پختن پف نکند. در این مقاله به بررسی علل اصلی این مشکل و راه‌حل‌های مقابله با آن پرداخته شده است.

یکی از عوامل مهم در ایجاد مشکل پف نکردن کیک خیس، میزان هم‌زدن متر و موز در هنگام تهیه مایه است. مورد دیگری که باید به آن توجه کرد، زمان هم‌زدن کره و شکر بوده و لازم است میزان مناسبی زمان صرف هم‌زدن شود تا مواد به صورت صحیح ترکیب شده و کیک به درستی پف کند. همچنین، استفاده از مواد تازه و تمیز نیز از مواردی است که باید در نظر گرفته شود تا کیک بافت قابل قبولی داشته باشد.

در نهایت، رعایت نکات دقیق در تهیه و ترکیب مواد اولیه، از جمله اندازه مناسب از هر ماده و دمای مناسب فر، نقش مهمی در پف کردن کیک خیس دارد. به عنوان مثال، میزان شکر، بیکینگ پودر، و جوش شیرین باید به طور دقیق رعایت شود تا کیک مطلوبی تولید شود.این موارد را در نظر داشته باشید تا از پفکردن کیک‌های خود لذت ببرید.

نمناک نوشت: اگر در زمان پخت کیک شکلاتی خیس دچار مشکل می شوید و کیکتان پف نمیکند نگران نباشید این مطلب علت پف نکردن انواع کیک خیس را برایتان توضیح داده است.

چرا کیک خیس پف نمی کند؟

کیک خیس شکلاتی یکی از کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این کیک با طعمی فوق‌العاده‌ به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. بسیاری از افراد در تهیه کیک خیس دچار مشکل می شوند، یکی از شایع ترین مشکلات آنها در تهیه کیک خیس پف نکردن کیک می باشد، اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در این بخش به شما خواهیم گفت که چرا کیک خیس پف نمی کند. راه حل پف نکردن کیک خیس شکلاتی هم در واقع رعایت نکاتی است که در ادامه خواهید خواند.

هم زدن زیاد کیک شکلاتی

در تهیه کیک خیس به مقدار هم زدن توجه نمایید، بعد از افزودن آرد به مواد از همک زدن زیاد خودداری کنید زیرا سبب پف نکردن کیک می شود.

زمان همزدن کره و شکر

برای این‌که یک کیک پف و خوش ظاهر داشته باشید، باید زمان همزدن کره و شکر را کمی بیشتر از قبل در نظر بگیرید. همزدن را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط پُف کند و رنگ آن زرد مات شود که این کار حداقل 5 دقیقه طول می‌کشد.

تازه نبودن مواد

برای تهیه کیک خیس حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید زیرا اگر بکینگ‌پودر و آرد شما تازه نباشد، کیک شما پف نمی‌کند.

رعایت نکردن ترتیب افزودن مواد

اگر ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت نکنید، کیک شما پف نخواهد کرد. کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند و سرد نباشند.

اندازه قالب

اندازه قالب باید با مواد شما هماهنگ باشد یعنی نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک، چراکه اگر کیک پف کرده می‌خواهید قالب بزرگ استفاده نکنید. اگر قالب خیلی کوچک باشد پف کیک بعد از پختن خیلی زود می‌خوابد.

گرم نکردن فر

فر را باید از قبل گرم کنید و بلافاصله بعد از درست شدن مایه کیک آن را در قالب ریخته و در فر بگذارید.

کم یا زیاد بودن دمای فر

اگر کیک شما معمولا زیاد پف نمی‌کند شاید به این علت است که دمای فر کم یا خیلی زیاد است. در دستور شما دمای مناسب فر نوشته شده است، حتما این نکته را رعایت کنید.

باز کردن درب فر

تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید، در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.

زیاد بودن مقدار شکر

بسیاری از افراد هنگام تهیه کیک خیس اندازه مواد را تغییر می دهند، اگر مقدار شکر را بیشتر از حد بریزید، پف کیک بعد از پخته شدن می‌خوابد.

توجه نکردن به اندازه دقیق مواد

در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.مقدار مورد نظر برای بیکینگ پودر و جوش شیرین را دقیقا رعایت کنید. مقدار مایعات را در دستور کیک، کم و زیاد نکنید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!